Indoor attractiepark KidZcity

Alle informatie voor een toffe dag

Wanneer er intensief gespeeld, geklauterd en plezier gemaakt wordt, is het van groot belang dat ons overdekt attractiepark schoon en hygiënisch is. Voor een aangenaam klimaat en frisse lucht beschikt KidZcity over een hypermoderne luchtbehandelingsinstallatie. Het restaurant is voorzien van airconditioning, hier is het dus altijd heerlijk koel. Indoor attractiepark KidZcity voldoet uiteraard aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hier wordt dagelijks streng op gecontroleerd. Alle attracties en terrassen staan overzichtelijk opgesteld waardoor toezicht, in het indoor attractiepark Utrecht, door begeleiders en onze medewerkers uiterst gemakkelijk is.

Tips attractiepark Utrecht

  • Schoenen uit en sokken aan.
  • Van al dat spelen krijg je het warm. Kleed je daarom luchtig en comfortabel.
  • Laat sieraden, koorden van capuchons, haarversiersels en schmink wegens veiligheid en hygiëne thuis.
  • Kom je gezellig spelen in ons overdekt speelparadijs? Neem dan minimaal 1 meerderjarige begeleider mee.
  • Het meebrengen van een pakje drinken, snoepje of een klein broodje zijn geen probleem.
  • De peuterhoek is uitsluitend voor kinderen t/m 4 jaar.
  • Neem onze huisregels gerust door om niet voor verrassingen te komen staan.

Huisregels 

 

Veelgestelde vragen

Mag ik mijn kinderen achterlaten in KidZcity?

Ook de al wat oudere kinderen mogen niet zonder begeleiding achterblijven in speelparadijs KidZcity. Buiten de wetgeving die dat verbiedt (KidZcity is geen kinderopvang) kan er ook altijd iets gebeuren waarbij de aanwezigheid van een volwassen (18+) begeleider noodzakelijk is.

Hoe zit het met de veiligheid binnen KidZcity?

KidZcity behoort tot de veiligste speelplekken van het land. Dagelijkse controle van de speeltoestellen en de halfjaarlijkse zeer uitgebreide keuring door een extern veiligheidsbureau staan garant voor onbekommerd speelplezier. KidZcity voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Is reserveren voor een kinderfeestje of grote groep nodig?

KidZcity is dermate groot dat er altijd voldoende plek is. Reserveren wordt gewaardeerd en zeker aangeraden. Wij hebben dan alle geplande kinderfeestjes in 1 overzicht staan en hebben zo een goed beeld van de verwachte drukte. Je ziet welke tijden en mogelijkheden beschikbaar zijn en je krijgt alle ingevulde gegevens en wensen nog per mail ter bevestiging. Reserveren kan via de pagina kinderfeestje -> reserveer je kinderfeestje. Een reservering houdt in dat er een feesttafel voor jullie klaarstaat op het tijdstip dat jullie wensen te eten. Er kan geen tafel in de speelzalen gereserveerd worden.

Waarom moeten volwassenen ook betalen?

KidZcity is geen standaard binnenspeeltuin maar een indoor attractiepark. Wij kiezen voor een begrijpelijke formule waarbij o.a. geen parkeergeld, geen extra kosten na binnenkomst en een acceptabel horeca prijspeil de sleutelwoorden zijn. Om de entreeprijs voor iedereen betaalbaar te houden is gekozen voor de formule waarbij iedere bezoeker vanaf 3 jaar entree betaalt. Dit overigens volgens de richtlijnen van Recron en ToerNed waar 80% van de recreatieve bedrijven bij is aangesloten.

Mijn kind heeft een gluten- of koemelkallergie, hoe gaan jullie daar mee om?

De frietjes worden strikt apart gebakken van de snacks, wat de frietjes glutenvrij maakt. Ook de fritessaus kan gewoon genuttigd worden. Het is niet mogelijk om een eigen meegebrachte snack te bakken in de friteuse van de frietjes. Dit aangezien wij met 11 allergenen rekening dienen te houden. Voor kinderen met een koemelkallergie zijn waterijsjes verkrijgbaar.

Moet ik bij KidZcity betaald parkeren?

KidZcity heeft een eigen gratis parkeerterrein. Buiten dit parkeerterrein is er ook meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het pand.

Welke passen zijn in KidZcity geldig?

In KidZcity kun je uiteraard pinnen, zowel bij de servicebalie als bij de horecapunten. De YourGift Card en de VVV-kaarten en -bonnen zijn ook welkom. Onze pinautomaten accepteren geen creditcards.

Moet ik nog voor attracties apart betalen?

Nee! Alle attracties zijn de gehele dag door toegankelijk (m.u.v de speelautomaat)!

Ik heb nog een strippenkaart. Is deze nog geldig?

