Attracties

Lasergames

Ergens in de toekomst....

In ons StarWars ruimteschip gaat het er heftig aan toe. Hier worden gevechten gehouden met echte laserguns. En als je geraakt wordt? Geen probleem! Je laservest vangt de laserstraal op. 

Als je in de wachtrij van de lasergame staat wordt er een groep van ongeveer 15 personen naar binnen gehaald. Onze operator legt het spel en de regels uit. Het is aan jou om zo veel mogelijk punten te schieten in 5 minuten tijd.

Als je er klaar voor bent ga je de arena in en sta je er helemaal alleen voor.  Het voortbestaan van KidZcity is nu afhankelijk van jou. Nu kun je eindelijk eens gehakt maken van dat ene vriendje dat altijd van je wint met Fortnite.
De laserstraal die uit het pistool komt, is een rode lichtstraal die je op de lichtvlakken op het pak van je tegenstanders moet richten om punten te krijgen. Deze laserstraal is niet gevaarlijk voor de ogen.
Als jij tijdens het lasergamen beschoten wordt, ben je even 5 seconden uitgeschakeld. De lasergame heeft allerlei schuilplaatsen, gekke gaten in muren om doorheen te schieten, blacklightverf en spannende muziek. Die 5 seconde time-out tijd is dus super handig om op zoek te gaan naar een nieuwe, goede schuilplaats.

Na 5 minuten lasergamen geeft je pak aan dat je weer naar de uitgang moet komen. Als je je pistool aan je pak hebt vastgeklikt en je pak hebt opgehangen bij het juiste nummer, kan je na de battle je score bekijken op het tv-scherm buiten de arena.

Wie heeft er gewonnen?