Z is bijna jarig, tijd voor leuke verjaardagsfeestjes

Ben jij alle nachtjes aan het aftellen totdat je jarig bent? Dan ben je niet alleen. Onze mascotte Z staat ook al te springen! Want wie er jarig is viert natuurlijk superleuke verjaardagsfeestjes.

Ook je verjaardag vieren?

Samen met papa, mama, opa, oma en je vriendjes en vriendinnetjes. Nu is Z een krokodil en woont zijn krokodillenfamilie helaas niet in KidZcity. Daarom is hij extra blij met alle lieve kids die in KidZcity komen spelen. Want samen met jullie vieren we de gaafste kinderfeestjes van het hele land.

Verjaardagsfeestje organiseren een gedoe? Niet in KidZcity

Je verjaardagsfeestje thuis vieren is natuurlijk gezellig maar met alle vriendjes en vriendinnetjes over de vloer kan dit ook veel troep opleveren. Heb je eindelijk je lang verwachte kinderfeestje gevierd moet er daarna nog opgeruimd worden… domper! Want zo wil je natuurlijk niet een feestdag afsluiten. Nee, je wil moe en voldaan thuis op de bank ploffen en nagenieten van alle gezelligheid en met al de cadeautjes spelen. En dat is precies wat je kunt doen, samen met papa en mama, nadat je je verjaardagsfeestje hebt georganiseerd in KidZcity.

Als je op zoek gaat naar ideetjes voor een kinderfeestje, kom je vaak bij activiteiten uit met een beperkte tijdsduur van 1 uur of 1,5 uur. Karten, trampolinespringen, een workshop, een speurtocht, paintballen, een escape room. Allemaal erg leuk, maar je betaalt vaak best een hoog bedrag voor een relatief korte tijd… En dan moet er nog gegeten en gedronken worden… En dan blijft er nog tijd over… Wat gaan we dan doen?
KidZcity biedt diverse kinderfeestpakketten aan. Voor elk wat wils en allemaal inclusief onbeperkte toegang tot alle indoor attracties en een KidZcitymeal. Indoor attracties? Ja KidZcity is overdekt, dus het verjaardagsfeestje kan ALTIJD doorgaan! Je mag van openingstijd tot sluitingstijd zo lang blijven als je zelf wil. Het is JULLIE feestje!

Kinderfeestpakketten

Z viert jouw verjaardagsfeestje graag mee

Z, de grote knuffelkrokodil die in KidZcity woont, is zelf ook bijna jarig. Namelijk op 4 oktober. Jullie kennen hem vast en zeker wel van onze Facebook en Instagram. Z is regelmatig voorbijgekomen in de superleuke “Zoek Z actie”. Nou ja…. “voorbijgekomen” is niet helemaal het juiste woord. Hij was juist heel erg goed verstopt. En als jullie hem konden vinden op de foto, kon je gratis entreekaartjes winnen. Nu is KidZcity suuupergroot, wel 5.000 m2, dus ook genoeg plekjes om zich te verstoppen.

Aangezien Z van feesten houdt, viert hij op drukke dagen in KidZcity jouw verjaardagsfeestjes graag mee. Zijn handen zijn bijna blauw van alle high fives, hij geeft dikke knuffels en poseert maar al te graag voor de foto, samen met jou! Natuurlijk is Z ook in voor een potje lasergamen, botsen in de botsauto’s of met z’n alle keihard van de familieglijbaan af-sjezen. Aangezien Z ook veel in zijn moeras chillt, is het altijd een verrassing wanneer hij wel en niet jouw leuke verjaardagsfeestje komt binnenvallen.

Extra leuk verjaardagsfeest op 4 oktober

De dierenliefhebbers hebben het natuurlijk allang door, Z is jarig op dierendag (4 oktober). Extra feest dus. En wie jarig is, trakteert! Hou daarom onze Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te zijn van leuke acties voor jullie en voor Z.

Alleen een verjaardag hoeft natuurlijk niet de enige reden te zijn voor een feestje. Er zijn genoeg redenen om een feestje te vieren in KidZcity; een afscheidsfeestje i.v.m. een verhuizing, een afsluitingsfeestje van het voetbalteam, een feestje van opa en oma die zoveel jaar zijn getrouwd, de cavia is 3 geworden, er is altijd wel een reden voor een feestje.