KidZcity afhuren voor een Sinterklaas Bedrijfsfeest

De grootste kindervriend komt ook dit jaar weer naar het grootste indoor attractiepark van de Randstad: Sinterklaas komt weer naar KidZcity! Dit keer speciaal voor bedrijfsfeesten, komen jullie met het hele bedrijf Sinterklaas vieren bij ons?

De nieuwe manier om een Sinterklaas bedrijfsfeest te organiseren

Niets leuker dan een bedrijfsfeest met alle collega's én kinderen! Sinterklaas is er de ideale feestdag voor. Maar dit feest op kantoor vieren is zooo 1934. De hele afdeling moet worden verbouwd, er moet een podium opgebouwd worden, geluidsinstallatie testen, Sinterklaasmuziek uitzoeken, stoelen klaarzetten, boodschappen halen - pepernoten, broodjes, drinken - je wil niet te veel kopen, maar ook zeker niet te weinig. Er moeten spelletjes worden bedacht voor de kinderen, daar moeten ook nog inkopen voor worden gedaan. En dan ook nog zorgen dat alles vlekkeloos verloopt tijdens de komst van Sinterklaas. En wat denk je van de rotzooi die je daarna moet opruimen als het feest is afgelopen? Je vindt de pepernoten een paar maanden later nog achter de verwarming.

Veeeeel leuker is natuurlijk om dit feest met het hele bedrijf in KidZcity te vieren! Het enige wat jullie hoeven te doen is… Jullie wensen op papier zetten en de cadeaus en verhaaltjes die jullie van Sinterklaas hebben gekregen, meenemen. Wij regelen de rest voor jullie!

KidZcity exclusief toegankelijk voor jullie bedrijf

We zullen speciaal voor jullie de deuren om 09.00 uur openen. En met “jullie” bedoelen we echt ALLEEN VOOR JULLIE! Van 09.00 uur tot 12.30 uur is KidZcity helemaal voor jullie afgehuurd (maximaal 700 gasten).
Wat zit hier allemaal in het Sinterklaas bedrijfsfeest inbegrepen?

  • Exclusiviteit
  • Alle zorg, service en aandacht van ons uiterst vriendelijk personeel
  • Onbeperkt gebruik van alle 13 attracties
  • Gekke Pieten die de boel op stelten zetten, dansen en meegaan in de attracties
  • Onbeperkt eten & drinken
  • Sinterklaas!

Meer informatie?

Hoe ziet een Bedrijfs-Sinterklaasfeest in KidZcity er eigenlijk uit?

Na binnenkomst zitten de kinderen binnen no-time in de botsauto’s, lasergame, ballonnenmolen, noem maar op (deze attracties heb je op kantoor niet).
Heb je zin in koffie? Thee? Cappuccino? Of ben door het vroege opstaan meer toe aan een espresso? Het kan allemaal. Drink zoveel als je wil! Altijd leuk om die ene collega net wat beter te leren kennen onder het genot van een goede kop koffie. Ga lekker zitten, alle terrasjes zijn voor jullie.

Sinterklaas komt eraan

Na een tijdje spelen klinkt er een deuntje door de boxen heen. Er wordt aangekondigd dat Sinterklaas eraan komt, wat spannend!!!
We horen Piet door de speakers heen roepen “Joehoooeee, zijn jullie daar?” En daar komt Piet met nog een Piet en nog een. De muziek gaat aan en er wordt gedanst. De Pieten vragen aan de kinderen of ze samen heeeel hard gaan zingen voor Sinterklaas, zodat Sinterklaas weet waar hij naartoe moet. De goede Sint is al een keer met de boot aangekomen bij het theater, op een paard en zelfs een keer in een botsauto. Heel benieuwd hoe hij dit jaar zijn entree maakt.
De kinderen zingen uit volle borst en daar komt Sinterklaas aan. Iedereen wil een handje en een knuffel. De muziek gaat zachter, Sinterklaas neemt plaats op zijn grote stoel en de kindjes op hun bibs. Sinterklaas pakt zijn grote boek erbij en roept een kindje naar voren. Wat weet die man toch altijd veel te vertellen over iedereen.
Tussen de anekdotes door wordt er veel gelachen, gedanst en gezongen. Het is een groot feest. En bij een Sinterklaasfeest horen natuurlijk cadeautjes!

Alle cadeautjes worden uitgedeeld door de Pieten en pas als de laatste een cadeautje heeft, wordt er afgeteld om allemaal tegelijk de cadeaus uit pakken. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… scheuren maar!!! Al die blije koppies!

Nog snel de attracties in voor de lunch

De kinderen gaan nóg blijer verder spelen. De ene klimt het luchtkasteel in, anderen trekken met de safaritrein de jungle in en de kleinste van het stel vinden hun pret in de pamperhoek.
Maar van al dat spelen krijg je trek. Er zijn broodjes kroket, broodjes ham en broodjes kaas te halen, zoveel als je er maar lust! Wil je er nog een cola bij? Lekker! Nog een ijsje om het eten te laten zakken? Zeker doen!

Iedereen gaat weer met een volle buik naar de speelzaal en de kids zijn gevlogen.

Het Bedrijfs-Sinterklaasfeest loopt op zijn einde

Om 12.00 uur en om 12.15 uur zullen wij jullie werknemers er aan herinneren dat de deuren van KidZcity om 12.30 uur sluiten. Iedereen gaat nog een keer naar de WC, de jassen worden aangetrokken en iedereen vertrekt met een voldaan gevoel naar huis. Wat een vet feest was dit?!

Onbezorgd een sinterklaasfeest vieren met jouw bedrijf?

Wil jij met jouw collega’s een onbezorgd Sinterklaasfeest vieren? Dan ben je bij KidZcity aan het juiste adres. Exclusiviteit, alles erop en eraan en vooral heel veel gezelligheid. Vraag gerust naar de mogelijkheden via servicebalie@kidzcity.nl.

Ook kleinere bedrijven (met 50 tot 200 werknemers) die niet van bovenstaande gebruik willen maken, zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom om te komen spelen in KidZcity. Wij verwachten Sinterklaas op 19 november, 25 november en 26 november te mogen verwelkomen.
Een op maat gemaakt Sinterklaasfeest zonder afhuren zal vanaf dit jaar helaas niet meer mogelijk zijn, maar Sinterklaas loopt met zijn Pieten door KidZcity heen voor handjes, kruidnoten, knuffels en natuurlijk foto’s.
Wil je de werknemers en hun kinderen een onvergetelijke dag met veel speelplezier in Sinterklaassfeer bieden? Nog een broodje (of 2 of 3) en wat te drinken erbij? Neem dan gerust contact op via servicebalie@kidzcity.nl Dan gaan we dat natuurlijk regelen voor jullie!

Hopelijk tot snel!