Schoolreisje basisschool? KidZcity natuurlijk!

Het schoolreisje in Utrecht dat altijd doorgaat

Op zoek naar een onvergetelijk en betaalbaar schoolreisje voor de basisschool? Kom naar KidZcity! Bij ons kun je een hele dag spelen, klimmen, klauteren en allerlei avonturen beleven. Eenmaal moegespeeld, staat er voor iedereen een patatje, snack en een drankje klaar, met als toetje nog een overheerlijk ijsje om het af te leren. Moe en voldaan stappen jullie in de bus naar huis en kijken jullie met de hele school terug op een topdag! 

Direct Contact

Attracties voor alle kids

Of je nu alleen op schoolreisje gaat met groep 1 en 2, 3 en 4, 5 en 6, of de hele boven- en onderbouw; KidZcity is het allerleukste schoolreisje van Utrecht en omstreken. Al onze attracties zijn veilig en hygiënisch en beloven een hele dag plezier voor alle leeftijden. Met z’n allen tegelijk van de familieglijbaan bijvoorbeeld, of met de allerkleinsten in de balloonride, safaritrein of paardencarrousel.

Wat grotere kids vermaken zich met lasergamen, een ritje in de botsauto’s of het veroveren van het grote klimkasteel. Natuurlijk is iedereen welkom in het KidZcity kindertheater waar regelmatig dolkomische shows worden gegeven door onze topentertainers.

Alle Attracties

Schoolreisje Utrecht

Door de centrale ligging in Utrecht is KidZcity vanuit alle windstreken goed te bereiken. Niet ver van de A2 is ons 5000m2 indoor attractiepark te vinden. We bieden gratis parkeergelegenheid en er is voldoende ruimte om bussen veilig te parkeren. Alle attracties voldoen aan strenge veiligheidseisen wat KidZcity tot een van de veiligste speelplekken van het land maakt.     

Wat kost een schoolreisje in KidZcity?

Een schoolreisje reserveren kan in KidZcity al vanaf 50 betalende kinderen. Daarvoor gelden onderstaande tarieven;

 • Entree per leerling
  € 9,00
 • Entree begeleiding  (wij houden 1 begeleider op 7 kids aan)
  GRATIS
 • Portie frites, fritessaus en pakje drinken
  € 1,70 p.p.
 • Snack (frikadel, kroket, kipcorn of kaassoufflé)
  € 1,60 p.p.
 • Schoolr-ijsje (raketje)
  € 1,10 p.p.

Deze tarieven zijn niet geldig tijdens officiële schoolvakanties van Midden- en Noord-Nederland. Natuurlijk gaan er bij een schoolreisje begeleiders mee. Voor €5,50 p.p. bieden we een onbeperkt koffie/thee arrangement aan. Uiteraard is het ook mogelijk om een rekening te openen waar de consumpties op geturfd worden of om de begeleiders te voorzien van consumptiemuntjes. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het bespreken van de opties voor een schoolreisje naar KidZcity.

Voordelen schoolreisje

Weer of geen weer… het schoolreisje kan altijd doorgaan in indoor attractiepark KidZcity. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen die bijdragen aan een onvergetelijk schoolreisje voor de kids;

 • Het is toegestaan om zelf beperkt eten en drinken mee te nemen (bijvoorbeeld een bolletje, pakje drinken of een zakje snoep).
 • Bij vertrek krijgen de kids nog een kleurplaat en een entreekaartje (voor een volgend bezoek met papa en/of mama) mee naar huis.
 • Mix van 12 attracties en speeltoestellen, ook voor de allerkleinsten.
 • Alle attracties bij de entreeprijs inbegrepen. 

Informatie & reserveringen

Wij nodigen je uit om gratis een kijkje te komen nemen in het tofste indoor attractiepark van Nederland. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Uiteraard staat er een lekker bakje koffie klaar. Ook voor andere vragen of het reserveren van een schoolreisje zijn wij telefonisch of per mail bereikbaar. We helpen graag bij de organisatie van een geweldig schoolreisje! Tot binnenkort?