Reserveren

WOENSDAG 5 AUGUSTUS OPEN TOT 15:00 UUR.

VRIJDAG 7 AUGUSTUS t/m ZONDAG 9 AUGUSTUS OPEN TOT 15:00 UUR.

 

Bijzonderheden

  • Volg de laatste ontwikkelingen op onze speciale informatiepagina met een overzicht van Coronamaatregelen.
  • Geen bevestigingsmail ontvangen = geen geldige reservering!
  • Een reservering houdt in dat je welkom bent in KidZcity, dit is geen garantie voor een vrije tafel.
  • Groepen volwassenen zijn niet welkom. Wil je met meer dan 2 volwassenen komen? Plaats dan een extra reservering onder dezelfde naam. Houd er rekening mee dat je niet bij elkaar aan 1 tafel kan zitten en dat jullie aan aparte tafels moeten plaatsnemen (tafels verboden te verplaatsen!). Mocht dit niet lukken, kom dan terug zodra Nederland weer helemaal gezond is.
  • Houd rekening met het volgende: reserveringen zijn onder voorbehoud van het totale aantal bezoekers. Bij constatering van te weinig bezoekers bestaat er een mogelijkheid dat de reservering geannuleerd wordt en in overleg een andere datum uitgekozen wordt. Mocht dit voorkomen, dan nemen wij vooraf contact op.

Warm weer beleid

Wij vinden de veiligheid van onze bezoekers erg belangrijk. Bij warm weer is het mogelijk dat de openingstijden veranderen. Openingstijden worden aangepast om te zorgen dat de kleine bezoekers niet oververhit raken, op die manier kan er veilig en verantwoord gespeeld worden. Mocht dit voorkomen, dan nemen wij vooraf contact op. 

Bewaren persoonsgegevens

De gegevens van jouw reservering worden gebruikt om contact op te nemen wanneer er iets wijzigt in de reservering, of als achteraf is geconstateerd dat er op dezelfde dag een gast aanwezig was die zonder gezondheidsklachten toch besmet bleek met het Coronavirus. Alle persoonsgegevens worden met regelmaat verwijderd.

Reservering
Datum
Je kunt tot twee maanden vooruit reserveren.
Aankomsttijd :
Vertrektijd :
Gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Kinderen
Volwassenen
Tickets
Bijzonderheden
Gezondheid

Reservering afronden