Lasergame kinderfeestje in KidZcity

Kom met je kinderfeestje lasergamen in KidZcity. Je mag zo vaak als je wilt (wel na elk potje achteraan de rij aansluiten) en ontdek nog 11 andere toffe attracties! En dat alles zonder dat je extra hoeft te betalen.

Lasergamen in KidZcity

Ben jij van plan om binnenkort je kinderfeestje in Utrecht te vieren en hou jij ook zo van Lasergamen? Kom dan lasergamen in KidZcity! Hier vind je een heus StarWars ruimteschip, waar je gevechten kan houden met al je vriendjes en vriendinnetjes met echte laserguns. Maar daarnaast kan je ook nog eens spelen, klimmen en glijden in de vele andere attracties in de KidZste stad van Nederland. Zonder dat je extra hoeft te betalen. Alle attracties zijn namelijk inbegrepen in de entreeprijs en je hoeft er ook niet extra voor te reserveren. Leef je uit met een potje lasergame (wel na elk potje achteraan in de rij aansluiten) en ga ook nog los op alle andere vette attracties in KidZcity. Je geeft dus een lasergame feestje, maar ook weer niet. Je geeft een KidZcity kinderfeestje!

Hierom kies je voor een lasergame kinderfeestje in KidZcity

Het lasergame feestje is net als de andere kinderfeestjes. Je hoeft hem dus niet speciaal te reserveren. Lasergamen is namelijk één van de vele attracties in het indoor attractiepark KidZcity. Je kan er dus voor kiezen om je hele feestje te lasergamen, maar je kunt het ook afwisselen met de botsauto’s, het klimdoolhof of wel 10 glijbanen! Dus voor één entreeprijs kan je tot sluitingstijd heerlijk spelen in en op alle attracties. Juist hierom kies je voor een lasergame feestje in KidZcity.

  • Vaste kinderfeestjes prijs (incl. KidZcitymeal)
  • Lasergamen in Utrecht voor kids t/m 11 jaar
  • Met laservest en laserpistool
  • Potjes van 5 minuten
  • Spelen als je favoriete superheld
  • Geraakt? 5 seconden uitgeschakeld
  • Meeste punten (anderen geraakt) wint
  • Veilig, laser is niet gevaarlijk voor ogen
  • Speel zo veel potjes als je wilt (wel achteraan aansluiten in de rij)

Reserveer je kinderfeestje

Lasergame als superheld

De lasergame pakken hebben namen van al jouw favoriete superhelden. Wil jij ook graag een keer Batman, Spiderman of Superman zijn? Op jouw lasergame kinderfeestje kan het allemaal. Of ga jij liever voor Scarface, Robocop, Wolverine of de Joker? Je kan natuurlijk ook bij ieder spel een andere held kiezen. Want vergeet Ironman, Thor en Omega natuurlijk niet. Ook aan de meisjes is gedacht, want zij kunnen gaan voor Catwoman of Wonder Woman. Maar natuurlijk mogen ze ook kiezen voor de Hulk, Black Panther of Storm. Ken jij deze superhelden al en welke is jouw favoriet?

Hoe werkt dat eigenlijk, Lasergamen in KidZcity?

Het begint met even in de rij staan, want er is vast al een spel aan de gang. Vanuit de rij kan je alvast kijken naar wat beelden van het spel op het scherm voor de ingang. Dan mag er een groep van ongeveer 15 KidZ naar binnen, waar je in de wachtruimte op een bankje gaat zitten.

Een operator zal het spel en de regels aan jullie uitleggen, waarna jullie allemaal een pak aankrijgen. Hier staat een nummer op, maar ook één van een van de bekende stoere (super)helden, zoals eerder benoemd.
Aan je pak zit ook een pistool, die mag je voorzichtig losklikken. Op je pistool zit niet alleen een trekker om mee te schieten, maar ook een geel knopje. Je kan alleen maar schieten als je dit gele knopje ingedrukt houdt. Uit je pak komt dan een laserstraal. Deze laserstraal moet je schieten op de lampjes in de pakken van je tegenstanders. De lampjes vind je op de voorkant van het pak, de achterkant en boven op de schouders. En zo verdien je punten! Als iemand op jou schiet, ben je voor 5 seconden uitgeschakeld. Deze 5 seconden kan je goed gebruiken door een nieuwe verstopplaats te vinden. Let erop dat je niet gaat rennen, het is best donker en je kan zo tegen iemand anders aan botsen (of tegen een muur). Na 5 minuten zegt je pak dat het spel is afgelopen en dat je weer naar de wachtruimte moet komen. Hier klik je je pistool goed vast aan het pak en hang je je pak weer terug aan de balk met hetzelfde nummer. Let er goed op dat je je pak of je pistool niet laat vallen. Als het pak weer bij het juiste nummer is opgehangen, kan je naar buiten om je score te bekijken.

Wil je nog een keer? Wraak nemen op die ene die jou steeds neerschoot? Of je eigen record verbreken? Of de allerhoogste score die er ooit gehaald is? Weet je hoe hoog die score is? Wel 9550 punten, probeer dat maar eens te verbeteren! Maar je kan ook voor de gemiddelde score gaan hoor, deze ligt op 1350 punten! Of gewoon omdat je het zo leuk vindt met je vriendjes en vriendinnetjes! Je kunt gewoon weer in de rij staan en nog een potje Lasergamen, en nog een en nog een…

Lasergame feestje voor kinderen t/m 11 jaar

Een lasergame feestje in KidZcity Utrecht is geschikt voor kinderen t/m 11 jaar. Je moet natuurlijk wel tegen het donker kunnen, want het is best spannend in het donker en je gaat op elkaar schieten. Ook is het pak wat zwaar, zeker voor de allerkleinsten van een jaar of 3 bijvoorbeeld. Maar wil je kleintje het toch proberen, dan mag papa of mama het pak dragen en de kleine schieten! Als dat geen teamwork is?

Wil jij ook graag met je kinderfeestje lasergamen in Utrecht? Reserveer je feestje dan eenvoudig online en maak je keuze uit onze vier kinderfeestjes pakketten.

Reserveer direct