Kinderfeestje vieren omgeving Utrecht

Hey you, ben je bijna jarig en wil je een te gek kinderfeestje vieren in de buurt van Utrecht?

KidZcity is goed bereikbaar

Kom dan lekker spelen met je vriendjes en vriendinnetjes in KidZcity. Want in KidZcity zijn 13 supertoffe attracties te vinden voor kids t/m 11 jaar. Het grootste voordeel van jouw kinderfeestje vieren in KidZcity is dat het altijd door kan gaan. Ja echt waar, geen regenbui die jullie natte sokken bezorgt, want ons attractiepark is overdekt! Of je nu in IJsselstein, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Vleuten of ergens anders in de buurt van Utrecht woont, KidZcity is goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto staan jullie zo voor de deur en parkeren is gratis. Ook is ons indoor attractiepark bijna helemaal rolstoeltoegankelijk en ingericht voor mindervaliden. Een kinderfeestje voor echt iedereen dus!

Het leukste kinderfeestje in Utrecht

Oké KidZcity is dus goed bereikbaar, maar wat mag je nog meer van ons verwachten tijdens jouw kinderfeestje? Wij zorgen natuurlijk dat KidZcity altijd de allerleukste plek is om je kinderfeestje te vieren in Utrecht. Maar we bieden nog een aantal voordelen;

  • Indoor attractiepark
  • 5000m2 oppervlakte
  • Ook voor de allerkleinsten (peuters)
  • Mix van 13 attracties & speeltoestellen
  • Centrale ligging in Utrecht
  • Alle attracties inclusief
  • Voor €2,00 p.p. een frietje en een drankje
  • Al vanaf 6 betalende personen (volwassenen tellen mee)
  • Beperkt eten & drinken meenemen is toegestaan

Een compleet kinderfeestarrangement is (vanaf 6 betalende personen) al te boeken vanaf €19,- per persoon

Meer informatie

Alles voor het leukste kinderfeestje

Waar je ook vandaan komt in de regio Utrecht, KidZcity is de plek om samen te komen met al je vriendjes en vriendinnetjes om je verjaardag te vieren. Al zitten jij en je maatjes verspreid over Nieuwegein, IJsselstein, Houten of komen jullie zelfs helemaal uit Maarssen of Vleuten. Met nog geen 20 minuten sta je al bij ons op de stoep, en met 25 minuten ben je al lekker aan het spelen. Of begin je eerst met taart en cadeaus aan jullie eigen tafel? Aangezien je jarig bent krijg je uiteraard ook van KidZcity een leuk presentje. We vieren dan ook graag samen met jou je verjaardag! Zien we je binnenkort?