Indoor attractiepark KidZcity

Het overdekte attractiepark van Utrecht en de Randstad

KidZcity is een echt indoor attractiepark voor kinderen van 1 t/m 11 jaar en hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s. Met twaalf afwisselende attracties, verspreid over 5000m2, is er voor iedereen wat te beleven. Weer of geen weer. Met aparte attracties voor de jongsten (peuters) is KidZcity Utrecht ingericht voor het hele gezin. Niet alleen vind je bij ons de leukste, coolste en origineelste attracties, ook aan hongerige maagjes en lekkere trek is gedacht. Eigen boterhammen opeten op de terrasjes in de speelzalen, daar doen we niet moeilijk over. Natuurlijk hebben we wifi, en die is helemaal gratis. Net als alle attracties, je betaalt enkel de entree en niet per attractie. Eenmaal binnen is het dus spelen geblazen!

Kom overdekt spelen in Utrecht

In ons overdekt attractiepark kun je het hele jaar door lekker droog spelen. Dus ook als het heel slecht weer is, regent, of de weersverwachting gewoon niet zo goed is kun je er toch de hele dag op uit! Hier vind je geen modder, geen gedoe met paraplu’s en doorweekt thuiskomen is al helemaal verleden tijd. Gewoon lekker spelen om weer moe en voldaan naar huis te gaan. KidZcity is dus het ideale attractiepark in de winter, maar ook in de zomer kun je heerlijk bij ons komen spelen. En er is geen kans om te verbranden, dus insmeren hoeft niet. Zorgeloos spelen met de kinderen! En spelen jullie zo hard dat je het er warm van krijgt, dan kan er worden afgekoeld in het restaurant. Hier houdt de airco het lekker fris. Aan alles is gedacht, dus dat wordt spelen tot je erbij neervalt!

De leukste binnen attracties van Nederland

Een indoor attractiepark is natuurlijk niet compleet zonder échte attracties en theater. Daarom vind je in KidZcity attracties om in te klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Maar daar houdt het niet op. In het KidZcity theater vind je clowns, goochelaars en andere artiesten die regelmatig (in drukke weekenden en vakanties) voor jou optreden. En zijn er even geen doldwaze grappen of magische shows? Dan maak je er gewoon je eigen theater van door zelf op te treden, lekker een filmpje te kijken of te bouwen met reuzenblokken.
Daarna gaat het spelen natuurlijk weer vrolijk verder in het klimdoolhof, het grote kasteel of voor de stoere dames en heren een spannend potje lasergamen. 

Het indoor attractiepark voor peuters

KidZcity is er ook voor de jongste kinderen. Met aparte attracties voor peuters zijn we het leukste indoor attractiepark voor kids vanaf 1 jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ritje in de paardencarrousel en de balloonride, of ga op expeditie met de safaritrein. Waarschijnlijk wil je het allemaal! En dat is helemaal niet erg, papa en mama mogen zelfs mee van de familieglijbaan. Als dat geen dolle pret wordt.. 

Tarieven en openingstijden van KidZcity Utrecht

Het indoor attractiepark KidZcity is het hele jaar geopend. Op alle dagen behalve maandag (buiten de officiële schoolvakanties van Midden- en Noord-Nederland). Tijdens feestdagen gelden soms afwijkende openingstijden. Bekijk daarom voor de zekerheid altijd even de actuele openingstijden. Toegang voor kinderen t/m 2 jaar is gratis, de entree voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar is €13,-. Maar er zijn ook een aantal speciale tarieven, deze vind je hier. Weet je nu al dat je vaker dan één keer naar ons indoor attractiepark komt? Koop dan een voordelige strippenkaart! 

Meer over overdekt attractiepark KidZcity

Wil je meer weten over KidZcity? Contact opnemen mag altijd! Of surf verder op onze website met daarop alle informatie en een uitgebreide fotogalerij. Hier je kinderfeestje vieren? Natuurlijk is dat ook mogelijk! We zijn de leukste bestemming voor een kinderfeestje in Utrecht, al zeggen we het zelf. Met een speciaal arrangement vier je hier het leukste je verjaardag, zelf een taart en versiering meenemen vinden we alleen maar leuk. Om teleurstellingen te voorkomen, zie je in de huisregels wat wel en niet is toegestaan.