Update heropening

Nieuwsbericht

KidZcity is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor de heropening.  

We hebben zoveel opgeknapt en staan te springen om onze gasten weer in ons mooie attractiepark te mogen verwelkomen. Wij wachten op reacties van verscheidene instanties om toe te werken naar een gecontroleerde en gedoseerde opening van het indoor attractiepark op korte termijn. Ons streven is om op 1 juli onze deuren te openen, maar het precieze openingsmoment wordt in samenspraak met de desbetreffende lokale instanties bepaald en is op dit moment nog niet bekend.

Om te verzekeren dat de opening past binnen de richtlijnen van het RIVM is een protocol opgesteld. Zo zullen wij gaan werken met een lagere capaciteit (minder gasten tegelijkertijd “in huis”) en zal vooraf online reserveren voor iedereen (voor zowel de gezinnen als de tickethouders) noodzakelijk zijn om teleurstellingen aan de deur te voorkomen. Kinderfeestjes zijn momenteel nog niet toegestaan door het RIVM. Denk verder aan bepaalde zones met éénrichtingsverkeer, 1,5 meter vlakken in wachtrijen, minder capaciteit in attracties, hygiëne maatregelen en extra informatie. Wat dat inhoudelijk allemaal zal betekenen voor een bezoek aan KidZcity, maken we op een later moment bekend.

Houd onze website en Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de openingsdatum.

Het is nog niet mogelijk om te reserveren. Ons streven is om 26 juni 2020 het reserveringssysteem online te hebben staan. Vanaf het moment dat het systeem online staat, kan er gereserveerd worden.