Binnenspeeltuin Utrecht KidZcity

Lekker spelen in een superleuke en grote binnenspeeltuin

Spelen in dé binnenspeeltuin van Utrecht, KidZcity, verveelt nooit! Want bij ons vind je de leukste en origineelste attracties die je je voor kunt stellen en ze zijn allemaal bij de entreeprijs inbegrepen. Kinderen t/m 11 jaar beleven de coolste avonturen en ook voor de jongsten kids (peuters) is er veel te ontdekken en beleven. Ook al regent het pijpenstelen, bij onze grote binnenspeeltuin blijf je lekker droog en kun je het hele jaar door komen spelen. Van al dat spelen krijg je natuurlijk trek. In het restaurant zijn allerlei lekkere snacks en drankjes verkrijgbaar, maar we maken er geen punt van als je zelf iets kleins te drinken of eten meeneemt. Op de gezellige terrassen is iedere bezoeker welkom!

Voordelen binnenspeeltuin Utrecht;

 • Indoor attractiepark 
 • 5000m2 oppervlakte
 • Ook voor de allerkleinsten 
 • 6 dagen open
 • Mix van 12 attracties & speeltoestellen 
 • Centrale ligging in Utrecht
 • Clowns, goochelaars en andere artiesten
 • Alle attracties inclusief      

Leuke binnenspeeltuin attracties

In onze grote binnenspeeltuin kun je spelen tot je erbij neervalt. Met al die spannende, vrolijke en leuke attracties raak je maar niet uitgespeeld! Klimmen en klauteren in het klimdoolhof of op het grote kasteel en daarna even bijkomen met een ritje in de safaritrein. Of ga met z’n allen van de familieglijbaan of daag elkaar uit voor een spannend potje laser gamen. In de botsauto’s is het ook altijd lachen geblazen. Wie durft het hardst? Nog te klein voor deze avonturen? Stap dan in de balloon-ride of zwier een rondje in de paardencarrousel. In het grote KidZcity theater is natuurlijk iedereen welkom, jong en oud. Hou de showtijden in de gaten voor doldwaze optredens van onze entertainers, want die wil je niet missen!

Kinder binnenspeeltuin KidZcity

Bij KidZcity zijn kinderen (voor een groot deel) de baas. Wij zijn ten slotte sinds 1999 de kinderstad van het land! Kom jij spelen in binnenspeeltuin KidZcity? Alvast een paar tips:

 • Schoenen uit en sokken aan.
 • Van al dat spelen krijg je het warm. Kleed je daarom luchtig en comfortabel aan.
 • Laat sieraden, koorden van capuchons, haarversiersels en schmink wegens veiligheid en hygiëne thuis.
 • Neem minimaal 1 meerderjarige begeleider mee naar binnenspeeltuin KidZcity.
 • Het meebrengen van een pakje drinken, snoepje of een klein broodje zijn geen probleem.
 • De peuterhoek is uitsluitend voor kinderen t/m 4 jaar.

Alle informatie

Schoolreisjes en kinderfeestjes in Utrecht

Binnenspeeltuin KidZcity in Utrecht is de perfecte locatie voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Naast de entree, zitten patat, snacks en drankjes bij de speciale prijs inbegrepen. Kinderfeestjes boek je al vanaf zes personen (daar mogen ook volwassenen bij zitten). Een schoolreisje reserveren kan vanaf 50 kids vanaf vier jaar. Lees hier meer over kinderfeestjes of schoolreisjes in KidZcity of neem voor meer informatie over onze leuke binnenspeeltuin in Utrecht vrijblijvend contact op.

Contact opnemen

Tarieven en openingstijden

Het hele jaar is KidZcity geopend. Op alle dagen behalve maandag (buiten de officiële schoolvakanties van Midden- en Noord-Nederland). Tijdens feestdagen gelden soms afwijkende openingstijden. Bekijk daarom voor de zekerheid altijd de actuele openingstijden. Toegang voor kinderen t/m 3 jaar is gratis, de entree voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar is €12,-. Maar er zijn ook een aantal speciale tarieven, deze vind je hier. Weet je nu al dat je vaker dan één keer naar onze grote binnenspeeltuin in Utrecht komt? Koop dan een voordelige strippenkaart!

Meer over binnenspeeltuin KidZcity

Vragen of meer informatie? Contact opnemen mag altijd, onze vrolijke servicemedewerkers staan klaar. Voor de laatste nieuwsupdates verwijzen we je graag door naar onze pagina actueel. 

nieuws