Kinderfeestje

Een kinderfeestje in KidZcity. Hoe werkt dat?

Een kinderfeestje vieren in KidZcity is heel gemakkelijk. Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd en aangeraden! Wanneer je een kinderfeestje via onze site reserveert krijg je een bevestigingsmail en een dag van tevoren nog een herinneringsmail.

Direct reserveren

Eten en drinken

Houd er rekening mee dat eten elk heel- en half uur mogelijk is, vanaf een half uur na binnenkomst. Een reservering voor een kinderfeestje houdt in dat er een feesttafel in het restaurant voor jullie klaar staat om de gewenste tijd. Deze tafel is 20 minuten voor jullie gereserveerd. Tafels in de speelzalen kunnen niet worden gereserveerd, maar jullie mogen bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen. Een tafeltje voor de volwassenen is voldoende, de kidz zie je die middag niet meer terug! Die komen even een pitstop maken voor een pakje drinken. Neem gerust je eigen pakje drinken mee, dat mag bij ons. Zolang je geen warme hapjes of schalen eten meeneemt is dit geen probleem. Een pakje drinken, broodje of stukje fruit zijn gewoon toegestaan!

Je krijgt bij binnenkomst een feestformulier mee waar de drankjes en eventuele snacks op geturfd mogen worden. De kidz mogen worden losgelaten en rond de opgegeven etenstijd worden de feestbeesten omgeroepen om naar het restaurant te komen. Hier staat een feesttafel met KidZcitymeals klaar. Een KidZcitymeal bestaat uit een vrolijk doosje met een pakje drinken, een frietje met mayonaise en een klein aardigheidje.

Voedselallergenen

Onze frites en snacks worden gefrituurd in plantaardig vloeibaar frituurvet en strikt gescheiden gebakken. Kidz of volwassenen met een glutenallergie kunnen dus gerust een frietje mee-eten. Ook de fritessaus kan gewoon genuttigd worden.

Het is niet mogelijk om een eigen meegebrachte snack te bakken in de friteuse van de frietjes. Dit aangezien wij met 11 allergenen rekening dienen te houden.

Voor kinderen met een koemelkallergie zijn waterijsjes verkrijgbaar.

Arrangement

Je kunt al een kinderfeestje vieren vanaf 6 betalende personen. Dit hoeven niet alleen kinderen te zijn. Volwassenen kunnen ook gebruik maken van dit arrangement. Mocht je geen gebruik willen maken van het kinderfeestarrangement, dan betaal je het normale tarief.

Een kinderfeestje (inclusief entree) kost €13,00 per persoon. Dit arrangement kun je nog uitbreiden naar een kinderfeestarrangement-plus. Dit is een kinderfeestje inclusief een softijsje en kost €13,75. Deze arrangementen zijn allebei uit te breiden met een snack (kroket, frikandel, kipcorn of een kaassoufflé) voor €1,60. Hier kan ook nog een uitdeel snoepzakje bij worden gedaan. Deze kosten €1,50 per stuk.

Elke 9e persoon (en 18e, en 27e enz.) van een kinderfeestje heeft gratis toegang tot KidZcity. Mee-eten kan dan voor €3,70.

Feest tip

Vier het kinderfeestje op dinsdag of donderdag! Dan zijn we tot 19.00 uur open en krijg je € 1,00 korting per persoon op elk arrangement. Deze korting is niet geldig tijdens feestdagen en schoolvakanties.