ViZcity

Van al dat klimmen, klauteren en stuiteren krijg je het waaarm. Tijd om aan de tekentafel te gaan zitten en de kunstenaar in jou naar boven te halen. Wordt het een rog, een vis een schildpad of een zeepaardje? Je hebt keuze uit 6 verschillende kleurplaten en veel meer verschillende kleurtjes.

1 +
Leeftijd
Creatief
Samen

Creabea in KidZcity: ViZcity!

Kleur deze zo mooi mogelijk in en schrijf je naam er duidelijk op, het liefst in het zwart. Leg jouw kleurplaat onder de scanner en jouw vis springt zo de bubbelbuis in! Even denk je jouw visje kwijt te zijn, maar als je de buis volgt kom je uit bij een groot aquariumscherm. Daar komt na 10 seconden jouw gekleurde vis uit de buis zwemmen! Met jouw naam erbij! Je bent beroemd!

Niet alleen de kinderen zijn druk aan deze tafel, ook wordt deze attractie erg gewaardeerd door de volwassenen. Er hoeft niet binnen de lijntjes gekleurd te worden, want alleen de binnenkant van de vis komt op het scherm, samen met je naam natuurlijk.

Wat heel grappig is; vraag aan papa/mama of ze de leukste foto van jou op hun telefoon op willen zoeken en leg deze telefoon dan op het visje onder de scanner. Zo lijkt het net of de vis jou heeft opgegeten, want in het aquarium zie je jouw gezicht in de buik van het visje!