Dagje uit met kids?

KidZcity, het tofste dagje uit met kids in omgeving Utrecht

Voor een waanzinnig dagje uit met kinderen zit je goed in KidZcity. In ons indoor attractiepark hebben we de leukste, spannendste en origineelste attracties voor een overdekt dagje uit. Dus zelfs als het stormt kun je met het hele gezin de 5000m2 komen ontdekken. KidZcity is centraal gelegen in Utrecht en geschikt voor kids t/m 11 jaar. 

Overdekt dagje uit Utrecht

Misschien is "binnen" niet het eerste waar je aan denkt bij een leuk dagje uit, maar het brengt superhandige voordelen met zich mee. Want het dagje uit met kids kan altijd doorgaan. Geen beteuterde gezichtjes omdat het uitje letterlijk in het water valt. Nee, KidZcity is overdekt en laat zich door geen regenbui beïnvloeden. Of je nu een dagje uit met het gezin hebt gepland of gezellig met opa en oma op stap gaat. Kom spelen in KidZcity en ontdek de twaalf attracties.

Attracties voor jong en oud

In KidZcity gaan de kids los. En daar is het speelparadijs helemaal op ingericht. Voor elke leeftijdscategorie (t/m 11 jaar) zijn toffe attracties te ontdekken. Dus ook voor een dagje uit met peuters. Kids komen ruimschoots aan hun trekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de balloonride of paardencarrousel voor de allerkleinsten? Voor kids die op zoek zijn naar een groter avontuur wachten het klimdoolhof en als je durft het grote kasteel op je. Nog een maatje groter, dan mag een ritje in de botsauto’s natuurlijk niet ontbreken en daag je iedereen uit voor een potje lasergamen. De familieglijbaan, de naam zegt het al, is voor iedereen. Net als het feestelijke KidZcity kindertheater, waar onze topentertainers regelmatig een showtje van formaat weggeven. Aan het einde van de dag is iedereen moegespeeld en kunnen we voldaan weer naar huis. Uiteraard voldoet KidZcity aan alle veiligheidseisen zodat iedereen onbezorgd geniet van een gezellig dagje uit!

Bekijk de Attracties

Handige tips speelparadijs KidZcity

Staat het dagje uit gepland en kom je spelen in KidZcity? Alvast een paar tips:

 • Schoenen uit en sokken aan.
 • Van al dat spelen krijg je het warm. Kleed je daarom luchtig en comfortabel aan.
 • Laat sieraden, koorden van capuchons, haarversiersels en schmink wegens veiligheid en hygiëne thuis.
 • Neem minimaal 1 meerderjarige begeleider mee naar binnenspeeltuin KidZcity.
 • Het meebrengen van een pakje drinken, snoepje of een klein broodje zijn geen probleem.
 • De peuterhoek is uitsluitend voor kinderen t/m 4 jaar.

 Alle informatie

Tijden en tarieven dagje uit KidZcity

Voor een dagje uit in provincie Utrecht kun je het hele jaar terecht bij KidZcity. Op alle dagen behalve maandag (buiten de officiële schoolvakanties van Midden- en Noord-Nederland) zijn wij geopend. Tijdens feestdagen gelden soms afwijkende openingstijden. Bekijk daarom voor de zekerheid altijd de actuele openingstijden. Toegang voor kinderen t/m 2 jaar is gratis, de entree voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar is €13,-. Maar er zijn ook een aantal speciale tarieven, deze vind je hier. Weet je nu al dat je vaker dan één keer naar onze grote binnenspeeltuin komt? Koop dan een voordelige strippenkaart!

Voordelen KidZcity;

 • Indoor attractiepark
 • 5000m2 oppervlakte
 • Ook voor de allerkleinsten 
 • 6 dagen per week open
 • Mix van 12 attracties & speeltoestellen 
 • Centrale ligging in Utrecht
 • Bij drukte regelmatig optredens van clowns, goochelaars en andere artiesten 
 • Alle attracties inclusief       

Meer over een dagje uit met kids naar KidZcity

Wil je meer weten over KidZcity? Contact opnemen mag altijd! Of surf verder op onze website met daarop alle informatie die je nodig hebt.

Contact