Media

Wie vindt KidZcity nou niet het leukste, mooiste en beste indoor attractiepark van de Randstad? Wij vinden dat in ieder geval wél, maar we zijn zeker niet de enige! Lees hier de lovende woorden van onze bezoekers.

KidZcity in de media

Benieuwd hoe het is om te spelen in KidZcity? We hebben een leuk overzicht voor je gemaakt zodat je nog beter kunt zien hoe leuk de KidZste stad van Nederland eigenlijk wel niet is. Deze video’s en vlogs geven je een unieke inkijk in een dagje KidZcity. Krijg de sfeer vast te pakken en ontdek jouw favoriete attracties, zo weet je direct waar je straks naar toe moet rennen.

Wij zijn er klaar voor en hopen dat je net zo lekker komt spelen als de kinderen in de blogs en vlogs. Of je nou gewoon lekker met papa of mama komt spelen in het speelparadijs van Utrecht of dat je al je vriendjes en vriendinnetjes meeneemt voor het leukste kinderfeestje in Utrecht, wij vinden het allemaal super gezellig! Zien we je snel in KidZcity? Ohja, en vergeet je niet je camera mee te nemen? Misschien komt jouw vlog dan ook wel bij ons op de website!

Jouw video, blog of vlog op onze pagina?

Ben jij een echte creatieveling en schrijf jij zelf leuke blogs? Kan je dagen besteden aan het bewerken van de beste video's of neem je anderen graag mee in jouw verhaal tijdens een vlog? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw kwaliteiten en zien jou creatie over KidZcity graag voorbij komen. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Wie weet komt jouw creatie ook wel bij ons op de pagina te staan!

Bloggers over de vloer

We hebben al de nodige bloggers en media over de vloer gehad. Wat horen wij daar vaak een hoop positieve ervaringen van zeg. Ben jij ook zo benieuwd wat zij zo gezellig en fijn vonden? Ontdek het via de onderstaande links.

 • Stéfani (gets fit) vertelt hier waarom een kinderfeestje in KidZcity een feestje is met eindeloos veel plezier, maar zonder gedoe en zooi voor ouders
 • Waarom Manuela (Opwegmetmama.nl) fan is van KidZcity lees je hier!
 • We krijgen een 10 van JongensEnMeiden.nl, lees het hier
 • Hier lees je dat Vakantie met Kinderen langs komt in Corona-tijd
 • KidZcity wordt hier als eerste benoemd als leukste binnenspeeltuin in en om Utrecht
 • Nummer 5 op deze lijst van leukste binnenspeeltuinen van Nederland door KekMama
 • KidZcity Utrecht Review - Leuk voor jonge gezinnen door Pappablogt lees je hier.
 • De Mamagids omschrijft hier: KidZcity als een ‘klein’ indoor pretpark
 • Lisetteschrijft beschrijft hier over wat KidZcity anders maakt dan andere indoor speelparadijzen
 • Volgens Kidshoekje is KidZcity een echte indoor attractiepark met attracties voor kleine en grote kinderen, lees het hier
 • Hier lees je dat KidZcity als vakantietip van Mamasliefste wordt gezien.
 • KidZcity als uitje met kinderen in verschillende leeftijden? Hier geschreven door Mama van Jay en Liya

Video's en vlogs tijdlijn

KidZcity als tip van My Daily Favorite

2024

Als een leuk alternatief voor een dagje bioscoop of een natte speeltuin buiten geeft My Daily Favorite KidZcity. De website licht ook even een paar opvallende attracties uit.

Lexi's Life laat je KidZcity zien

2024

Buiten ligt er sneeuw en ijs, maar binnen in KidZcity is het lekker spelen op je sokken! Lexi's Life laat je in deze video bijna heel KidZcity zien, herken jij alle attracties?

Kalvijn komt verstoppertje spelen

2023

Wie niet weg is, is gezien! Kalvijn speelde verstoppertje met 100 kinderen. In ronde twee was KidZcity het decor, met nog 25 kidZ in de race om als winnaar uit de bus te komen. Waar zou jij je verstoppen in KidZcity? KidZcity is in beeld vanaf 02:52.

