Indoor speeltuin Utrecht KidZcity

Heb jij de leukste binnenspeeltuin van Utrecht al ontdekt? Hier raak je niet uitgespeeld. Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen. KidZcity indoor pretpark!

Lekker spelen in een superleuke en grote binnenspeeltuin

Spelen in dé binnenspeeltuin van Utrecht, KidZcity, verveelt nooit! Want bij ons vind je de leukste en origineelste attracties die je je voor kunt stellen en ze zijn allemaal bij de entreeprijs inbegrepen. Kinderen t/m 11 jaar beleven de coolste avonturen en ook voor de jongste kids (peuters) is er veel te ontdekken en beleven. Ook al regent het pijpenstelen, in onze grote binnenspeeltuin blijf je lekker droog en kun je het hele jaar door komen spelen. Het dagje uit met KidZ t/m 11 jaar!

Van al dat spelen krijg je natuurlijk trek. In het restaurant zijn allerlei lekkere snacks en drankjes verkrijgbaar, maar we maken er ook geen punt van als je zelf iets kleins te drinken of eten meeneemt. Op de gezellige terrassen is iedere bezoeker welkom!

Voordelen binnenspeeltuin Utrecht;

 • Indoor attractiepark
 • 5000m2 oppervlakte
 • Ook voor de allerkleinsten
 • 6 dagen open
 • Mix van 13 attracties & speeltoestellen
 • Centrale ligging in Utrecht
 • Op drukke dagen clowns, goochelaars en andere artiesten
 • Alle attracties inclusief

Leuke binnenspeeltuin attracties

In de grootste binnenspeeltuin van Utrecht kun je spelen tot je erbij neervalt. Met al die spannende, vrolijke en leuke attracties raak je maar niet uitgespeeld! Klimmen en klauteren in het klimdoolhof of op het grote kasteel waar je jezelf kan uitroepen tot de prins of prinses van KidZcity. Of toch liever de koning of koningin? Haal daarna de Freek Vonk in je naar boven met een ontspannen ritje in de safaritrein, hoeveel dieren ken jij al? Samen spelen, met vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes of juist met papa en mama, is natuurlijk het leukst. Dus ook dat kan in binnenspeeltuin KidZcity. Kijk bijvoorbeeld wie het snelste beneden is van de familieglijbaan, waar je met zijn zessen(!!) tegelijkertijd naar beneden kunt, of wie de hoogste score haalt tijdens een spannend potje lasergamen. In de botsauto’s is het ook altijd lachen geblazen. Wie durft het hardst? Nog te klein voor deze avonturen? Stap dan in de paardencarrousel of zwier een rondje in de balloonride. In het grote KidZcity theater is natuurlijk iedereen welkom, jong en oud. Houd op drukke dagen de showtijden in de gaten voor doldwaze optredens van onze entertainers, want die wil je niet missen!

Omdat we echte draaiende attracties hebben in onze binnenspeeltuin lopen er natuurlijk voldoende vriendelijke medewerkers rond om alles in goede banen te lijden. Zij bedienen de attracties en zorgen ervoor dat de sfeer-, orde en veiligheid wordt gewaarborgd. Op drukke dagen staan ze “vast” bij een attractie. Op rustige dagen lopen ze door de zalen om de attracties te bedienen. Ze nemen de kidZ mee naar alle attracties of bedienen deze op verzoek. Het aantal medewerkers wordt gebaseerd op het aantal reserveringen. Vergeet dus niet om te reserveren.

Kinder binnenspeeltuin KidZcity

In KidZcity zijn kinderen (voor een groot deel) de baas. Wij zijn ten slotte sinds 1999 dé kinderstad van het land! Ze mogen zelf beslissen wat, waar en met wie ze spelen. En wat ons betreft ook wanneer ze weer naar huis gaan. Maar misschien is overleg met papa of mama hier toch wel handig ;) Komen jullie spelen in binnenspeeltuin KidZcity? Alvast een paar tips:

 • Schoenen uit en sokken aan.
 • Van al dat spelen krijg je het warm. Kleed je daarom luchtig en comfortabel aan.
 • Laat sieraden, koorden van capuchons, haarversiersels en schmink wegens veiligheid en hygiëne thuis.
 • Neem minimaal 1 meerderjarige begeleider mee naar binnenspeeltuin KidZcity.
 • Het meebrengen van een pakje drinken, snoepje of een klein broodje zijn geen probleem.
 • De peuterhoek is uitsluitend voor kinderen t/m 4 jaar.

ALLE INFORMATIE

Schoolreisjes en kinderfeestjes in Utrecht

Naast dat je in binnenspeeltuin KidZcity in Utrecht gewoon kunt komen spelen, rauzen en klimmen is het ook de perfecte locatie voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Je kunt de kidZ los laten gaan in de zalen en toezicht houden vanaf één van de fijne terrassen. KidZcity biedt speciale pakketten voor verjaardagsfeestjes en schoolreisjes.

Hierbij zitten naast de entree ook patat, snacks en drankjes bij de speciale prijs inbegrepen. Kinderfeestjes boek je al vanaf zes betalende kinderen. De jarige en zijn genodigde krijgen zelfs een extra cadeautje! Een schoolreisje reserveren kan vanaf 50 kidZ vanaf drie jaar. Meer weten over de kinderfeestjes of schoolreisjes in KidZcity? Lees dan verder op de specifieke pagina. Heb je een specifieke vraag, die niet staat beantwoord bij onze veel gestelde vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze leuke binnenspeeltuin in Utrecht.

CONTACT OPNEMEN

Tarieven en openingstijden

KidZcity is het hele jaar geopend. Op alle dagen behalve maandag (buiten de officiële schoolvakanties van Midden- en Noord-Nederland). Tijdens feestdagen gelden soms afwijkende openingstijden. Bekijk daarom voor de zekerheid altijd de actuele openingstijden onder het kopje “Feestdagen” of volg ons op Instagram of Facebook voor updates (en win- en kortingsacties). Toegang voor kinderen t/m 2 jaar is gratis, de entree voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar is €17,- p.p.

Meer over binnenspeeltuin KidZcity

Vragen of meer informatie? Contact opnemen mag altijd, onze vrolijke servicemedewerkers staan voor je klaar. Voor de laatste nieuwsupdates verwijzen we je graag door naar onze pagina actueel of onze social media pagina’s.

ACTUELE NIEUWSUPDATES