Media

KidZcity in de Media

Zelf vinden wij KidZcity het leukste, mooiste en beste indoor speelparadijs van de Randstad. Maar wij zijn misschien niet helemaal objectief. Gelukkig zijn er ook anderen die vertellen hoe leuk ze KidZcity vinden. We hebben een leuk overzicht voor je gemaakt zodat je nog beter kunt zien hoe leuk de KidZste stad van Nederland eigenlijk wel niet is. Of je nou gewoon lekker met papa of mama komt spelen in het speelparadijs van Utrecht of dat je al je vriendjes en vriendinnetjes meeneemt voor het leukste kinderfeestje in Utrecht. Wij zijn er klaar voor en hopen dat je net zo lekker komt spelen als de kinderen in de video’s en blogs op deze pagina. Zien we je snel in KidZcity?

Video's en Vlogs Tijdslijn

Benieuwd hoe het is om te spelen in KidZcity? Deze video’s en vlogs geven je een uniek inkijkje in een dagje KidZcity. Krijg de sfeer vast te pakken en ontdek jouw favoriete attracties, zo weet je direct waar je straks naar toe moet rennen. Zelf een video of vlog over KidZcity gemaakt? Deel hem met ons via de contactpagina.

2023: Zenequy & J'Noah komen na en ochtend koekjes bakken spelen met de hele familie in KidZcity! Kan jij een leukere familiedag bedenken!? Bekijk de video om te zien hoe ze het hebben gehad. Komen jullie de volgende keer ook met de hele familie? KidZcity is in beeld vanaf 16:09.

2023: Kimberly en haar neef komen lekker spelen met de kids. Het eindresultaat? Twee slapende kinderen in de auto terug naar huis, als dat geen top dag was dan weten wij het ook niet meer! Bekijk de leuke preview van KidZcity in de vlog van Kimberly. Wat wordt jullie eerste attractie na het zien van deze video?
KidZcity is in beeld vanaf 8:16

2022: Wij zijn De Koning viert de 10e verjaardag van Sem in KidZcity. En dat is natuurlijk feest voor het hele gezin! Van glijden tot de grijpautomaten en natuurlijk je naam over de speakers horen, want het is je kinderfeestje Sem! Kom je ook jouw kinderfeestje vieren in KidZcity? 

Bekijk de video hier op YouTube

2021: Themepark Kids komen gezellig spelen met Elliot. Vooral het lasergamen is een flinke hit, maar ook geven ze je een heerlijk overzicht van heel KidZcity, herken jij alle attracties

2021: Familie Olivette geeft een inkijkje hoe leuk een dagje in het grootste attractiepark van de Randstad is. En dat alles er om kinderen draait. "Er is echt zoveel aanwezig dat je hier wel een paar dagen kunt vertoeven!". Hier lees je hoe ze het dagje KidZcity hebben ervaren.

2021: Meer dan 29 gezinnen ontzettend blij gemaakt. Al deze gezinnen hebben ernstig zieke kinderen, kinderen met een chronische aandoening of zijn net een kindje verloren. Dutchtuber heeft van deze dag een vlog gemaakt! 

2020: Benieuwd hoe het spelen in KidZcity eruitziet terwijl er allemaal beperkingen zijn dankzij het Coronavirus? Vakantie met Kinderen kwam langs en heeft het voor je vastgelegd. Het hele blog lees je hier.

2020: Hoe is het om KidZcity helemaal voor jezelf te hebben? Kijk hoe Stefan de Vries (samen met Sean, Julia en Siebe) de regels aan zijn laars lapt. Dit is dan ook geen inspiratie video, maar vooral een heel mooi kijkje wat je allemaal kunt doen in KidZcity.

2020: Is het noodweer buiten? Dat maakt helemaal niets uit, in binnen attractiepark KidZcity merk je er helemaal niets van. En dat zie je terug in deze super leuke vlog!

2019: De familie Lakap komt langs met het eerste uitje voor Miaz, hoewel die vooral in de kinderwagen bleef heeft de rest van de familie een heerlijk dagje vol speelplezier. 

2018: Bilal op avontuur in KidzCity! We nodigden Bilal uit om te komen spelen in KidZcity, want hier spelen is alleen voor echte mannen ;). Kijk hoe Bilal zich heeft vermaakt, maar ook hoe leuk KidZcity voor de ouders kan zijn.

2017: JQ's Adventures komt (weer) spelen bij in KidZcity en test o.a. onze draaimolen, botsauto's, een auto/fietsbaan de babypamperhoek, lasergame, mega familieglijbaan, jungle trein, ballenschieter Timekeeper, luchtballonnenvaart ballonnenmolen en klimtoestellen. Kijk in twee delen hoe een leuke dag ze hebben gehad in KidZcity!

2015: StukTV hoopt een nachtje door te brengen in ons indoor speelpaleis. Dat lukt ze (voor hun) helaas niet ;) 

Impressie