Binnen attractiepark KidZcity, hier verveel je je nooit!

Doe je ogen dicht en stel je eens voor…. een plek waar je de gaafste avonturen kunt beleven, waar het nooit regent, het niet koud is en natuurlijk waar de tofste attracties klaarstaan voor jou. Open je ogen en je staat in het leukste overdekte attractiepark van Nederland; KidZcity.

5000m2 attractiepark overdekt

In KidZcity kun je de hele dag spelen, ravotten, dollen en spelletjes doen. Je zult je niet vervelen want 5000m2 attractiepark ligt klaar om door jou ontdekt te worden. En niet alleen door jou want samen spelen is natuurlijk veel leuker. Dus trommel je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, nichtjes en neefjes op om te spelen in de KidZste stad van Nederland.

Papa en/of mama kunnen gewoon mee op avontuur in KidZcity. Ga de strijd met elkaar aan met een potje lasergame, glij van de familieglijbaan naar beneden, kijk of jullie het klimdoolhof durven te trotseren, vlieg een rondje mee in de balloonride of bots even lekker tegen elkaar op in de botsauto’s.

Wat maakt binnen attractiepark KidZcity nou zo leuk?

Doordat KidZcity binnen is, en dus overdekt, krijg jij geen hagelstenen in je nek als je in de rij staat voor een attractie. Wij zijn het leukste overdekte attractiepark voor kids t/m 11 jaar. En daar zit een groot voordeel want zo vind je in KidZcity spannende, leuke en uitdagende attracties en speeltoestellen die goed aansluiten op jouw leeftijd. Voor de allerkleinsten maar ook voor hele stoere meisjes en jongens.

Toffe attracties, in welke wil jij?

Het kasteel; durf je 9 meter de hoogte in te gaan? Klim dan via de netten of de zijtorens naar boven. Pas op, want soms kan het onweren boven het kasteel. In de fluisterbuis hoor je de stem van de graaf. Tijd om weer naar beneden te gaan? Roetsj naar beneden via de dichte of de steile glijbaan.

ViZcity; laat je creativiteit los bij deze nieuwste attractie van KidZcity. Kies uit 6 kleurplaten jouw favoriet en kleur deze zo leuk, creatief, origineel en mooi mogelijk in aan de tekentafel. Schrijf je naam onderaan je creatie en… nu gaat het gebeuren… Leg je kleurplaat in het vakje in de blauwe scanner. Je visje wordt zo door de buis opgezogen en zwemt nu richting het grote aquarium. Na zo’n 10 seconden gebeurt het; jouw ingekleurde visje heeft het aquarium gevonden en zwemt hier nu bij zijn vriendjes en vriendinnetjes rond in JOUW kleuren met JOUW naam eronder, hoe vet?!

De Safaritrein; ga je mee de jungle in? Stap in de safaritrein! Tussen alle bomen en bladeren vind je allerlei soorten dieren en insecten. En in jouw wagon hoor je alle dierengeluiden als je op de rode knopjes drukt. Weet jij welk geluid bij welk dier hoort? Altijd al machinist willen worden? In KidZcity kan jij de safaritrein besturen!

Het funhouse; sliden op de oranje slingerbal, glijden van de glijbaan, kruipen, rollen door de rollers, boksen tegen boksballen, klimmen over de netten of de hangbrug. Je bent toch niet bang voor het spookhoekje? Het funhouse staat bol van parcourtjes en obstakels. Tip, in de tomaat kan je je heel goed verstoppen en even uitrusten.

Bekijk alle attracties

Praktische tips

Nog een paar laatste praktische tips zodat je een onvergetelijke dag tegemoet gaat in binnen attractiepark KidZcity.

  • Trek krijg je natuurlijk van al dat spelen, daarom mag je (beperkt) zelf iets te eten en drinken meenemen.
  • Spelen in KidZcity doe je op sokken, dus de schoenen gaan uit.
  • Kleed je luchtig en comfortabel aan, van al die avonturen krijg je het warm.
  • Kom je gezellig spelen in indoor attractiepark KidZcity? Neem dan minimaal 1 meerderjarige begeleider mee.
  • Kids t/m 4 jaar zijn welkom in de peuterhoek.
  • Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

Het is voor iedereen verplicht om vooraf een reservering te plaatsen. Een spetterend kinderfeestje vieren behoort uiteraard tot de opties van binnen attractiepark KidZcity, neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Maar ook als onderdeel van een familiefeest, bruiloft of jubileum in omgeving Utrecht zijn jullie van harte welkom. Feestjegeven.nl heeft hiervoor een mooi overzicht geschikte locaties. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen, wat de reden ook is!

Tickets Reserveren