Kinderfeestje

Kinderfeestjes bij KidZcity. Hoe werkt dat?

Heel simpel! Reserveren is niet nodig maar mag wel. Klik hier voor het reserveringsformulier.  Een reservering houdt in dat er op de gewenste etenstijd 20 minuten een feesttafel voor jullie is gereserveerd. De tafels in de speelzalen kunnen niet worden gereserveerd. Bij binnenkomst mag er zelf een plekje voor de volwassenen uitgezocht worden in een van de speelzalen. De kinderen zie je de rest van de dag niet meer.

Reserveer je niet dan is dat geen enkel probleem. Wij regelen alles ter plekke voor je.
Bij binnenkomst krijgt u een feestformulier mee waar de drankjes en eventueel snacks op geïnventriseerd mogen worden.
De kidz kunnen worden losgelaten en rond de afgesproken tijd worden de feestbeesten omgeroepen. Voor iedereen staat nu in het restaurant een KidZcitymeal klaar. Een KidZcitymeal bestaat uit een vrolijk doosje met een pakje drinken, een frietje met mayonaise en een klein aardigheidje.

Een kinderfeestje is mogelijk vanaf 6 betalende personen. Dit hoeven niet persé 6 kinderen te zijn. Volwassenen kunnen ook gebruik maken van het arrangement. Personen die geen gebruik maken van het arrangement betalen het normale tarief.

Het arrangement (inclusief entree) kost € 12,50- per persoon. Ook kun je kiezen voor het arrangement-plus. Dit is een kinderfeestje inclusief een ijsje en kost € 13,25. Beide arrangementen zijn voor € 1,50 uit te breiden met een kroket, frikandel, kaassoufflé of kipknots.

Kinderfeestjes zijn al mogelijk vanaf 6 betalende personen.
Leuk! Uitdeel snoepzakjes voor maar € 1,25

8+1 gratis. Elke 9e deelnemer aan het kinderfeestje heeft gratis toegang tot KidZcity. Mee-eten kan dan voor € 3,50.

Verantwoord frituren en allergie.
Onze frites en snacks worden gefrituurd in plantaardig vloeibaar frituurvet en strikt gescheiden gebakken. Voor kinderen met een koemelkallergie zijn er waterijsjes verkrijgbaar i.p.v. softijsjes.

 

Feestformulier