Schoolreisje

Schoolreisje naar KidZcity Utrecht

 

Op zoek naar een onvergetelijk en betaalbaar schoolreisje voor de basisschool? Kom naar KidZcity! Bij ons kun je een hele dag spelen, klimmen, klauteren en allerlei avonturen beleven. Eenmaal moegespeeld, staat er voor iedereen een patatje, snack en een drankje klaar, met als toetje nog een overheerlijk ijsje om het af te leren. Moe en voldaan stappen jullie in de bus naar huis en kijken jullie met de hele school terug op een topdag!

Attracties voor alle kids

Of u nu alleen op schoolreisje gaat met groep 1 en 2, 3 en 4, 5 en 6, of de hele boven- en onderbouw; KidZcity is het allerleukste schoolreisje van Utrecht en omstreken. Al onze attracties zijn veilig en hygiënisch en beloven een hele dag plezier voor alle leeftijden. Met z’n allen tegelijk van de familieglijbaan bijvoorbeeld, of met de allerkleinsten in de balloonride, safaritrein of paardencarrousel.

Wat grotere kids vermaken zich met lasergamen, een ritje in de botsauto’s of het veroveren van het grote klimkasteel. Natuurlijk is iedereen welkom in het KidZcitytheater waar regelmatig dolkomische shows worden gegeven door onze topentertainers.

Wat kost een schoolreisje in KidZcity?

U kunt bij ons een schoolreisje reserveren voor kinderen vanaf vier jaar en groepen vanaf 50 personen. Daarvoor gelden onderstaande tarieven:

Entree per leerling                                     € 8,50

Entree begeleiding                                     GRATIS

Portie frites, fritessaus en pakje drinken          € 1,70 pp

Snack (frikadel, kroket, kipcorn of kaassoufflé)    € 1,60 pp

Schoolr-ijsje (raketje)                                   € 1,10 pp

Vrijkaart en reserveringen

Wij nodigen u uit om gratis een kijkje te komen nemen in het mooiste indoor-speelparadijs van Nederland. Bel of mail ons en dan krijgt u een rondleiding én een lekker bakje koffie. Ook voor andere vragen of het reserveren van uw schoolreisje kunt u telefonisch of per mail contact opnemen. We helpen u graag! Tot binnenkort?