Indoor speeltuin

Indoor Binnenspeeltuin: KidZcity

Kom spelen in de grootste binnenspeeltuin in de buurt; KidZcity! Bij ons vind je de leukste en origineelste attracties die je je maar kunt voorstellen en die zijn allemaal bij de entreeprijs inbegrepen. Net als gratis wifi, gebruik van verschoningsruimtes en opwarmen van flesjes. In ons restaurant zijn allerlei lekkere snacks en drankjes verkrijgbaar, maar we maken er geen punt van als je zelf een pakje drinken, bolletje, zakje chips/snoep meeneemt. Op onze gezellige indoor terrassen is iedere bezoeker welkom!

Attracties voor alle kids

In onze grote binnenspeeltuin met airco kun je spelen tot je er bij neervalt. Met zoveel spannende en vrolijke attracties raak je maar niet uitgespeeld! Klimmen en klauteren in het klimdoolhof of op het grote kasteel en daarna even bijkomen met een ritje in de safaritrein. Of ga met z’n allen van de familieglijbaan of daag elkaar uit voor een spannend potje laser gamen. In de botsauto’s is het ook altijd lachen geblazen. Wie durft het hardst? Nog te klein voor deze avonturen? Stap dan in de balloonride of paardencarrousel. En in het grote Kidzcity theater is iedereen welkom! Hou de showtijden in de gaten voor doldwaze optredens van onze entertainers, want die wil je niet missen!

Schoolreisjes en verjaardagsfeestjes

Binnenspeeltuin KidZcity is de perfecte locatie voor verjaardagsfeestjes en schoolreisjes. Behalve de entree, zitten patat, snacks en drankjes bij de speciale prijs inbegrepen. Kinderfeestjes boek je al vanaf 6 betalende kinderen en een schoolreisje reserveren kan al vanaf 50 betalende kinderen. Lees hier meer over een kinderfeestje of schoolreisje in KidZcity of neem voor meer informatie over onze leuke binnenspeeltuin vrijblijvend contact op.

Tarieven en openingstijden

KidZcity is alle dagen geopend, behalve op maandag (buiten de officiële schoolvakanties van Midden- en Noord Nederland). Op feestdagen gelden soms afwijkende openingstijden. Kijk voor de actuele tijden en tarieven op onze website.

Meer over indoorspeeltuin KidZcity

Wil je nog meer weten over indoor speeltuin KidZcity? Contact opnemen mag altijd! Wil jij er een beter beeld bij hebben? Bezoek dan onze fotogalerij of kom gezellig langs!