Pretpark indoor inclusief restaurant met airco

Het grootste pretpark indoor van de Randstad is natuurlijk geweldig voor KidZ, maar ook aan de ouders en opa’s of oma’s, die een gezellig dagje uitgaan, is gedacht. KidZcity heeft naast 12 toffe attracties ook heerlijke koffie, ieder kopje wordt gemaakt met verse bonen.

Afkoelen in ons restaurant

Ons restaurant is zelfs voorzien van airconditioning, comfortabele zitjes en natuurlijk niet te vergeten dé feesttafels waar de kinderen tijdens hun kinderfeestje kunnen genieten van de KidZcitymeals.
De jarige heeft een grote feeststoel, met zijn of haar naam erop, zo weten de kidZ precies bij welke tafel ze moeten zijn. Er zijn wel 9 feesttafels, reserveren voor een kinderfeestje met een maaltijd is wel gewenst om teleurstellingen te voorkomen.

KidZcitymeal en meer

Wat zit er eigenlijk in een KidZcitymeal? Een lekker frietje met frietsaus, een pakje drinken en een klein cadeautje. Dit kan worden uitgebreid met een snack, zoals een kroket, frikandel, kipcorn of (halal) kipnuggets. Wat is jouw favoriet? We hebben ook heerlijke belegde pistoletjes, warme baquettes met ham en kaas of met 4 kazen. Je komt dus niets te kort in ons pretpark indoor.

En als die belangrijke voetbalwedstrijd net op tv komt als je een dagje met de kidZ gepland had, kun je die bij ons gewoon kijken op een van de TV schermen op ons boventerras. Dan mag een lekker portie bittergarnituur natuurlijk niet ontbreken, uiteraard met een koud drankje erbij!
Ook zijn we bekend met allergenen en zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is. Neem eens een kijkje in onze menulijst. Oja, en nog even terug op die heerlijke koffie, ieder kopje wordt gemaakt met verse bonen. Dus of je kiest voor een heerlijke cappuccino, espresso of een latte macchiato, met een kopje koffie en een koekje erbij zit je bij ons altijd goed. Weet jij al wat voor ’n lekkers je gaat bestellen de volgende keer?

Wist je dat….?

De inrichting van ons pretpark indoor verandert nogal eens. Wist je dat de keuken vroeger het kantoor was? En dat er een hele grote bar stond op de plaats waar de feesttafels nu staan? Later hebben we het terras boven erbij laten bouwen, zodat we nog meer zitplaatsen hadden voor onze grotere bezoekers. Op het boven terras zijn we vorig jaar nog lekker bezig geweest en hebben we nog meer zitplaatsen gecreëerd door nog een aantal grote tafels in elkaar te timmeren. Zo kunnen grotere groepen voor kinderfeestjes ook gezellig bij elkaar zitten en genieten van al het lekkere uit ons restaurant.

En wist je dat…er ook een kartbaantje was op de locatie waar nu het treintje staat? Het treintje reed toen nog helemaal door de kleine zaal en had zelfs een spoorovergang! Het station van de trein was op de plek waar de Timekeeper nu staat. En naast dat station was toen een klein doolhof voor de ukkepukkies! Zo zijn er dus heel wat veranderingen geweest in de loop der jaren, met meer ruimte en meer attracties om het nog leuker en comfortabeler te maken!

Net zoals dat het in de zomermaanden in het pretpark indoor best wel eens warm kan worden binnen en dat we daarom het restaurant hebben voorzien van airconditioning. Even afkoelen met een heerlijk koud drankje, ijsje of een verkoelende SlushPuppie erbij. Kijk je wel uit dat je niet te snel drinkt?
En als je kind jarig is in de zomer en heel graag zijn of haar kinderfeestje in ons indoor pretpark wil vieren, wat wij natuurlijk wel snappen, maar jij liever in het zonnetje zit? Geen paniek…ons buitenterras is altijd geopend, zodat jij nog even heerlijk van de zon geniet met een fijn boek erbij, terwijl de kidZ zich binnen lekker uitleven in en op alle toffe attracties. Dus bij regen, maar zeker ook bij zonneschijn, het maakt bij ons niet uit, er is altijd wel een reden te bedenken voor een fijn dagje uit in KidZcity, het grootste en leukste indoor attractiepark van Utrecht en omstreken!

Ben je benieuwd naar welke toffe attracties we allemaal hebben in ons pretpark indoor? Neem alvast een kijkje bij alle attracties!

Veilig en goedgekeurd pretpark indoor

KidZcity is een veilig en goedgekeurd indoor pretpark. Bij de bouw en het ontwerp zijn de strengste normen gehanteerd. Ook worden de toiletten regelmatig schoongemaakt, maar mocht je toch onregelmatigheden tegenkomen, vragen wij je dit te melden bij de servicebalie.
Kinderen spelen heerlijk op hun sokken, dus de schoenen kunnen uit. Mocht je toch geen sokken aan hebben, bijvoorbeeld in de zomer, kun je altijd een paar kopen bij de servicebalie. Blote voeten zijn niet toegestaan. Meerdere medewerkers van ons pretpark indoor beschikken over een EHBO-diploma, dus mocht er onverhoopt toch een ongelukje zijn, snel naar de servicebalie! Ook kun je een locker huren om spullen veilig in op te bergen. Daarnaast beschikt KidZcity voor de veiligheid van jou en die van anderen over een videosysteem. Verdere informatie en regels kun je hier nalezen.

Heb je ook zin in een uitje naar het indoor pretpark KidZcity gekregen?
Reserveer