Pamperhoek

De babypamperhoek is een speciale zone voor kinderen t/m 4 jaar. Zo worden de kleintjes niet omver gelopen door de groteren. Rondom dit peutergedeelte zijn verschillende terrassen vanwaar de ouders onze minibezoekers in de gaten kunnen houden.

1 +
Leeftijd
Actief
Spelen

Ook aan de allerkleinsten is gedacht

De babypamperhoek heeft verschillende soorten loopautootjes die bewegen door alleen maar te sturen!

Het verkeerparcours is ook nog eens educatief; kijk uit voor overstekende kinderen op het zebrapad, want die hebben voorrang. Bij een groen stoplicht kan je doorrijden. En bij rood? En dan hebben we ook nog 2 rotondes. Als dat maar geen botsing wordt!

Het politiebureau houdt in de gaten of je niet ouder bent dan 4 jaar en of je niet door het rode stoplicht heen rijdt.

Je kan in de babypamperhoek zelf tanken bij het tankstation. Bij ons is het tanken helemaal gratis. Zo kan je er weer een paar rondjes tegenaan!

Het parcours ligt rondom een ruimte met softground voor de kleine kruipers onder ons. Hier vind je een ballenbak, een glijbaan en softplay waar ze mee kunnen spelen en bouwen.

Ga gerust met de kleine nog even in de balloonride of maak een ritje in de safaritrein of de paardencarrousel. Deze zijn erg leuk voor de kleintjes. Voor de sanitaire verschoning heeft KidZcity een volledig ingerichte babykamer naast de babypamperhoek gelegen.

Kinderen vanaf 5 jaar mogen niet spelen in deze zone, maar gelukkig zijn er heel veel andere leuke dingen om te doen!