Basisschool schoolreisje naar KidZcity? Heel wat te beleven voor groep 3 t/m 7

Als je als school op zoek bent naar het leukste schoolreisje in Utrecht en omstreken, dan ben bij KidZcity aan het juiste adres! Over het weer hoef je je geen zorgen te maken, KidZcity is hét grootste indoor speelparadijs van de Randstad.

Schoolreisje KidZcity

Schoolreisjes zijn al mogelijk vanaf 50 betalende kinderen. Met een scherp gereduceerd tarief, met een patatje en een pakje drinken, is het niet nodig zelf een lunchpakket mee te nemen. Dit is eventueel uit te breiden met een een schoolr-ijsje. Een pakje drinken, een appeltje of een snoepje mogen de kinderen best zelf meenemen, het is tenslotte feest als je op schoolreisje gaat! Begeleiding, 1 persoon op 7 kidZ, krijgt gratis toegang tot KidZcity en kan kiezen voor een onbeperkt koffie- en thee-arrangement voor een klein bedrag.

Bekijk direct alle pakketten

Het feest kan beginnen

Het schoolreisje is toch wel een van de leukste activiteiten van het jaar voor de kinderen van de basisschool. Echt iets om naar uit te kijken en als de school ook nog gekozen heeft voor KidZcity, dan wordt de voorpret alleen maar groter. Als de dag daar is stappen alle kinderen vrolijk en blij de bus in…het feest kan beginnen! Eenmaal binnen kunnen de jassen en schoenen uit, tafeltjes zoeken en spelen maar. Als begeleiding kan je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. De KidZ gaan zich gegarandeerd urenlang vermaken in- en op alle attracties in KidZcity! We lichten per groep uit waarom KidZcity zo een leuke bestemming is voor een schoolreisje.

Perfect schoolreisje voor groep 3

Voor elke leeftijd valt er wel iets leuks te beleven; de jongsten uit groep 3 vinden het geweldig te zweven door de lucht in een ‘echte’ luchtballon. En als ze daar genoeg van hebben, kunnen ze heerlijk paardrijden of gewoon lekker rondjes rijden in de koets van onze mooie paardencarrousel is ook een hele belevenis. Of wat denk je van gezellig met z’n allen op een heuse safari langs de wilde dieren in de KidZcity safaritrein? De attracties worden altijd begeleid en bediend door één van onze medewerkers. Dat geeft een prettig en veilig gevoel!

Ideaal schoolreisje voor groep 4

Zit je in groep 4, dan durf je misschien te gaan bosten in de botsauto’s! Superstoer…met je vriendjes en vriendinnetjes in de mooiste auto’s scheuren en botsen. De auto’s zijn op kinderformaat en hebben veiligheidsgordels en goede bumpers, want we willen natuurlijk geen echte botsingen. Tikkertje met de botsauto’s, polonaise achter elkaar aan of juist proberen om níet te botsen, dát is pas moeilijk! Ook hier is altijd een medewerker aanwezig die alles goed in de gaten houdt.

Schoolreisje vol toffe attracties voor groep 5

En zit je al in groep 5? Dan is het supertof om met al je klasgenoten de timekeeper binnen te gaan. Met maar liefst 3 verdiepingen is er plek genoeg voor de hele klas! Schieten met foamballetjes uit de kanonnen en met de draak die alle balletjes uitspuugt als een grote ballenfontein, is de timekeeper een super attractie en hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen tijdens het schoolreisje! Je hoeft de ballen niet 1 voor 1 mee te nemen naar de bovenste verdieping. Stop ze in een van de buizen, druk op het knopje en ze vliegen zo naar jouw kanon toe, helemaal bovenaan.

Schoolreisje vol actie voor groep 6 en 7

Ook voor de kinderen uit groep 6 en 7 valt er genoeg te beleven! Ze vinden de timekeeper ook heel leuk, maar een potje laser gamen in ons StarWars ruimteschip is misschien nog wel leuker. De lasergame is onderdeel van een van de vele attracties die KidZcity te bieden heeft. Ze kunnen in de rij staan, er wordt een groep naar binnen gehaald om het spel uit te leggen, iedereen krijgt een echte lasergun en een speciaal vest met een stoere naam die de stralen opvangt en ze kunnen 5 minuten losss. Als het ‘gevecht’ is afgelopen kun je buiten het ruimteschip kijken wie er gewonnen heeft, om vervolgens een nieuwe battle aan te gaan. Ze krijgen er geen genoeg van!

KidZcity is het indoorattractiepark voor kinderen tot 11 jaar

In principe hebben alle kinderen die op schoolreisje gaan de juiste leeftijd voor alle attracties. Natuurlijk zal er op alle leeftijden een bepaalde voorkeur voor attracties zijn! Maar wat alle kinderen altijd leuk vinden is om heerlijk te klimmen en te klauteren. Dat kan in het grote klimdoolhof met vele gangen en verdiepingen. Pas je op dat je niet verdwaald verdwaalt? Of klim je liever via de netten het KidZcity kasteel in! Het kasteel is wel 8 meter hoog en je kan via meerdere glijbanen weer naar beneden komen. Voor de echte durfal is er een glijbaan met een vrije val van wel 2 meter! Durf jij het kasteel zo te verlaten?

Als je denkt dat het schoolreisje alleen al een feest is, dan hebben we leuk nieuws; elke leerling krijgt een GRATIS entreekaartje mee naar huis om nog een keertje terug te komen (met papa en mama)

Dus ben je als school op zoek naar het leukste schoolreisje, dan hoef je niet verder te zoeken dan KidZcity. Lees verder voor de tarieven en handige informatie over het leukste schoolreisje in Utrecht!

Boek jullie schoolreisje