Actueel

Speelparadijs KidZcity Utrecht is open

 

Yes, KidZcity is weer open! Jullie mogen eindelijk komen spelen en daar zijn wij super blij mee. Want KidZcity is toch echt het allerleukste speelparadijs van Utrecht als jullie lekker aan het spelen zijn. De hoogste tijd dus om een dagje naar dé KidZste stad van Nederland te komen. Ook in de weekenden of vakanties verveelt spelen in het leukste kinderspeelparadijs van Utrecht nooit!

Speelparadijs Utrecht weer helemaal Fresh!

KidZcity heeft tijdens de Corona-periode niet stil gestaan. We hebben er alles aan gedaan om hét kinderspeelparadijs van Utrecht zo fresh mogelijk te maken. Een speciaal KidZcity renovatieteam heeft de hele stad onder handen genomen. We zijn weer zo goed als nieuw.

Echt alles is grondig opgefrist. Alle hoekjes in de jungle trein, elk vezeltje van de klimtouwen en alle laserstralen glimmen als nooit tevoren. Een fresh speelparadijs waar nu nog veiliger en hygiënischer gespeeld kan worden. Niet alleen is alles heel lekker schoon ook hebben de verfkwasten en -rollers overuren gedraaid. Al zeggen we het zelf, het ziet er weer gelikt uit. Ken jij het oude KidZcity nog terug denk je? 

Wat is er anders door Corona?

Omdat we ook in KidZcity aan de regels en richtlijnen van het RIVM moeten voldoen zijn er een aantal dingen anders dan je gewend bent. Zo moet je nu altijd van tevoren reserveren want dan zorgen wij er namelijk voor dat het nooit te druk wordt. En dan is het natuurlijk spelen geblazen en de attracties ontdekken. Let dan wel goed op de markeringen op de vloer. Er zijn namelijk éénrichtingsverkeer paden gemaakt en duidelijke vakken in de wachtrijen om zo voldoende afstand te houden.

Meer informatie

Reserveren

Reserveren doe je eenvoudig online, ook op de dag zelf (als er nog ruimte is). Met een bewijs van reservering kan je vervolgens naar KidZcity komen, waar je bij de kassa je reservering laat zien en kunt afrekenen. Heb je onze strippenkaart? Dan kan je die uiteraard gewoon blijven gebruiken, als je vooraf hebt gereserveerd. Zo werkt het reserveren bij ons indoor speelparadijs in Utrecht;

  1. Ga naar ons reserveringssysteem
  2. Vul de ontbrekende gegevens in en maak de reservering definitief
  3. De bevestiging ontvang je per e-mail (controleer ook je SPAM-box)
  4. Print deze e-mail (of bewaar deze goed als je geen printer in de buurt hebt)
  5. Toon je reservering bij de servicebalie
  6. Reken af of gebruik je strippenkaart
  7. Het speelplezier kan beginnen!

 

 

Speelparadijs KidZcity Utrecht is open