Schoolreisje naar KidZcity Utrecht

Schoolreisje naar KidZcity!

Op zoek naar een onvergetelijk en betaalbaar schoolreisje voor de basisschool? Kom naar KidZcity! Bij ons kun je een hele dag spelen, klimmen, klauteren en allerlei avonturen beleven. Eenmaal moegespeeld, staat er voor iedereen een patatje, snack en een drankje klaar, met als toetje nog een overheerlijk ijsje om het af te leren. Moe en voldaan stappen jullie in de bus naar huis en kijken jullie met de hele school terug op een topdag!

Attracties voor alle kids

Of je nu alleen op schoolreisje gaat met groep 1 en 2, 3 en 4, 5 en 6, of de hele boven- en onderbouw; KidZcity is het allerleukste schoolreisje van Utrecht en omstreken. Al onze attracties zijn veilig en hygiënisch en beloven een hele dag plezier voor alle leeftijden. Met z’n allen tegelijk van de familieglijbaan bijvoorbeeld, of met de allerkleinsten in de balloonride, safaritrein of paardencarrousel.

Wat grotere kids vermaken zich met lasergamen, een ritje in de botsauto’s of het veroveren van het grote klimkasteel. Natuurlijk is iedereen welkom in het KidZcitytheater waar regelmatig dolkomische shows worden gegeven door onze topentertainers.

Wat kost een schoolreisje in KidZcity?

Je kunt bij ons al een schoolreisje reserveren vanaf 50 betalende leerlingen. Daarvoor gelden onderstaande tarieven:

  • Entree per leerling - € 10,00
  • Entree begeleiding - GRATIS
  • Pakket A (entree, frietje en een drankje) - € 12,00 pp
  • Pakket B (entree, frietje, drankje en een raketje) - € 13,50
  • Pakket C (entree, frietje, drankje en een snack) - € 13,50
  • Pakket D (entree, frietje, drankje, snack en een raketje) - € 15,00

Vrijkaart en reserveringen

Wij nodigen je uit om gratis een kijkje te komen nemen in het mooiste indoor-speelparadijs van Nederland. Bel of mail ons en dan krijg je een rondleiding én een lekker bakje koffie. Ook voor andere vragen of het reserveren van een schoolreisje kan je telefonisch of per mail contact opnemen. We helpen je graag! Tot binnenkort?

Meer informatie en openingstijden

Meer weten over KidZcity Utrecht? Hier vind je alle informatie over ons speelparadijs en onze tijden en tarieven. Of bekijk hier onze fotogalerij.