Media

Zelf vinden wij KidZcity het leukste, mooiste en beste indoor speelparadijs van de Randstad. Maar wij zijn misschien niet helemaal objectief. Gelukkig zijn er ook anderen die vertellen hoe leuk ze KidZcity vinden.

KidZcity in de media

Benieuwd hoe het is om te spelen in KidZcity? We hebben een leuk overzicht voor je gemaakt zodat je nog beter kunt zien hoe leuk de KidZste stad van Nederland eigenlijk wel niet is. Deze video’s en vlogs geven je een uniek inkijkje in een dagje KidZcity. Krijg de sfeer vast te pakken en ontdek jouw favoriete attracties, zo weet je direct waar je straks naar toe moet rennen.

Zelf een video of vlog over KidZcity gemaakt? Deel hem met ons via de contactpagina.

Wij zijn er klaar voor en hopen dat je net zo lekker komt spelen als de kinderen in de video’s en blogs op deze pagina. Of je nou gewoon lekker met papa of mama komt spelen in het speelparadijs van Utrecht of dat je al je vriendjes en vriendinnetjes meeneemt voor het leukste kinderfeestje in Utrecht. Zien we je snel in KidZcity?

Video's en vlogs tijdlijn

Familiedag van Zenequy & J'Noah

2023

Zenequy & J'Noah komen na en ochtend koekjes bakken spelen met de hele familie in KidZcity! Kan jij een leukere familiedag bedenken!? Bekijk de video om te zien hoe ze het hebben gehad. Komen jullie de volgende keer ook met de hele familie? KidZcity is in beeld vanaf 16:09.

Kimberly en haar neef komen spelen

2023

Het eindresultaat? Twee slapende kinderen in de auto terug naar huis, als dat geen top dag was dan weten wij het ook niet meer! Bekijk de leuke preview van KidZcity in de vlog van Kimberly. Wat wordt jullie eerste attractie na het zien van deze video? KidZcity is in beeld vanaf 8:16

Themepark Kids komen spelen met Elliot

2021

Vooral het lasergamen is een flinke hit, maar ook geven ze je een heerlijk overzicht van heel KidZcity, herken jij alle attracties

Recensie van familie Olivette

2021

Familie Olivette geeft een inkijkje hoe leuk een dagje in het grootste attractiepark van de Randstad is. En dat alles er om kinderen draait. "Er is echt zoveel aanwezig dat je hier wel een paar dagen kunt vertoeven!". Hier lees je hoe ze het dagje KidZcity hebben ervaren.

Dutchtuber wordt opgepakt

2021

Meer dan 29 gezinnen ontzettend blij gemaakt. Al deze gezinnen hebben ernstig zieke kinderen, kinderen met een chronische aandoening of zijn net een kindje verloren. Dutchtuber heeft van deze dag een vlog gemaakt! 

Vakantie met Kinderen

2020

Benieuwd hoe het spelen in KidZcity eruitziet terwijl er allemaal beperkingen zijn dankzij het Coronavirus? Vakantie met Kinderen kwam langs en heeft het voor je vastgelegd. Het hele blog lees je hier.

KidZcity voor jezelf!

2020

Hoe is het om KidZcity helemaal voor jezelf te hebben? Kijk hoe Stefan de Vries (samen met Sean, Julia en Siebe) de regels aan zijn laars lapt. Dit is dan ook geen inspiratie video, maar vooral een heel mooi kijkje wat je allemaal kunt doen in KidZcity.

Kidzity tijdens noodweer

2020

Is het noodweer buiten? Dat maakt helemaal niets uit, in binnen attractiepark KidZcity merk je er helemaal niets van. En dat zie je terug in deze super leuke vlog!

Eerste uitje voor Miaz Lakap

2019

De familie Lakap komt langs met het eerste uitje voor Miaz, hoewel die vooral in de kinderwagen bleef heeft de rest van de familie een heerlijk dagje vol speelplezier.

Bilal op avontuur in KidzCity!

2018

We nodigden Bilal uit om te komen spelen in KidZcity, want hier spelen is alleen voor echte mannen ;). Kijk hoe Bilal zich heeft vermaakt, maar ook hoe leuk KidZcity voor de ouders kan zijn.

JQ Adventures komt spelen (deel 2)

2017

JQ's Adventures komt (weer) spelen bij in KidZcity en test o.a. onze draaimolen, botsauto's, een auto/fietsbaan de babypamperhoek, lasergame, mega familieglijbaan, jungle trein, ballenschieter Timekeeper, luchtballonnenvaart ballonnenmolen en klimtoestellen. Kijk in twee delen hoe een leuke dag ze hebben gehad in KidZcity!

JQ Adventures komt spelen (deel 1)

2017

JQ's Adventures komt (weer) spelen bij in KidZcity en test o.a. onze draaimolen, botsauto's, een auto/fietsbaan de babypamperhoek, lasergame, mega familieglijbaan, jungle trein, ballenschieter Timekeeper, luchtballonnenvaart ballonnenmolen en klimtoestellen. Kijk in twee delen hoe een leuke dag ze hebben gehad in KidZcity!

StukTV in de nacht?

2015

StukTV hoopt een nachtje door te brengen in ons indoor speelpaleis. Dat lukt ze (voor hun) helaas niet...