Een dagje uit met kinderen?

Dagje uit met de kinderen in de regio Utrecht? Indoor pretpark KidZcity een groot avontuur. Spannende, leuke & vermakelijke attracties voor kinderen tot 11 jaar.

KidZcity, het tofste dagje uit met kids in omgeving Utrecht

Misschien is binnen niet het eerste waar je aan denkt bij een leuk dagje uit. Maar het brengt superhandige voordelen met zich mee. Want het dagje uit met kids kan altijd doorgaan. Geen beteuterde gezichtjes omdat het uitje letterlijk in het water valt. Nee, KidZcity is overdekt en laat zich door geen regenbui, zonnesteek of vrieskou beïnvloeden. Of je nu een dagje uit met het gezin hebt gepland of gezellig met opa en oma op stap gaat. Kom spelen in KidZcity en ontdek de dertien attracties. Heel KidZcity draait natuurlijk om kinderen. We zijn niet voor niets dé kinderstad van Nederland. Wat ons betreft bepalen de kinderen hier alles, nou oké bijna alles. Ze bepalen met wie ze spelen, waar ze spelen en wat ze spelen. Wij geven ze enkel het zetje om tot hun eigen keuzes te komen. Zodat ze helemaal los kunnen gaan in hun eigen stad.

Attracties voor jong en oud

In KidZcity gaan de kids los. En daar is het speelparadijs helemaal op ingericht. Voor elke leeftijdscategorie (t/m 11 jaar) zijn toffe attracties te ontdekken. Dus ook voor een dagje uit met peuters. Kids komen ruimschoots aan hun trekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de balloonride of paardencarrousel voor de allerkleinsten? Voor kids die op zoek zijn naar een groter avontuur wacht het klimdoolhof en voor wie durft is er het grote luchtkasteel een uitdaging, wie komt er tot de top? Nog een maatje groter, dan mag een ritje in de botsauto’s natuurlijk niet ontbreken en daag je iedereen uit voor een potje laser gamen. De familieglijbaan, de naam zegt het al, is voor iedereen. Want ook papa en mama (of opa en oma) mogen zich best even kind voelen in KidZcity.

In het feestelijke KidZcity kindertheater worden op speciale dagen optredens gegeven voor jong en oud, afwisselende topentertainers geven regelmatig een showtje van formaat weg. Is er geen show aan de gang, dan mag je uiteraard zelf de show stelen! Uit ervaring kunnen we zeggen dat aan het einde van de dag iedereen moegespeeld is. Er rest alleen nog een voldaan ritje naar huis.

Veiligheid staat bij KidZcity centraal. Helemaal omdat we draaiende en bewegende attracties in onze binnenspeeltuin hebben. Daarom voldoet KidZcity uiteraard aan alle veiligheidseisen zodat iedereen onbezorgd geniet van een gezellig dagje uit!

BEKIJK DE ATTRACTIES

Handige tips speelparadijs KidZcity

Staat het dagje uit gepland en kom je spelen in KidZcity? Alvast een paar tips:

 • Reserveer je bezoek aan KidZcity.
 • Schoenen uit en sokken aan.
 • Van al dat spelen krijg je het warm. Kleed je daarom luchtig en comfortabel.
 • Laat sieraden, koorden van capuchons, haarversiersels en schmink wegens veiligheid en hygiëne thuis.
 • Kom je gezellig spelen in ons overdekt speelparadijs? Neem dan minimaal 1 meerderjarige begeleider mee die aanwezig blijft.
 • Wij houden 11 jaar als leeftijdsgrens aan. Kinderen vanaf 12 jaar kan de toegang ontzegd worden.
 • Het meebrengen van een pakje drinken, snoepje of een klein broodje is geen probleem.
 • De peuterhoek is uitsluitend voor kinderen t/m 4 jaar.
 • Neem onze huisregels gerust door om niet voor verrassingen te komen staan.

ALLE INFORMATIE

Tijden en tarieven dagje uit KidZcity

Voor een dagje uit in provincie Utrecht kun je het hele jaar terecht in KidZcity. Op alle dagen behalve maandag (buiten de officiële schoolvakanties van Midden- en Noord-Nederland) zijn wij geopend. Tijdens feestdagen gelden soms afwijkende openingstijden. Bekijk daarom voor de zekerheid altijd de actuele openingstijden of houd onze Instagram of Facebook pagina in de gaten.. Toegang voor kinderen t/m 2 jaar is gratis. De entree voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar is €17,-. Hier zit toegang tot alle attracties in, parkeren kan gratis op het hele industrieterrein, dus je komt niet meer voor onverwachte kosten te staan. Hoewel we niet echt aan kortingen doen hebben we wel tips om te besparen op je dagje uit. Deze vind je hier.

Voordelen KidZcity;

 • Indoor attractiepark
 • 5000m2 oppervlakte
 • Ook voor de allerkleinsten
 • 6 dagen open
 • Mix van 13 attracties & speeltoestellen
 • Centrale ligging in Utrecht
 • Op drukke dagen clowns, goochelaars en andere artiesten
 • Alle attracties inclusief

Meer over een dagje uit met kids naar KidZcity

Wil je meer weten over KidZcity? Contact opnemen mag altijd! Of surf verder op onze website met daarop alle informatie die je nodig hebt. Zo hebben we de veelgestelde vragen hier voor je op een rijtje gezet. Wil je juist een indruk krijgen van een dagje uit in KidZcity en hoe dat er ongeveer uit kan zien? Op de mediapagina lees je ervaringen van anderen. We hebben een overzicht gemaakt van blogs, video’s en vlogs. Net wat jij fijn vindt om te kijken en/of lezen.

CONTACT