Speelparadijs KidZcity Utrecht is open

Nieuwsbericht

Yesss, KidZcity is weer open! Na heel wat maanden in alle rust geklust te hebben, mogen jullie eindelijk weer komen spelen in het allerleukste speelparadijs van Utrecht. De hoogste tijd dus om je vriendjes en vriendinnetjes op te trommelen en weer als vanouds een dagje naar dé KidZste stad van Nederland te komen om de boel op stelten te zetten.

Speelparadijs Utrecht weer helemaal Fresh!

KidZcity heeft tijdens de Corona-periode natuurlijk niet stilgestaan. We hebben er alles aan gedaan om hét kinderspeelparadijs van Utrecht zo mooi en schoon mogelijk te maken. Een speciaal KidZcity renovatieteam heeft de hele stad onder handen genomen. We zijn weer zo goed als nieuw en echt alles is grondig opgefrist. Het buitenterras is met de hogedrukreiniger schoongemaakt, de muren van de lasergame, het theater en naast het buitenterras zijn weer voorzien van een likje verf, de verlichting is vervangen, het onkruid op de parkeerplaats is verwijderd, de ijsberen zijn verhuisd, het kunstgras en de touwen van het kasteel zijn vervangen, de platen in het funhouse en de babypamperhoek zijn opnieuw bekleed, de houten vloer in het restaurant is geschuurd en in de lak gezet, alle glijzakken zijn gewassen en de hekjes en trapleuningen van de Timekeeper zijn geschilderd. We hebben ons achter de schermen beziggehouden met protocollen gebaseerd op verscheidene scenario’s en hebben we ons assortiment en de arrangementen voor de kinderfeestjes vernieuwd.

Al zeggen we het zelf, het ziet er weer gelikt uit. Ken jij het oude KidZcity nog terug denk je?

Wat is er net even anders?

Aantal personen?

Wij mogen wat minder personen gelijktijdig in huis hebben dan we hadden gewild. Zolang wij door de Overheid beperkt worden in het aantal gasten, zullen wij een tarief van €13,00 p.p. hanteren voor iedere gast van 3 t/m 100 jaar. Zodra het aantal bezoekers niet meer gelimiteerd wordt, zullen wij onze tarieven daar uiteraard op aanpassen.

Reserveren?

Om het maximaal aantal bezoekers niet te overschrijden is het belangrijk om een reservering te plaatsen. Reserveren doe je eenvoudig op onze website, ook op de dag zelf (als er nog ruimte is):

 1. Ga naar ons reserveringssysteem
 2. Vul de ontbrekende gegevens in en maak de reservering definitief
 3. De bevestiging ontvang je per e-mail (controleer ook je SPAM-box)
 4. Print deze e-mail (of bewaar deze goed als je geen printer in de buurt hebt)
 5. Toon je reservering bij de servicebalie
 6. Reken af of gebruik je strippenkaart
 7. Het speelplezier kan beginnen! 

Tijdslots?

Doordeweeks (buiten de officiële schoolvakanties van Midden- en Noord-Nederland) werken wij niet met tijdslots, maar onze reguliere openingstijden (van 10.00 uur tot 18.00 uur). Om zoveel mogelijk gasten te mogen verblijden en welkom te heten, zullen wij in het weekend wél met tijdslots werken. Deze zijn ingedeeld in de volgende tijden;

 • Tijdslot 1: 10.00 uur tot 13.30 uur
 • Tijdslot 2: 14.30 uur tot 18.00 uur

Het dragen van mondkapjes is, wanneer je je verplaatst in KidZcity, verplicht. Wanneer je aan een tafeltje zit, hoeft het mondkapje niet meer gedragen te worden.

Vanzelfsprekend wordt er 1,5 meter afstand gehouden van andere kleine en grote gasten en het personeel.

Horeca?

Ook de horeca mag weer open. Hoewel het bij ons is toegestaan om zelf een bolletje, pakje drinken, zakje chips/snoep mee te nemen, mag een KidZcitymeal natuurlijk niet ontbreken aan het dagje uit.

Kinderfeestjes?

Doordat de horeca weer open mag, betekent dit dat de kinderfeestjes ook weer door kunnen gaan. Feest! We hebben zoveel vraag gekregen naar wanneer het nou weer mogelijk was om een feestje te vieren. Superleuk dat iedereen staat te springen om een feestje te vieren in KidZcity en nóg leuker is dat het feestje ook echt door kan gaan!

We hebben de afgelopen maanden onze kinderfeestarrangementen versimpeld. Deze bestaan nu uit 4 pakketten;

 • Pakket A: Frietje met frietsaus, pakje drinken en een klein cadeautje
 • Pakket B: Frietje met frietsaus, pakje drinken, softijsje en een klein cadeautje
 • Pakket C: Frietje met frietsaus, pakje drinken, een snack en een klein cadeautje
 • Pakket D: Frietje met frietsaus, pakje drinken, snack, softijsje en een klein cadeautje

Alle arrangementen zijn uit te breiden met een persoonlijk traktatiesnoepzakje.

Bekijk alle Kinderfeestjes

 
Wij hopen jullie allemaal snel weer te zien in de KidZste stad van Nederland!