Organiseer een Sinterklaas bedrijfsfeest

Met onze professionele Sinterklaas en geweldige Pieten verzorgen we al jaren succesvolle Sinterklaasfeesten voor veel bedrijven.

Sinterklaasfeest voor bedrijven

Animatie, speelplezier en catering worden gecombineerd om op die manier alle zorg bij jou uit handen te nemen. Met onze all-inclusive formule weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onvoorziene kosten te staan. Wel zo fijn.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer en hopelijk vieren jullie dit jaar het grote Sinterklaasfeest bij ons in huis!

VERSTUUR EEN BERICHT

BEL DIRECT

Impressie

Exclusief Sinterklaasfeest organiseren voor jouw bedrijf?

Vier een compleet verzorgd Sinterklaas bedrijfsfeest in KidZcity, het grootste indoor-attractiepark van de Randstad en bied je werknemers en hun kids wat extra’s. De kids kunnen los op alle attracties en speeltoestellen terwijl de volwassenen genieten van een kopje koffie of thee.

We zullen speciaal voor jullie de deuren om 09.00 uur openen. En met “jullie” bedoelen we echt ALLEEN VOOR JULLIE! Van 09.00 uur tot 12.30 uur is KidZcity helemaal voor jullie afgehuurd (maximaal 700 gasten).

Uiteraard draait het feest om de goedheiligman. Zodra jullie lekker bijgepraat hebben, de koffie en thee op is en de kids al heel wat attracties hebben ontdekt, klinkt Piet door de speakers. Iedereen verzamelt zich centraal in KidZcity en onder luid gezang worden Sinterklaas en zijn te gekke Pieten onthaald. De Sint neemt de tijd om alle kinderen te begroeten, er worden anekdotes gedeeld en natuurlijk mogen de cadeautjes niet ontbreken. Daarna is het weer spelen geblazen.

Van alle opwinding, het spelen en enthousiasme krijg je natuurlijk trek. Broodjes, drinken en ijsjes staan tijdens de lunch dan ook klaar. Wanneer iedereen om 12:30 uur is uitgestuiterd, kunnen de kids met een afscheidscadeautje (een chocoladeletter of een strooigoedzakje) en een voldaan gevoel weer naar huis.

Vieren jullie het leukste Sinterklaas bedrijfsfeest met ons mee? Voor vragen of meer informatie neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Waarom een Sinterklaasfeest in KidZcity vieren?

 • Kies voor exclusiviteit en topservice.
 • All-inclusive formule, geen onvoorziene kosten.
 • Heel KidZcity voor jullie bedrijf afgehuurd.
 • Onbeperkt gebruik van alle attracties en klimtoestellen.
 • Een goede maaltijd en onbeperkt drinken voor iedereen.
 • Sinterklaas en Pieten show.
 • Geen geregel en rotzooi op kantoor.
 • KidZcity is centraal gelegen in Utrecht en goed bereikbaar.
 • Gratis parkeren.

Tips voor een succesvol Sinterklaas bedrijfsfeest

 • Reserveer op tijd om jullie gewenste datum vast te leggen.
 • Bedrijf of organisatie dient zelf de cadeautjes voor de kids te verzorgen.
 • In KidZcity spelen we op sokken. Dit is verplicht wegens veiligheid en hygiëne. Trek dus je tofste sinterklaasfeest sokken alvast uit de kast.
 • Neem de algemene huisregels nog even door zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

Tot slot

Ook kleinere bedrijven (met 50 tot 200 werknemers) die niet van bovenstaande gebruik willen maken, zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom om te komen spelen in KidZcity. Een op maat gemaakt Sinterklaasfeest zonder afhuren zal vanaf dit jaar helaas niet meer mogelijk zijn, maar Sinterklaas loopt met zijn Pieten door KidZcity heen voor handjes, kruidnoten, knuffels en natuurlijk foto’s. Op 19, 25 en 26 november is de Sint de hele dag in KidZcity aanwezig.

Wil je de werknemers en hun kinderen een onvergetelijke dag met veel speelplezier in Sinterklaassfeer bieden? Nog een broodje (of 2 of 3) en wat te drinken erbij? Neem dan gerust contact op via
servicebalie@kidzcity.nl Dan gaan we dat natuurlijk regelen voor jullie!