Het leukste indoor attractiepark van de Randstad

KidZcity is een indoor pretpark van 5.000 m2 boordevol toffe en spannende attracties voor kinderen tot en met 11 jaar

Welkom bij de KidZste stad van Nederland!

Wij hopen al onze kleine en grote bezoekers met een vrolijke glimlach te mogen ontvangen. Plaats hier je reservering om te komen spelen.

Een reservering maken is verplicht!

Wij baseren onze personeelsbezetting op het aantal bezoekers. Het reserveringssysteem maakt het aantal gasten en tijden van pieken inzichtelijk, waardoor wij het rooster hierop aan kunnen passen. Daarnaast willen het graag voor iedereen gezellig houden qua drukte, om deze redenen is het maken van een reservering verplicht!

Waarom indoor attractiepark KidZcity?

In een oude fabriekshal in Utrecht zit sinds 1999 het grootste attractiepark van de Randstad waar het allemaal om de kids draait; KidZcity.

5.000 m2 om te klimmen in het kasteel, klauteren in het grote funhouse met obstakels, vliegen in de ballonnenmolen, scheuren in de botsauto’s, door de jungle met de trein, met kanonnen schieten in de Timekeeper, punten scoren in de Lasergame, paardrijden in de carrousel, je eigen vis tot leven laten komen in ViZcity, te veel keuze!

Naast de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer is er rondom KidZcity gratis parkeergelegenheid. Het restaurant is voorzien van airco en de goede Wi-Fi mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hebben we al verteld dat we heerlijke bonenkoffie hebben? Kom met de kids langs bij één van de veiligste speelplekken van het land.

Daarom KidZcity!

In een oude fabriekshal in Utrecht zit sinds 1999 het grootste attractiepark van de Randstad waar het allemaal om de kids t/m 11 jaar draait; KidZcity. Met een oppervlakte van maar liefst 5.000 m2 is er genoeg ruimte om 13 attracties aan te bieden waar de kids in kunnen spelen, voor verscheidene terrassen waar ouders en begeleiders kunnen zitten en voor een ruim restaurant.

Wat voor weer het ook is, in KidZcity zit je altijd goed,
Staat er regen op de planning? Sneeuw? Veel wind? KidZcity is een geheel overdekt indoor attractiepark, dus bij ons zal je daar geen last van hebben.
Is het koud buiten? Voel je bij ons warm door de lichaamsbeweging en de heaters.
Is het heel warm binnen? In het restaurant hebben wij de airco voor jullie aan staan, hier kun je onder genot van een hapje of drankje van ons menu even afkoelen. Wanneer het buiten afkoelt, zorgt ons luchtbehandelingssysteem voor frisse lucht.
Is het gewoon lekker weer, maar heb je de kleine beloofd om naar KidZcity te gaan? We hebben een buitenterras! Wil je een parasol erbij? Hebben we!

Kortom, wat het weer ook doet, het is altijd KidZcity-weer!

5.000 m2 aan speelplezier om te klimmen in het kasteel, klauteren in het grote funhouse met obstakels, vliegen in de ballonnenmolen, scheuren in de botsauto’s, door de jungle met de trein, met kanonnen en zachte ballen schieten in de Timekeeper, punten scoren in de Lasergame, paardrijden in de carrousel, je eigen vis tot leven laten komen in ViZcity, een huis van XXL Legoblokken maken in het theater, een parcours rijden in de babypamperhoek voor de kleintjes t/m 4 jaar, heel veel spelletjes spelen op de interactieve vloer en met zessen tegelijk van de 11 meter hoge familieglijbaan gaan. Iedereen voelt zich weer kind in KidZcity.

Iedereen van 3 tot 100 jaar betaalt 1 entreeprijs om na binnenkomst van alle 13 attracties gebruik te kunnen maken. Je hoeft geen extra muntjes aan te schaffen en je hoeft geen losse reservering te maken voor het lasergamen. Alle 13 attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen zodat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Van de 13 attracties zijn er 5 attracties die worden bediend door personeel. De kids kunnen keer op keer in rij van hun favoriete attractie aansluiten. Als die niet moe zijn in de avond...

Zodra onze kleine gasten mobiel zijn, is KidZcity al leuk. Alle kleuren, lampjes en geluidjes zijn al reuze interessant voor de kleintjes. We hebben een babypamperhoek voor kids t/m 4 jaar (zodat ze niet omver worden gelopen door de grote(re) kinderen) waar ze met softplay kunnen spelen en met autootjes een parcours met stoplichten, zebrapaden en rotondes kunnen rijden. Ook een ballenbak mag hier niet in ontbreken. De volwassenen kunnen de kleintjes meenemen in de ballonnenmolen, de carrousel en het treintje. Er kan gebouwd worden met XXL Legoblokken in het theater en ook het grote kasteel biedt torentjes en glijbanen voor de kleintjes onder ons. En kinderen t/m 2 jaar zijn nog gratis ook! Zien we jullie snel?

KidZcity is van dinsdag t/m zondag geopend, maar tijdens de officiële schoolvakanties van Midden- en Noord Nederland en veel feestdagen zij we ook vaak op maandag geopend. Neem een kijkje bij Tijden en Tarieven voor de actuele openingstijden en vergeet niet om te reserveren als jullie onze kant op komen.

KidZcity is gelegen op een industrieterrein in Utrecht. Met deze centrale ligging is het de ideale locatie om vrienden of familie die net aan de andere kant van het land wonen, af te spreken. Vanuit Amsterdam ben je in 20 minuten in de KidZste stad van Nederland en station Utrecht Zuilen is op 3 minuten loopafstand van KidZcity. Zullen de kids op de terugreis veel verhalen hebben over het dagje uit of zullen ze in slaap vallen voordat jullie thuis zijn?

In KidZcity hebben wij een theater waar op drukke dagen regelmatig hele leuke voorstellingen bij te wonen zijn van uiteenlopende soorten live entertainment. Kom je kijken naar de poppenkast? Doe je mee met een dansworkshop van My Motion? Of leer je toch liever Breakdancen? Vergeet niet om jouw dansje aan papa en mama te laten zien hè? Ook onze mascotte Z komt regelmatig op bezoek om met jou op de foto te gaan, een knuffel en een box te geven.

Of je nou je kinderfeestje wil vieren, met het gezin een gezellig dagje uit, met de hele familie een dag op pad, met de hele vriendengroep afspreekt of met een schoolreisje komt, het is voor elke doelgroep de ideale locatie.

In KidZcity kan je al vanaf 6 betalende kinderen een kinderfeestje vieren. Vanaf €2,00 p.p. heb je al een frietje met frietsaus, een drankje en een klein cadeautje bij de entree. Geen voorbereidingen voor het feestje, je hoeft ze niet bezig te houden en je hoeft thuis niets op te ruimen. Iedereen blij! Er zijn 4 kinderfeestpakketten om uit te kiezen. De keuze is reuze.

Faciliteiten

Grootste in de randstad
Veilig en hygiënisch
Alle attracties inclusief
Restaurant
Toegankelijk
Gratis Wifi