Binnen spelen met kerst

De leukste tijd van het jaar staat voor de deur, dat betekent dat KidZcity weer gaat "uitpakken" in november en december! En dat uitpakken gaat letterlijk en figuurlijk gebeuren. KidZcity wordt weer helemaal in de winter sfeer gebracht. Nog een paar nachtjes slapen en we klimmen de zolder op om de dozen met lichtjes en de nét echt lijkende kerstbomen er weer af te halen.

Kom spelen in de kerstvakantie

Ook binnen in KidZcity mag de kerstversiering uiteraard niet ontbreken. En dat gaat ook niet gebeuren, want met een kerstboom van wel 8 meter hoog kan je hem echt niet missen. Vorig jaar zaten er allemaal kabouters in en stonden er pinguïns omheen. Dat wordt flink uitpakken! Er stond zelfs een groot wit paard. Zouden die er dit jaar ook allemaal weer bij zijn? Wij hopen van wel, want we kunnen niet wachten om jullie in de kerstvakantie te mogen verwelkomen. Maar de versiering hangt gelukkig al wat eerder hoor, omdat we het zelf ook zo gezellig vinden! Als je de KidZcity entree versierd ziet, met grote verlichte togen, dan weet je nu dat erbinnen nog meer moois staat, speciaal voor jullie!

Heel KidZcity in kerstsferen

Naast alle versieringen, kerstbomen, kerstverlichting, pinguïns en kabouters mag de kerstmuziek natuurlijk ook niet ontbreken in KidZcity. All I want for Christmas is yooouuu! Is onze favoriet. Soms, als we in een gekke bui zijn, draaien we dit liedje ook gewoon terwijl het 30 graden is buiten. Zo leuk vinden we het, en zo leuk vinden we de kerst! Maar we draaien niet enkel onze favorieten hoor. We zijn ook niet te flauw met verzoeknummers. Met welk (kerst)nummer zou jij graag van de familieglijbaan gaan, willen lasergamen of met welk liedje komen jullie tot rust in de Balloonride? Wij laten hem graag aan héél KidZcity horen.
Maar ook zonder jullie verzoekjes houden we de achtergrondmuziek lekker afwisselend. Onze playlist wordt continu bijgewerkt. Je zult bij ons nooit de hele dag K3 te horen krijgen, of enkel maar kerstliedjes. Het moet tenslotte ook nog goed vertoeven zijn voor de volwassenen. Toch gooien we er in de kerstvakantie extra gezellige kerstmuziek in. Het is tenslotte feest!

Op drukke dagen is er regelmatig live entertainment te vinden; in het kindertheater vind je de ene keer een poppenkast en de andere keer een dansworkshop. Ook onze mascotte Z laat regelmatig van zich horen. En hoe leuk zou het zijn als de Kerstman langskomt???

Openingstijden in de kerstvakantie

Za 24 dec 10.00 tot 17.00 uur
Zo 25 dec Gesloten
Ma 26 dec 10.00 tot 17.00 uur
Di 27 dec 10.00 tot 18.00 uur
Wo 28 dec 10.00 tot 18.00 uur
Do 29 dec 10.00 tot 18.00 uur
Vr 30 dec 10.00 tot 18.00 uur

Za 31 dec 10.00 tot 17.00 uur
Zo 1 jan Gesloten
Ma 2 jan 10.00 tot 18.00 uur
Di 3 jan 10.00 tot 18.00 uur
Wo 4 jan 10.00 tot 18.00 uur
Do 5 jan 10.00 tot 18.00 uur
Vr 6 jan 10.00 tot 18.00 uur
Za 7 jan 10.00 tot 18.00 uur
Zo 8 jan 10.00 tot 18.00 uur

Buiten de kerstvakantie gelden onze reguliere openingstijden, zowel binnen als buiten de kerstvakantie is reserveren verplicht. Dit doe je eenvoudig op deze pagina.

Kerstwensactie in KidZcity

Tijdens de kerstvakantie is de sfeer natuurlijk suuuupergezellig door de versiering en de muziek, maar we hebben nog veel meer te bieden; De kerstwensactie!
Iedereen krijgt bij binnenkomst een kerstwenskaartje mee. Hier mag je jouw allerliefste wens opschrijven, hoe klein of groot deze ook is. Het kaartje mag je bij de balie weer inleveren, wie weet komt je wens dan wel uit!

Geen idee wat je moet wensen? We geven je graag wat inspiratie uit voorgaande jaren. Helaas hebben we de kerstwensactie de afgelopen 2 jaar niet kunnen houden i.v.m. de Corona lockdown. Maar dit jaar gaan we er weer vol voor, met deze lieve wensen in ons achterhoofd;

Wens van Ellen, 34 jaar
Elke week naar KidZcity.
Deze wens hebben wij in vervulling laten gaan door Ellen een gouden sleutel van KidZcity te geven. Met deze sleutel kon Ellen zo vaak komen als ze maar wilde. En daar heeft ze goed gebruik van gemaakt!

Wens van Darryl , 6 jaar
Zou graag mijn kinderfeestje in KidZcity vieren met al mijn vriendjes.
Darryl, we gaan er een feestje van maken!

Wens van Janneke, 35 jaar
“Ik wens dat mijn vriendin hier gratis een dag mag spelen met haar twee kindjes. Zij verkeert in financiële nood waardoor ze uitjes als deze niet kan betalen. Haar man (de vader van de kids) is ongeneeslijk ziek en zij verzorgt ze allemaal zelf.”
De vriendin van Janneke is kosteloos met haar twee kinderen komen spelen in KidZcity.

Wens van Nathan, 12 jaar
Een bos bloemen voor mijn moeder.
Deze vonden we zo lief dat we hem uiteraard hebben laten uitkomen!

Dit zijn zeker niet alle wensen die we al in vervulling hebben laten gaan. Ook hebben we een grote doos Lego weggegeven en hebben we een vliegles bij City Skydive cadeau gedaan. Kortom, geen reden om jouw wens niet op papier te zetten!

Met kerst is alles gezelliger, dus dat betekent maar 1 ding; snel reserveren en lekker warm en droog binnenspelen, onder het genot van kerstmuziek en warme chocomel met slagroom! Komen jullie ook?

Reserveer direct