Reserveren

Corona update 18-11-2020

Hoera! KidZcity mag haar deuren weer openen! Wij zijn open met gepaste maatregelen. Kan je niet alles hier vinden? Kijk dan op onze COVID-19 pagina. Daar staat de antwoorden op een hoop veel gestelde vragen.

Hier lees je in het kort wat belangrijke aandachtspuntjes. 

Volwassenen

Je kan met maximaal twee volwassenen per reservering naar binnen. Willen er meer volwassenen mee? Dan zul je een extra reservering moeten plaatsen voor die volwassene(n).

Tarieven

Momenteel moeten wij door het minimale aantal gasten andere tarieven aanhouden. Dit betekent dat iedereen van 0 t/m 100 jaar €12,- entree betaalt.
Doordat wij maar een fractie van de gebruikelijke bezoekersaantallen "in huis" mogen hebben, zullen acties en/of andere kortingen (en dus ook tickets) helaas niet geldig zijn. Hier hebben wij een andere oplossing voor; de tickets kunnen worden gemaild  naar servicebalie@kidzcity.nl. Wij zullen de tickets valideren en als deze nog niet eerder gebruikt zijn, kom je op onze ticketlijst te staan. Met deze handeling wordt de einddatum van de tickets verlengd naar 31-12-2021. Deze verlenging van meer dan een jaar bieden we voor alle soorten tickets. 

Kinderfeestje

Het is mogelijk om een feestje te vieren. Echter kan er geen gebruik gemaakt worden van het kinderfeestarrangement omdat de horeca gesloten blijft, maar dat mag de pret niet drukken! Het is toegestaan om je eigen hapje sapje en taart(je) mee te nemen. Feestjes worden, net als andere reserveringen, voor een tijdsblok gereserveerd.

Gesloten horeca

In verband met de maatregelen blijft ook onze horeca gesloten. Het blijft, zoals dat altijd al was, wel toegestaan om je eigen hapje en sapje mee te nemen.

 

Geen bevestigingsmail ontvangen = geen geldige reservering!

 

Reservering
Reserveerdatum
Je kunt tot twee maanden vooruit reserveren.
Aankomsttijd :
Vertrektijd :
Tijdslot
Gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Kinderen
Volwassenen
Bijzonderheden
Gezondheid

Reservering afronden