Reserveren

Coronamaatregelen

Volg de laatste ontwikkelingen op onze speciale informatiepagina met een overzicht van Coronamaatregelen.

Kinderfeestjes

Ben je van plan om met een kinderfeestje te komen? Leuk! Vul het reserveringsformulier in. Noteer bij bijzonderheden de volgende specificaties:

  • Naam en leeftijd van de jarige(n)
  • Voorkeurstijd voor het eten (mogelijk vanaf 12:00 uur, daarna ieder opvolgend half uur)
  • Gewenste arrangement (zie Kinderfeestje op deze website)

Houd er rekening mee dat het een voorkeurstijd betreft en dat het zou kunnen zijn dat het tijdstip wijzigt in verband met een maximaal aantal reserveringen.

Bijzonderheden

Wil je als volwassene met een kindje van onder de 4 jaar komen? Houd er rekening mee dat je als volwassene geen gebruik mag maken van de speeltoestellen. Het begeleiden van de kleine wordt hierdoor bemoeilijkt.

Houd rekening met het volgende: reserveringen zijn onder voorbehoud van het totale aantal bezoekers. Bij constatering van te weinig bezoekers bestaat er een mogelijkheid dat de reservering geannuleerd wordt en in overleg een andere datum en tijdslot uitgekozen wordt. Mocht dit voorkomen, dan nemen wij vooraf contact op.

Bewaren persoonsgegevens

De gegevens van jouw reservering worden gebruikt om contact op te nemen wanneer er iets wijzigt in de reservering. Ook kunnen we contact opnemen als achteraf is geconstateerd dat er op dezelfde dag als jullie een gast aanwezig was die zonder gezondheidsklachten toch besmet bleek met het Coronavirus. Alle persoonsgegevens worden verwijderd zodra Nederland weer vrij van Corona is.

Reservering
Datum
Je kunt tot twee maanden vooruit reserveren.
Aankomsttijd :
Vertrektijd :
Gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Kinderen
Volwassenen
Tickets
Bijzonderheden
Gezondheid

Reservering afronden