Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij KidZcity!

Een kinderfeestje organiseren? KidZcity is de perfecte locatie voor jouw kinderfeestje in Utrecht. Er valt voor alle leeftijden zoveel leuks te beleven! Zoals het klimdoolhof, de botsauto’s, het grote kasteel of lasergame. En terwijl de kids zich overal in het speelparadijs vermaken, genieten de grote mensen vanaf het terras met ze mee. Tenminste, als ze niet stiekem even richting de familieglijbaan zijn gegaan.

Reserveren

Reserveren voor je KidZcity kinderfeestje is niet verplicht of noodzakelijk, maar wordt wel gewaardeerd en aangeraden. Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden, zoals allergieën bijvoorbeeld, geef die dan vooraf aan ons door. Wanneer je een kinderfeestje via onze site reserveert, krijg je een bevestigingsmail en een dag van tevoren nog een herinneringsmail. Reserveren voor dezelfde dag is ONLINE niet mogelijk, maar telefonisch zeker wel. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Direct reserveren

Attracties

Behalve de familieglijbaan hebben we nog veel meer fantastische attracties voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van de balloonride, safaritrein of paardencarrousel voor de allerkleinsten? De grote kids vermaken zich met lasergamen, een ritje in de botsauto’s of het veroveren van het grote klimkasteel. Natuurlijk is iedereen welkom in het KidZcity theater waar regelmatig dolkomische shows worden gegeven door onze topentertainers.

Eten en drinken

Houd er rekening mee dat eten elk heel- en half uur mogelijk is, vanaf een half uur na binnenkomst. Een reservering voor een kinderfeestje houdt in dat er een feesttafel in het restaurant voor jullie klaar staat om de gewenste tijd. Deze tafel is 20 minuten voor jullie gereserveerd. Let Op; Tafels in de speelzalen kunnen niet worden gereserveerd, maar jullie mogen bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen. Een tafeltje voor de volwassenen is voldoende, de kidz zie je die middag niet meer terug! Die komen even een pitstop maken voor een pakje drinken. Neem gerust je eigen pakje drinken mee, dat mag bij ons. Zolang je geen warme hapjes of schalen eten meeneemt is dit geen probleem. Een pakje drinken, broodje of stukje fruit zijn gewoon toegestaan!

Je krijgt bij binnenkomst een feestformulier mee waar de drankjes en eventuele snacks op geturfd mogen worden. De kidz mogen worden losgelaten en rond de opgegeven etenstijd worden de feestbeesten omgeroepen om naar het restaurant te komen. Hier staat een feesttafel met KidZcitymeals klaar. Een KidZcitymeal bestaat uit een vrolijk doosje met een pakje drinken, een frietje met mayonaise en een klein aardigheidje.

Voedselallergenen

Onze frites en snacks worden gefrituurd in plantaardig vloeibaar frituurvet en strikt gescheiden gebakken. Kidz of volwassenen met een glutenallergie kunnen dus gerust een frietje mee-eten. Ook de fritessaus kan gewoon genuttigd worden.

Het is niet mogelijk om een eigen meegebrachte snack te bakken in de friteuse van de frietjes. Dit aangezien wij met 11 allergenen rekening dienen te houden.

Voor kinderen met een koemelkallergie zijn waterijsjes verkrijgbaar.

Arrangement

Je kunt al een kinderfeestje vieren vanaf 6 betalende personen (zowel kids als volwassenen).
Dit hoeven niet alleen kinderen te zijn. Volwassenen kunnen ook gebruikmaken van dit arrangement. Mocht je geen gebruik willen maken van het kinderfeestarrangement, dan betaal je het normale tarief (€12,00).

Een kinderfeestje kost €13,00 per persoon. Dit is de entree inclusief een KidZcitymeal (frietje met fritessaus, een drankje naar keuze en een klein cadeautje).
Dit arrangement kun je nog uitbreiden naar een kinderfeestarrangement-plus. Dit is een kinderfeestje inclusief een softijsje en kost €13,75. Deze arrangementen zijn allebei uit te breiden met een snack (kroket, frikandel, kipcorn of een kaassoufflé) voor €1,60. Hier kan ook nog een uitdeel snoepzakje bij worden gedaan. Deze kosten €1,50 per stuk.

Elke 9e persoon (en 18e, en 27e enz.) van een kinderfeestje heeft gratis toegang tot KidZcity. Mee-eten kan dan voor €3,70.

Feesttip

Vier het kinderfeestje op dinsdag of donderdag! Dan krijg je € 1,00 korting per persoon op elk arrangement. Deze korting is niet geldig tijdens feestdagen en schoolvakanties.