Het gouden ei zoeken tijdens je Kinderfeestje in Utrecht?

Kom je op de Paasdagen je kinderfeest vieren of gewoon fijn spelen, dan kun je wel eens onze bekende Paashaas tegenkomen. Zoals ieder jaar heeft hij voor ons een leuk programma in petto, vind jij het gouden ei?

We kunnen weer spelen in KidZcity!

Wat fijn dat we alle maatregelen vanaf heden los kunnen laten. Dat is dan ook de perfecte reden om weer heerlijk te komen spelen in KidZcity. Lekker losgaan met je je vriendjes en vriendinnetjes. Want bij ons kan je jouw kinderfeestje vieren en de hele dag of middag lekker spelen en ravotten. Of natuurlijk gewoon een gezellig uitje met het hele gezin. Omdat ‘April doet wat het wil’ en je dus nooit helemaal verzekerd bent van mooi weer, zit je bij ons altijd goed! Het gehele speelparadijs is overdekt, je kan dus heerlijk spelen op je sokken en zonder jas. Let wel op dat je je niet te warm aankleedt, want van al het spelen krijg je het al snel warm.

Het Gouden Ei

Het is alweer bijna Pasen en onze vaste bezoekers weten wel dat de Paashaas ieder jaar even bij ons binnenhuppelt. Het leuke is dat hij dit jaar weer het bekende Gouden Ei bij zich heeft en deze gaat verstoppen. Zodra hij langs geweest is, horen jullie dat bij binnenkomst. Het is natuurlijk een superleuke missie om op je kinderfeestje op zoek te gaan naar het Gouden Ei. De Paashaas heeft alleen niet verteld of het Gouden Ei groot is of klein, moeilijk of makkelijk verstopt.

Wie zal de gelukkige speurneus zijn en het Gouden Ei als eerste vinden? Als je hem gevonden hebt, kun je de locatie, samen met je naam en emailadres of telefoonnummer op een briefje schrijven en deze inleveren bij de balie. Misschien ben jij straks wel een van de gelukkige vinders van het Gouden Ei. Uit alle juiste antwoorden gaan we grabbelen en de gelukkige winnaar ontvangt maar liefst 4 entreekaartjes om nog een keer te komen spelen in de KidZste stad van Nederland!

Als jij met Pasen je kinderfeest bij ons viert als de Paashaas aanwezig is, is de kans groot dat jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes met hem op de foto kan. Niet zo’n gewone, maar een met grote oren, gekke bekkies en misschien wel ondersteboven.

Tip: wil je vast op vooronderzoek? Bekijk dan op de attracties pagina de plattegrond of neem de virtuele rondleiding door KidZcity. Zo weet je de beste verstopplekjes vast te vinden! Zou het achter de draaimolen zijn, of in het kasteel, of juist in de donkere lasergameroom. Hieperdepiep Eiraaa. Kinderfeestjes in KidZcity zijn en blijven de allerleukste van Nederland. En helemaal met Pasen.

Raad jij het juiste aantal paaseitjes?

En dat is trouwens nog niet alles. De Paashaas heeft op de balie van KidZcity een grote vaas gezet en deze gevuld met allemaal chocolade paaseitjes in alle kleuren en verschillende smaken. Hier heeft hij een foto van gemaakt en zal binnenkort op Facebook geplaatst worden.
En nou hoor ik je denken; “een foto van een vaas met paaseitjes is toch helemaal niet zo leuk?” Klopt! Maar wat wél leuk is, is raden hoeveel eitjes het zijn! We kunnen al vertellen dat het er meer dan 100 zijn.
De Paashaas weet het natuurlijk wel, maar weet jij het ook? Alle kids, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s mogen een gokje wagen om het aantal chocolade paaseitjes te raden door het aantal onder de winactie op Facebook te plaatsen.

Voor degenen die het juiste aantal weet, of het dichtst in de buurt zit, heeft de Paashaas nog een hele toffe prijs; Gratis entreekaartjes van KidZcity. Gewoon 3 stuks, dan kunnen jullie snel nog eens genieten in ons fijne speelparadijs.

Oh ja! Als deze actie voorbij is mogen we de paaseitjes uitdelen aan iedereen. Zoveel je er kunt opstapelen, zoveel mag je er hebben.

Koningsdag en de meivakantie staan ook voor de deur

En dan hebben we de meivakantie. De officiële schoolvakantie valt in week 18. Toch zijn er best wel wat scholen die een week eerder al vakantie hebben en daarom doen wij weer gek en gaan we ook maandag 25 april open. Dat betekent dat we 16 dagen achter elkaar van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend zijn! Er zit vast wel een dag tussen dat jullie naar ons toe kunnen komen.

Vergeet niet te reserveren van tevoren, zo houden we het gezellig qua drukte! En we hopen zéker dat het gezellig druk gaat worden, want dat betekent weer live entertainment in het theater!
Oh wacht, Koningsdag hebben we ook nog! Alleen op deze woensdag 27 april zijn we tot 17.00 uur open. Onze koning is die dag jarig en dat willen we in KidZcity vieren! Hij heeft ons gevraagd of iedereen zich in het oranje wil kleden. En natuurlijk hebben wij daar weer wat leuks op bedacht; iedereen die in het oranje komt, wordt getrakteerd op een softijsje met oranje spikkels.

6 gratis toegangskaarten winnen?

Houd onze Facebookpagina èn onze Instagram in de gaten. Op beide kanalen zullen we de eerdergenoemde te gekke winactie posten. Er zijn dus in totaal 6 gratis toegangskaarten te winnen! En wie weet komt er nog wel een tip voorbij voor het vinden van het Gouden Ei…

Reserveer je kinderfeestje of toegangstickets bij KidZcity rond de Pasen en laat je in de eieren leggen door onze Paashaas.

Direct reserveren