Balloonride

Waar vlieg jij in gedachten naartoe? Naar hoge, besneeuwde bergtoppen? Of liever naar een warm (ei)land met palmbomen en een hangmat? In de Balloonride kan je lekker wegdromen, maar kijk uit dat je niet in slaap valt! Hoeveel rondjes zal de Balloonride draaien, denk je?

1 +
Leeftijd
Rustig
Ritje

Vlieg met me mee!

De Balloonride is een draaimolen met maar liefst 8 luchtballonnen in allerlei verschillende kleuren en honderden gekleurde lampjes die vrolijk knipperen. De luchtballonnen gaan niet alleen maar omhoog, maar wanneer het hoogste punt is bereikt, gaan deze ook nog eens schuin!

Je kan met ongeveer vier kindjes in één luchtballon. Wel is het belangrijk om het gewicht goed te verdelen over de hele Balloonride, want het zou natuurlijk supersaai zijn als jouw luchtballon niet omhoog gaat omdat het bakje zo zwaar is!

Wist jij trouwens al dat de Balloonride de favoriete attractie is van onze mascotte Z? Hij heeft altijd een ballon helemaal voor zichzelf. Dat is ook niet zo gek, want er past verder niemand meer in het bakje door die lange krokodillenstaart.