Dagje uit met de kids

KidZcity, het perfecte dagje uit met kids

Dagje uit regio Utrecht? KidZcity is de perfecte locatie voor een dagje uit met het gezin! In onze binnenspeeltuin hebben we de leukste, spannendste en origineelste attracties voor een dagje uit overdekt. Allemaal bij de entreeprijs inbegrepen natuurlijk, net als gratis wifi, verschoningsruimtes en het opwarmen van flesjes voor de kids. In ons gezellige restaurant zijn volop lekkere snacks en drankjes verkrijgbaar, maar als u liever zelf wat te eten en drinken meebrengt, is dat uiteraard ook geen probleem! In ons indoor speelparadijs vindt u overal gezellige terrasjes waar u het op kunt eten.

Attracties voor jong en oud

Zeker als u een dagje uit wilt met peuters of jonge kinderen, is KidZcity qua pretpark precies wat u zoekt. Met attracties voor alle verschillende leeftijdscategorieën, komen alle kids ruimschoots aan hun trekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de balloonride of paardencarrousel voor de allerkleinsten? Voor kids die op zoek zijn naar een groter avontuur wachten het klimdoolhof en als je durft het grote kasteel. Nog een maatje groter, dan mag een ritje in de botsauto’s natuurlijk niet ontbreken en daag je iedereen uit voor een potje lasergamen. De familieglijbaan, de naam zegt het al, is voor iedereen. Net als feestelijke KidZcitytheater, waar onze topentertainers regelmatig een showtje van formaat weggeven. Aan het einde van de dag is iedereen moegespeeld en kunnen we voldaan weer naar huis! Komen jullie snel weer?

Tarieven en openingstijden

KidZcity is alle dagen geopend, alleen op maandag zijn we dicht. Op feestdagen gelden soms afwijkende openingstijden. Vaker naar KidZcity? Koop dan een voordelige strippenkaart. Kijk voor de actuele tijden en tarieven op onze website.

Meer over een dagje uit met de kids naar KidZcity

Wil je meer weten over KidZcity? Contact opnemen mag altijd! Of surf verder op onze website met daarop alle informatie en een uitgebreide galerij.