Hoewel wij geen strippenkaarten meer verkopen, zijn deze nog wel gewoon (onbeperkt) geldig en niet persoonsgebonden.

Kunnen vrijkaarten of kortingsbonnen ook gebruikt worden voor kinderfeestjes?

Vrijkaarten en kortingsbonnen zijn uitsluitend geldig bij de reguliere entreeprijs en niet i.c.m. kinderfeestpakketten en/of acties. Het kinderfeestpakket is namelijk al een korting.

Is KidZcity geschikt voor mindervaliden?

De speelhallen zijn bereikbaar met een lift. Op het speelniveau zijn diverse terrassen en een horecapunt. Veel attracties zijn geschikt voor volwassenen die mindervalide kinderen kunnen begeleiden. Er is ook een invalidentoilet aanwezig.

Is er een rookruimte aanwezig?

Op het buiten balkonterras van 100m2 is een overdekte rookruimte aanwezig.

Hebben jullie huisregels op papier?

Jazeker! Iets verder naar boven op deze pagina kun je ze downloaden.

Mag ik zelf een verjaardagstaart meenemen?

Dat mag! Als je de taart in het restaurant afgeeft, bewaren wij deze voor je in de koeling. Wij verzorgen dan de bordjes, vorkjes en bestek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Let op! Een vuurfontein in de taart is niet toegestaan in KidZcity. Gewone kaarsjes mogen wel.

Kan ik een tafel reserveren in de speelzalen?

Nee, dat kan helaas niet (ook niet bij kinderfeestjes). De tafels en stoelen dienen onderling zo goed mogelijk verdeeld te worden (maximaal één tafel per zes volwassenen) en de tafels dienen te blijven staan waar ze staan.

Mag ik eigen versiering meenemen?

Dat mag! Het tafeltje in de speelzaal, waar de volwassenen aan zitten, mag je versieren (tafels zijn verboden te verplaatsen). Het versieren van de feesttafel in het restaurant (waar je het frietje aan eet) is niet mogelijk. Versieren = een ballon aan een stoel of een tafelkleedje. KidZcity is al feestelijk genoeg op zich. Houd niet onnodig andere tafels bezet voor andere gasten. Let op! Piñatas, heliumballonnen confettikanonnen en vuurfonteinen zijn niet toegestaan in KidZcity en zullen bij binnenkomst worden ingenomen en bewaard.

Is er airco in KidZcity?

Ja, wij hebben airco in ons restaurant. Hier is het altijd heerlijk koel. Onze speelzalen zijn veel te groot om met een airco te koelen. Lekker bijkomen van al dat rennen en klimmen kan dus in ons restaurant!

Hoe gaat een kinderfeestje in zijn werk?

Een reservering voor een kinderfeestje houdt in dat er een feesttafel in het restaurant voor jullie klaarstaat op het door jullie opgegeven tijdstip. Je krijgt bij binnenkomst een feestformulier mee waar alle info op staat en waar de eventuele snacks op geturfd mogen worden. De kids kunnen worden losgelaten en rond de opgegeven etenstijd worden de feestbeesten omgeroepen om naar het restaurant te komen. Hier staat een feesttafel met KidZcitymeals klaar. Een KidZcitymeal bestaat uit een vrolijk doosje met een pakje drinken, een frietje met fritessaus en een klein aardigheidje. Houd er rekening mee dat eten elk heel- en half uur mogelijk is, vanaf een half uur na binnenkomst. Deze feesttafel is 20 minuten voor jullie gereserveerd. Let op; tafels in de speelzalen kunnen niet worden gereserveerd, maar jullie mogen bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen. 1 tafel voor de volwassenen is voldoende, de kids zie je die middag niet meer terug! Die komen even een pitstop maken voor een pakje drinken. Neem gerust je eigen pakjes drinken mee. Zolang je geen warme hapjes of schalen eten meeneemt, is dit geen probleem. Een pakje drinken, broodje of stukje fruit zijn dus gewoon toegestaan!

Waarom betalen kinderen van 3 jaar ook entree?

Kinderen van 3 jaar kunnen net zo goed van alle attracties gebruik maken als die van 4 jaar en ouder. Kids van 3 jaar kunnen zelfs in een attractie meer; de babypamperhoek!

Hebben jullie ook halal producten?

Onze keuken heeft helaas niet de capaciteit om een extra frituurpan voor halal producten te plaatsen. Halal producten kunnen ook niet in dezelfde frituurpan als de frietjes worden gebakken i.v.m. allergenen.

Zijn alle attracties altijd open?

De personeelsbezetting wordt o.b.v. het aantal reserveringen bepaald. Op rustige momenten lopen onze medewerkers rondjes door de zalen heen om de attracties te bedienen. Ze nemen de kids mee naar alle attracties en bedienen deze ook op verzoek.