Indoor attractiepark KidZcity

Alle informatie voor een toffe dag

Kom je spelen in het grootste indoor attractiepark van de Randstad? Dan staat een supertoffe dag voor je klaar! Er zijn uitdagende, stoere, spannende en vrolijke attracties te vinden voor kids t/m 11 jaar. Natuurlijk kunnen de volwassenen gewoon meedoen of op een van de gezellige terrassen een oogje in het zeil houden.

Veilig en hygienisch overdekt pretpark

Wanneer er intensief gespeeld, geklauterd en plezier gemaakt wordt, is het van groot belang dat ons overdekt attractiepark schoon en hygiënisch is. Voor een aangenaam klimaat en frisse lucht beschikt KidZcity over een hypermoderne luchtbehandelingsinstallatie. Het restaurant is voorzien van airconditioning, hier is het dus altijd heerlijk koel. Indoor attractiepark KidZcity voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en wordt hier streng op gecontroleerd. Alle attracties en terrassen staan overzichtelijk opgesteld. Waardoor toezicht, in het indoor attractiepark Utrecht, door begeleiders en onze medewerkers uiterst gemakkelijk is.

Tijden & Tarieven

 Tips attractiepark Utrecht

  • Schoenen uit en sokken aan.
  • Van al dat spelen krijg je het warm. Kleed je daarom luchtig en comfortabel aan.
  • Laat sieraden, koorden van capuchons, haarversiersels en schmink wegens veiligheid en hygiëne thuis.
  • Kom je gezellig spelen in ons overdekt speelparadijs? Neem dan minimaal 1 meerderjarige begeleider mee.
  • Het meebrengen van een pakje drinken, snoepje of een klein broodje zijn geen probleem.
  • De peuterhoek is uitsluitend voor kinderen t/m 4 jaar.

Huisregels 

Spelen maar!

Een mix van bekende en moderne attracties maken van KidZcity een sfeervol en futuristisch indoor attractiepark waar jong en oud zich thuis voelt. De ideale plek voor een dagje uitkinderfeestje of schoolreisje. Je raakt niet uitgespeeld! Kom langs bij het leukste en mooiste indoor speelparadijs van de Randstad. 

Alle Attracties

Veelgestelde vragen

Mag ik mijn kinderen achterlaten in KidZcity?

Ook de al wat oudere kinderen mogen niet zonder begeleiding achterblijven in speelparadijs KidZcity. Buiten de wetgeving die dat verbiedt (KidZcity is geen kinderopvang) kan er ook altijd iets gebeuren waarbij de aanwezigheid van een volwassen (18+) begeleider noodzakelijk is.

Hoe zit het met de veiligheid binnen KidZcity?

KidZcity behoort tot de veiligste speelplekken van het land. Dagelijkse controle van de speeltoestellen en de halfjaarlijkse zeer uitgebreide keuring door een extern veiligheidsbureau staan garant voor onbekommerd speelplezier. KidZcity voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Is reserveren voor een kinderfeestje of grote groep nodig?

KidZcity is dermate groot dat er altijd voldoende plek is. Reserveren wordt gewaardeerd en zeker aangeraden. Wij hebben dan alle geplande kinderfeestjes in 1 overzicht staan en hebben zo een goed beeld van de verwachte drukte. Je ziet welke tijden en mogelijkheden beschikbaar zijn en je krijgt alle ingevulde gegevens en wensen nog per mail ter bevestiging. Reserveren kan via de pagina kinderfeestje -> reserveer je kinderfeestje. Een reservering houdt in dat er een feesttafel voor jullie klaarstaat op het tijdstip dat jullie wensen te eten. Er kan geen tafel in de speelzalen gereserveerd worden.

Waarom moeten volwassenen ook betalen?

KidZcity is geen standaard binnenspeeltuin maar een indoor attractiepark. Wij kiezen voor een begrijpelijke formule waarbij o.a. geen parkeergeld, geen extra kosten na binnenkomst en een acceptabel horeca prijspeil de sleutelwoorden zijn. Voor kinderen tot en met 3 jaar hoeft helemaal geen entree betaald te worden. Voor opa of oma hanteren wij een seniorenkorting. Om de entreeprijs voor iedereen betaalbaar te houden is gekozen voor de formule waarbij iedere bezoeker entree betaalt. Dit overigens volgens de richtlijnen van Recron en ToerNed waar 80% van de recreatieve bedrijven bij is aangesloten.

