Lasergamen

Stap aan boord van het StarWars-ruimteschip in KidZcity, waar heftige battles plaatsvinden met echte laserguns. Het voortbestaan van KidZcity hangt af van jou en andere onbevreesde krijgers. Betreed de arena en laat het lasergame-gevecht beginnen!

5 +
Leeftijd
Stoer
Samen

Lasergamen voor kids in Utrecht

Lasergamen in KidZcity (Utrecht) is speciaal voor jonge kinderen van 5 t/m 11 jaar. De lasergame heeft allerlei schuilplaatsen, gekke gaten in muren om doorheen te schieten, blacklightverf en spannende muziek. Lasergamen in KidZcity is net wat anders dan op andere plekken in Utrecht waar je kunt lasergamen. Zo spelen we steeds maar rondes van 5 minuten, hebben we geen teams en maar 1 winnaar! Als je er klaar voor bent ga je de arena in en sta je er helemaal alleen voor. Nu kun je eindelijk eens gehakt maken van dat ene vriendje dat altijd van je wint met Fortnite en tegelijkertijd KidZcity redden van de ondergang.

  • Lasergamen in Utrecht voor kids t/m 11 jaar
  • Met laservest en laserpistool
  • Spelen als je favoriete superheld
  • Potjes van 5 minuten
  • Geraakt? 5 seconden uitgeschakeld
  • De speler met de meeste punten (anderen geraakt) wint
  • Veilig, laser is niet gevaarlijk voor ogen
  • Speel zo veel potjes als je wilt (wel even achteraan aansluiten in de rij)
  • Inbegrepen bij de entreeprijs

Ergens in de toekomst...

Lasergamen klinkt heel spannend en dat is het stiekem ook. Maar dan wel op een goede manier. Want iedereen kan hier lasergamen, iedereen kan winnen en dus de grote held zijn. Je speelt namelijk als je favoriete superheld. Van Batman tot Wonder Woman, Thor, of zelfs Black Widow. Maar natuurlijk ontbreken ook Spiderman, Joker, Harley Quinn, en Star Lord niet. Je kunt kiezen uit wel 15 superhelden!

Elke ronde duurt 5 minuten. In die 5 minuten moet jij proberen zoveel mogelijk punten te verdienen. Punten krijg je door te schieten op de andere deelnemers. Als je in de wachtrij van de lasergame staat wordt er een groep van ongeveer 15 personen naar binnengelaten. Onze operator legt het spel en de regels uit met behulp van een video waarin Kelvin van het YouTube-kanaal Kalvijn je precies uitlegt wat de bedoeling is. Kan jij de hoogste score behalen en daarmee KidZcity redden? Wij hopen van wel, want KidZcity moet natuurlijk blijven bestaan!

Het mooie van lasergamen is dat het geen pijn doet als je geraakt wordt. Je laservest vangt de laserstraal op en geeft aan of je geraakt bent. De laserstraal die uit het pistool komt, is een groene lichtstraal die je op de lichtvlakken op het pak van je tegenstanders moet richten om punten te krijgen. Deze laserstraal is niet gevaarlijk voor de ogen.

Als je geraakt bent dan ben je even 5 seconden uitgeschakeld. Je kunt dan zelf ook niet meer schieten. Maar je kunt wel op zoek naar een goede nieuwe schuilplaats om weer deel te nemen aan de rest van de battle.

Na 5 minuten lasergamen geeft je pak aan dat je weer naar de uitgang moet komen. Als je je pistool aan je pak hebt vastgeklikt en je pak hebt opgehangen bij het juiste nummer, kan je na de battle je score bekijken op het tv-scherm buiten de arena.

Lasergamen in Utrecht en nog veel meer!

KidZcity is dé plek voor kids t/m 11 jaar om te lasergamen in Utrecht. Maar KidZcity is nog veel meer dan lasergamen. Zo kun je tussen het schieten door ook even lekker klimmen, klauteren of glijden op het KidZcity Kasteel, het klimdoolhof of kruip achter het stuur van de botsauto’s. KidZcity is het indoor pretpark voor jonge kinderen dus er is nog zo veel meer te beleven. En je entreebewijs geeft je gratis toegang tot alle toffe attracties. Ga er dus zo vaak in als je zelf wilt.

Kom jij lasergamen, red je KidZcity om er vervolgens nog veel meer leuke avonturen te kunnen beleven? Wij hopen van wel, tot snel!