Familiedag van Zenequy & J'Noah

2023

Zenequy & J'Noah komen na en ochtend koekjes bakken spelen met de hele familie in KidZcity! Kan jij een leukere familiedag bedenken!? Bekijk de video om te zien hoe ze het hebben gehad. Komen jullie de volgende keer ook met de hele familie? KidZcity is in beeld vanaf 16:09.

Kimberly en haar neef komen spelen

2023

Het eindresultaat? Twee slapende kinderen in de auto terug naar huis, als dat geen top dag was dan weten wij het ook niet meer! Bekijk de leuke preview van KidZcity in de vlog van Kimberly. Wat wordt jullie eerste attractie na het zien van deze video? KidZcity is in beeld vanaf 8:16

Themepark Kids komen spelen met Elliot

2021

Vooral het lasergamen is een flinke hit, maar ook geven ze je een heerlijk overzicht van heel KidZcity, herken jij alle attracties?

Recensie van familie Olivette

2021

Familie Olivette geeft een inkijkje hoe leuk een dagje in het grootste attractiepark van de Randstad is. En dat alles er om kinderen draait. "Er is echt zoveel aanwezig dat je hier wel een paar dagen kunt vertoeven!". Hier lees je hoe ze het dagje KidZcity hebben ervaren.

Dutchtuber wordt opgepakt

2021

Meer dan 29 gezinnen ontzettend blij gemaakt. Al deze gezinnen hebben ernstig zieke kinderen, kinderen met een chronische aandoening of zijn net een kindje verloren. Dutchtuber heeft van deze dag een vlog gemaakt! 

Vakantie met Kinderen

2020

Benieuwd hoe het spelen in KidZcity eruitziet terwijl er allemaal beperkingen zijn dankzij het Coronavirus? Vakantie met Kinderen kwam langs en heeft het voor je vastgelegd. Het hele blog lees je hier.

KidZcity voor jezelf!

2020

Hoe is het om KidZcity helemaal voor jezelf te hebben? Kijk hoe Stefan de Vries (samen met Sean, Julia en Siebe) de regels aan zijn laars lapt. Dit is dan ook geen inspiratie video, maar vooral een heel mooi kijkje wat je allemaal kunt doen in KidZcity.

Kidzity tijdens noodweer

2020

Is het noodweer buiten? Dat maakt helemaal niets uit, in binnen attractiepark KidZcity merk je er helemaal niets van. En dat zie je terug in deze super leuke vlog!

Eerste uitje voor Miaz Lakap

2019

De familie Lakap komt langs met het eerste uitje voor Miaz, hoewel die vooral in de kinderwagen bleef heeft de rest van de familie een heerlijk dagje vol speelplezier.

Bilal op avontuur in KidzCity!

2018

We nodigden Bilal uit om te komen spelen in KidZcity, want hier spelen is alleen voor echte mannen ;). Kijk hoe Bilal zich heeft vermaakt, maar ook hoe leuk KidZcity voor de ouders kan zijn.

JQ Adventures komt spelen (deel 2)

2017

JQ's Adventures komt (weer) spelen bij in KidZcity en test o.a. onze draaimolen, botsauto's, een auto/fietsbaan de babypamperhoek, lasergame, mega familieglijbaan, jungle trein, ballenschieter Timekeeper, luchtballonnenvaart ballonnenmolen en klimtoestellen. Kijk in twee delen hoe een leuke dag ze hebben gehad in KidZcity!

JQ Adventures komt spelen (deel 1)

2017

JQ's Adventures komt (weer) spelen bij in KidZcity en test o.a. onze draaimolen, botsauto's, een auto/fietsbaan de babypamperhoek, lasergame, mega familieglijbaan, jungle trein, ballenschieter Timekeeper, luchtballonnenvaart ballonnenmolen en klimtoestellen. Kijk in twee delen hoe een leuke dag ze hebben gehad in KidZcity!

StukTV in de nacht?

2015

StukTV hoopt een nachtje door te brengen in ons indoor speelpaleis. Dat lukt ze (voor hun) helaas niet...