Kinderfeestje ideeen

Wat een feest voor je kind als hij of zij bijna jarig is. Dagen en soms al weken van tevoren zijn ze zenuwachtig voor wat er allemaal komen gaat. Cadeautjes krijgen, trakteren op school en natuurlijk hét kinderfeestje.

Kinderfeestjes in KidZcity

Wat ga ik op mijn verlanglijstje zetten, wie ga ik uitnodigen en het allerbelangrijkste…wat gaan we doen op het kinderfeestje? Willen papa en mama zelf iets organiseren? De opties zijn eindeloos, het is vooral de vraag hoe ver je wilt gaan. Hoeveel chaos en geregel kan je aan? We geven leuke ideeën maar de makkelijkste is toch gewoon een middagje ravotten in hét indoor speelparadijs van de Randstad: KidZcity! Zo heb je zelf nagenoeg geen omkijken naar het feestje, terwijl de kids zich vermaken met 5000m2 aan speelplezier.

Reserveer hier je kinderfeestje

Een speurtocht door Utrecht

Misschien wil je wel een speurtocht gaan doen! Deze heb je natuurlijk dan helemaal van tevoren uitgedacht en uitgezet buiten in de buurt of in het bos? Hartstikke leuk allemaal, maar het is een hoop geregel en kost best veel tijd en energie om het allemaal goed voor elkaar te krijgen! Als je nou geen zin hebt in die goed uitgedachte speurtocht om het huis én in de regen, die eigenlijk helemaal niet voorspeld was, zou je het jezelf ook een stuk makkelijker kunnen maken! Wat dacht je van een korte speurtocht van school naar de auto en hup…alle kinderen in de auto en op naar KidZcity! Een kinderfeestje in Utrecht, geheel geregeld, met eten en drinken, een heerlijk ijsje toe én als gewenst een uitdeelsnoepzakje als het feest is afgelopen! Dan ben je bij KidZcity aan het juiste adres. Voor de echte speurneuzen hebben ze zelfs een KidZQuest gemaakt. 9 vragen zijn door heel KidZcity heen verspreid. Soms vind je het antwoord op een muurschildering, soms moet je het grote funhouse in of met de trein mee en soms moet je op zoek gaan naar een bordje aan de muur. Wie weet alle vragen te beantwoorden?

Een knutsel of verkleedfeestje

Nog een goed voorbeeld van leuk voor de kinderen, maar minder leuk voor de ouders, knutselen en verkleden. Alle vriendjes en vriendinnetjes bij je thuis over de vloer, een berg aan knutselspullen op tafel en aan de slag. Nog een doos vol leuke verkleedkleren ernaast en de kinderen vermaken zich prima een hele middag. Zelf knakworstjes maken, pannenkoeken of frietjes bakken en iedereen gaat tevreden naar huis. Maar jij kan dan nog de hele avond staan opruimen. En die glitters ga je nog weken zien liggen! Je hoopt dat je die schmink nog van de bank af krijgt. Om nog maar te zwijgen over de energie die zo een dag kost. Je krijgt echt geen moment om nog even je mail te checken of een appje te beantwoorden. Ook daar komt KidZcity weer om de hoek zetten. Hier kan je wel warm en droog werken, terwijl de kinderen zich meer dan genoeg kunnen vermaken, al klimmend en klauterend! Ze kunnen zelfs het toneel op of zich uitleven met ViZcity en hun eigen creaties op het grote scherm zien zwemmen. Zo kunnen ze toch creatief bezig zijn, zonder dat jij met een grote puinzooi komt te zitten.

Het Kinderfeestje in Utrecht en omstreken…KidZcity

KidZcity is het grootste indoor speel- en attractiepark van Utrecht en omstreken en dus dé plek om je kinderfeestje te vieren. Vanaf 6 betalende kinderen kun je al een feestje boeken. Je kunt kiezen uit 4 verschillende pakketten van een frietje met een pakje drinken, eventueel uitgebreid met een snack en/of een ijsje! Bij elk pakket zit een leuk speeltje van KidZcity!

Bekijk en boek je kinderfeestje

Tijd voor fun en speelplezier

Eenmaal geïnstalleerd kun je lekker onderuit met een boek of misschien toch nog wel even werken, als dat nodig is, op de sterke Wifi. Er zijn meerdere stopcontacten bij verscheidene terrasjes zodat je laptop niet uit hoeft te vallen. Vergeet niet om goed voor jezelf te zorgen door een heerlijke bonenkoffie te halen in het restaurant. Wordt het een gewone koffie? Of toch liever een koffie verkeerd, espresso, cappuccino of een Latte Macchiato? Lekker koekje erbij en je kunt er weer tegenaan. En dat terwijl de kinderen zich heerlijk uitleven in- en op alle toffe attracties. Er is te veel om op te noemen, een middag KidZcity staat garant voor een te gek kinderfeestje met urenlang speelplezier. Lees hier wat je allemaal kunt doen in KidZcity! Het enige wat je nog te doen staat is alle KidZ (niemand vergeten?), moe en voldaan weer thuis af te zetten!

Hoelang gaat het duren voordat de kids vragen wanneer ze weer naar KidZcity mogen?