Mijn kind heeft een gluten- of koemelkallergie, hoe gaan jullie daar mee om?

De frietjes worden strikt apart gebakken van de snacks, wat de frietjes glutenvrij maakt. Ook de fritessaus kan gewoon genuttigd worden. Het is niet mogelijk om een eigen meegebrachte snack te bakken in de friteuse van de frietjes. Dit aangezien wij met 11 allergenen rekening dienen te houden. Voor kinderen met een koemelkallergie zijn waterijsjes verkrijgbaar. Voor kinderen met een koemelkallergie zijn waterijsjes verkrijgbaar.

Moet ik bij KidZcity betaald parkeren?

KidZcity heeft een eigen gratis parkeerterrein. Buiten dit parkeerterrein is er ook meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het pand.

Welke passen zijn in KidZcity geldig?

In KidZcity kun je uiteraard pinnen, zowel bij de servicebalie als bij de horecapunten. De YourGift Card en de VVV-kaarten en -bonnen zijn ook welkom. Op vertoon van de U-pas krijgt de U-pashouder 15% korting op de entreeprijs. Op vertoon van de NapPas krijgt de pashouder een korting van 20%. Deze kortingen zijn niet geldig i.c.m. met andere acties en/of kortingen. Onze pinautomaten accepteren geen creditcards.

Moet ik nog voor attracties apart betalen?

Nee! Alle attracties zijn de gehele dag door toegankelijk (m.u.v de speelautomaat)!

Is een strippenkaart persoonsgebonden of voor meerdere?

Een strippenkaart is niet persoonsgebonden en mag dus voor en door iedereen gebruikt worden. Tevens is deze kaart onbeperkt geldig. Meer informatie over de strippenkaart en andere tarieven? Bekijk de tijden & tarieven pagina.

Kunnen vrijkaarten of kortingsbonnen ook gebruikt worden voor kinderfeestjes?

Vrijkaarten en kortingsbonnen zijn uitsluitend geldig bij normale entree en niet i.c.m. arrangementen en/of acties.

Is KidZcity geschikt voor mindervaliden?

De speelhallen zijn bereikbaar met een lift. Op het speelniveau zijn diverse terrassen en een horecapunt. Veel attracties zijn geschikt voor volwassenen die mindervalide kinderen kunnen begeleiden. Er is ook een invalidentoilet aanwezig.

Is er een rookruimte aanwezig?

Op het buiten balkonterras van 100m2 is een overdekte rookruimte aanwezig.

Hebben jullie huisregels op papier?

Jazeker! Iets verder naar boven op deze pagina kun je ze downloaden.

Mag ik zelf een verjaardagstaart meenemen?

Dat mag! Als je de taart in het restaurant afgeeft, bewaren wij deze voor je in de koeling. Wij verzorgen dan de bordjes, vorkjes en bestek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Let op! Een vuurfontein in de taart is niet toegestaan in KidZcity. Gewone kaarsjes mogen wel.

Kan ik een tafel reserveren in de speelzalen?

Nee, dat kan helaas niet (ook niet bij kinderfeestjes). Bij drukte dienen de tafels en stoelen onderling zo goed mogelijk verdeeld te worden (maximaal één tafel per zes volwassenen).

Mag ik eigen versiering meenemen?

Dat mag! Het tafeltje in de speelzaal mag je versieren. Dit is niet mogelijk met de feesttafel in het restaurant waar je het frietje aan eet. Let op! Piñatas en heliumballonnen zijn niet toegestaan in KidZcity en zullen bij binnenkomst worden ingenomen en bewaard.

Is er airco in KidZcity?

Ja, wij hebben airco in ons restaurant. Hier is het altijd heerlijk koel. Onze speelzalen zijn veel te groot om met een airco te koelen. Lekker bijkomen van al dat rennen en klimmen kan dus in ons restaurant!