Binnenspeelparadijs in Utrecht

Op zoek naar een veilige en hygiënische plek waar er intensief gespeeld kan worden? Dan ben je bij binnenspeelparadijs KidZcity aan het juiste adres.

Mascotte Z

Onze eigen burgemeester heeft hard gewerkt om KidZcity dé leukste kinderstad van Nederland te maken voor kinderen t/m 11 jaar en dat is hem gelukt! Helemaal sinds onze grote groene krokodillenvriend Z de burgemeester daarmee is komen helpen. Met gave speeltoestellen, attracties en natuurlijk de lekkerste frietjes van Utrecht is KidZcity het tofste binnenspeelparadijs van Utrecht en omgeving. Wanneer komen jullie spelen? Z staat al klaar :)

Binnenspeelparadijs voor peuters

De kleinste kidZ (t/m 4) kunnen samen met Z spelen in de pamperhoek. Z is namelijk de enige die hier mag meespelen, voor alle andere kinderen boven de 5 jaar is dit verboden terrein. Zo houden we het veilig voor de kleinste en kunnen ze ongestoord spelen in hun eigen ballenbak, bouwen met softplay of deelnemen aan het lokale KidZcity verkeer op een echt verkeersparcours met loopauto's en loopfietsen. Uiteraard zijn ouders welkom in de pamperhoek om toezicht te houden op hun kleintjes. Ook zijn er mooie terrassen aangelegd vanaf waar alles goed in de gaten te houden valt. Natuurlijk wordt de veiligheid en de sfeer bij de draaiende attracties door het KidZcity personeel gewaarborgd zodat alles eerlijk en vooral veilig verloopt.
Wat speelparadijs KidZcity echt uniek maakt zijn de leuke en soms spannende bewegende attracties. Zo is onze grote vriend Z bijvoorbeeld geboren in de KidZcity Jungle, waar jullie zelf op avontuur kunnen met de Safaritrein. Liever alles vanuit de lucht zien? Dat kan met de Balloonride, de favoriete attractie van Z. Deze draaimolen neemt je mee de lucht in voor unieke uitzichten over KidZcity.

Klimmen en klauteren t/m 11 jaar

De leukste kinderstad van Nederland word je natuurlijk niet met enkel attracties voor de kleinste avonturiers. En dat weet de burgemeester maar al te goed, dus ook aan de oudere kinderen is gedacht. Klimmen, klauteren en vooral heel hard spelen staat centraal. De burgemeester heeft van alles in KidZcity laten bouwen zodat iedereen weer moe en voldaan naar huis kan gaan. Met de botsauto’s en lasergames daag je nieuwe en oude vriendjes uit voor de leukste wedstrijdjes. Z vindt dit meestal nog wat spannend, maar nodig hem uit in jouw team en hij zal je verrassen. Niemand kent KidZcity zo goed als hij, dus met Z in je team sta je al met 1 – 0 voor! Maar ook zonder Z kun je op avontuur; weet je de uitgang van het funhouse bijvoorbeeld te vinden of durf je tot boven op de torens van het KidZcity kasteel te klimmen? Ga samen met een groep vriendjes de Timekeeper in, een tijdmachine maar tegelijkertijd één groot ballenfestijn. Beman samen met je vriendjes de kanonnen en probeer de draak te raken. Help je vriendjes die boven staan door ballen vanaf de begane grond door de transportbuizen te laten vliegen en let op dat je niet onder de kiepbak vol met ballen staat wanneer deze omkiept. Geen waterval maar een ballenval!

Een speelparadijs binnen, voor als het buiten slecht weer is

Volgens ons is een speelparadijs pas echt leuk als je er altijd kunt spelen. Zelfs als het regent, onweert of sneeuwt. Daarom dat KidZcity geheel overdekt is. De voordelen van binnen spelen:

 • Altijd spelen. Ook als het regent, waait of koud is.
 • Spelen op sokken, zonder warme jas aan.
 • Ideale locatie voor je kinderfeestje het hele jaar door.
 • Ons luchtbehandelingssysteem zorgt voor frisse lucht.
 • Even afkoelen? Dat kan in het restaurant, voorzien van airco.
 • Wil je wél een luchtje scheppen? Dat kan op ons buitenterras.

Voordat jullie gezellig komen spelen delen we graag nog een paar praktische tips zodat het een onvergetelijke dag gaat worden in het binnenspeelparadijs KidZcity.

 • Trek krijg je natuurlijk van al dat spelen, daarom mag je (beperkt) zelf iets te eten en drinken meenemen (bolletje, pakje drinken, zakje chips/snoep).
 • Spelen in KidZcity doe je op sokken, dus de schoenen gaan uit.
 • Kleed je luchtig en comfortabel aan, van al die avonturen krijg je het warm.
 • Kom je gezellig spelen in indoor speelparadijs KidZcity? Neem dan minimaal 1 meerderjarige begeleider mee.
 • Kids t/m 4 jaar zijn welkom in de peuterhoek.
 • Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

Reserveer je tickets