Indoor attractiepark

Op zoek naar een overdekt attractiepark voor een leuk dagje uit met kinderen tot 11 jaar? Dan ben je hier aan het juiste adres. KidZcity is een kinderspeelpark dat helemaal voor kinderen (en hun ouders en/of verzorgers) is ontworpen. Hier voelt iedereen zich weer even kind.

Het overdekte attractiepark van Utrecht en de Randstad

KidZcity is een echt indoor attractiepark voor kinderen van 1 t/m 11 jaar en hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s. Met echte draaiende attracties als de Balloonride en Paardencarrousel hebben we het attractieparkgevoel naar binnen gehaald. Zo kan je er altijd van genieten zonder na te hoeven denken over poncho’s, paraplu’s of zonnebrand. Gewoon lekker ravotten op je sokken. Dat is pas de manier om te genieten van een attractiepark!

Met dertien afwisselende attracties, verspreid over 5.000m2, is er voor iedereen wat te beleven. Weer of geen weer. Met aparte attracties voor de jongsten (peuters) is KidZcity Utrecht ingericht voor het hele gezin. Niet alleen vind je bij ons de leukste, coolste en origineelste attracties, ook aan hongerige maagjes (gerommel in je trommel?) en lekkere trek is gedacht. In het KidZcity restaurant worden de lekkerste frietjes en snacks gebakken. We houden zelfs rekening met elf allergenen zodat er voor iedereen wat te kiezen is.

Maar ook het opeten van eigen boterhammen op de terrasjes in de speelzalen, daar doen we niet moeilijk over. Natuurlijk hebben we wifi en die is helemaal gratis, net als alle attracties. Je betaalt enkel de entree en niet per attractie. Eenmaal binnen is het dus spelen geblazen! En je mag inderdaad zo vaak als je wilt in een attractie.

Kom overdekt spelen in Utrecht

In ons indoor attractiepark kun je het hele jaar door lekker droog spelen. Dus ook als het heel slecht weer is, regent, of de weersverwachting gewoon niet zo goed is kun je er toch de hele dag op uit! Hier vind je geen modder, geen gedoe met paraplu’s en doorweekt thuiskomen is al helemaal verleden tijd. Gewoon lekker spelen om weer moe en voldaan naar huis te gaan. KidZcity is dus het ideale attractiepark in de winter, maar ook in de zomer zijn we gewoon open. Geen gedoe met lagen zonnebrand want in KidZcity verbrand je niet. Dat is pas zorgeloos spelen met de kinderen! En spelen jullie zo hard dat je het er (te) warm van krijgt, dan kan er worden afgekoeld in het restaurant. Hier houdt de airco het lekker fris. Aan alles is gedacht!

De leukste binnen attracties van Nederland

Een indoor attractiepark is natuurlijk niet compleet zonder échte attracties en theater. Daarom vind je in KidZcity attracties om in te klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Maar daar houdt het niet op. In het KidZcity theater komen clowns, goochelaars en andere artiesten regelmatig (in drukke weekenden en vakanties) voor jou optreden. En zijn er even geen doldwaze grappen of magische shows? Dan maak je er gewoon je eigen theater van door zelf op te treden, lekker een filmpje te kijken of te bouwen met reuzenblokken.
Daarna gaat het spelen natuurlijk vrolijk verder in het klimdoolhof, het grote kasteel of voor de stoere dames en heren een spannend potje lasergamen. Je komt eerder tijd tekort dan dat de verveling toeslaat in indoor attractiepark KidZcity. Benieuwd welke attracties je echt niet wil missen tijdens je bezoek? Bereid je alvast voor op de attractie pagina, daar zie je per attractie voor welke leeftijd ze geschikt zijn en of ze actief, creatief of ontspannend zijn.

Het indoor attractiepark voor peuters

KidZcity is er ook voor de jongste kinderen. Met aparte attracties voor peuters zijn we het leukste indoor attractiepark voor kids vanaf 1 jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ritje in de paardencarrousel en de balloonride, of ga op expeditie met de safaritrein. Waarschijnlijk wil je het allemaal! En dat is helemaal niet erg, papa en mama mogen zelfs mee van de familieglijbaan. Als dat geen dolle pret wordt… De pamperhoek is speciaal ingericht voor peuters (t/m 4 jaar). Er mogen hier geen oudere kinderen (vanaf 5 jaar) in. Zo kunnen de kleinste avonturiers ongestoord spelen en genieten van hun eigen wijk in KidZcity. En voor de wat oudere kids zijn er 100 andere leuke activiteiten te beleven. Naast een heel tof verkeerparcours met allemaal verschillende soorten loopautootjes vind je hier een softground waar ook de kleinsten kunnen leren klimmen en klauteren. Al zijn de glijbaan, ballenbak en softplay om zelf mee te bouwen ook populair.
En dan nog even praktisch; het verschonen kan in de speciaal ingerichte babykamer strategisch gelegen naast de babypamperhoek. De natte doekjes liggen al voor je klaar. In alle hectiek een luier vergeten? Geen probleem, die kan je bij de balie ophalen.

Tarieven en openingstijden van KidZcity Utrecht

Het indoor attractiepark KidZcity is het hele jaar geopend. Op alle dagen behalve maandag (buiten de officiële schoolvakanties van Midden- en Noord-Nederland). Tijdens feestdagen gelden soms afwijkende openingstijden. Bekijk daarom voor de zekerheid altijd even de actuele openingstijden. Toegang voor kinderen t/m 2 jaar is gratis. De entree voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar is €17,-. Daartegenover staat dat parkeren helemaal gratis op het industrieterrein kan en dat er geen verborgen kosten voor attracties zijn. Wil je toch besparen op de entreeprijs, we hebben een overzicht gemaakt hoe je met korting naar KidZcity kunt. Kom bijvoorbeeld met zes kinderen een (bonus)verjaardag vieren!
Online reserveren is trouwens verplicht, zo houden we het gezellig qua drukte. Maar ook baseren we onze personeelsbezetting op het aantal reserveringen, zodat we altijd de service kunnen bieden die we voor ogen hebben.

Meer over overdekt attractiepark KidZcity

Wil je meer weten over KidZcity? Contact opnemen mag altijd! Of surf verder op onze website met daarop alle informatie en een goed gevulde mediapagina. Daar vind je o.a. een tijdlijn met de leukste video’s en vlogs opgenomen in KidZcity, maar ook onafhankelijk geschreven reviews van bloggers. Zo weet je nog beter wat je van hét overdekte attractiepark van Utrecht kan verwachten. Hier je kinderfeestje vieren? Natuurlijk is dat ook mogelijk! We zijn de leukste bestemming voor een kinderfeestje in Utrecht, al zeggen we het zelf. Met een speciaal arrangement vier je hier het leukste je verjaardag, zelf een taart en versiering meenemen vinden we alleen maar leuk. Zo hoeft er niets meer thuis gevierd te worden en houd je het huis lekker schoon. Als dat geen win-win is weten wij het ook niet meer!
Om teleurstellingen te voorkomen, raden we je aan de huisregels door te nemen. Er staat niets geks in, maar je ziet wat wel en niet is toegestaan.