De grootste binnenspeeltuin: 5 redenen om te spelen

Nieuwsbericht

Ja hoor, de zomervakantie is voorbij en je moet weer naar school. De herfst begint langzaam zijn intrede te doen en het wordt ’s avonds weer veel vroeger donker. Dit is nou juist het perfecte seizoen om met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes te spelen in de grootste binnenspeeltuin van de Randstad; KidZcity. Heb je al eens gespeeld in KidZcity? Dan weet je natuurlijk waarom wij de leukste binnenspeeltuin zijn in Utrecht. Kom je voor het eerst bij ons spelen? Dan geven we je 5 leuke weetjes over waarom het spelen in KidZcity zo tof is.

1. Super veel speelruimte 

Zodra je binnenstapt in KidZcity kunnen de remmen los. Want op een oppervlakte van wel 5.000 vierkante meter staan mega toffe speeltoestellen en attracties op je te wachten. Ga mee op safari, vlieg in een luchtballon, stap in een tijdmachine, klim het 8 meter hoge kasteel in of ga de strijd aan in de lasergame arena. Het hele jaar door kun je op avontuur in dé binnenspeeltuin van Utrecht.

Tip: KidZcity is leuk voor kids t/m 11 jaar. We hebben zelfs een toffe peuterhoek!

2. Attracties en speeltoestellen ook voor de kleintjes

In dé KidZste stad van Nederland is er ook speciaal aan de kleintjes gedacht. Want natuurlijk wonen er in Nieuwegein, Zeist, Houten en Amersfoort ook peuters en kleuters die willen spelen in een binnenspeeltuin. Helemaal als het een regenachtige dag is. Daarom is er een speciale peuterhoek waar de jongste kids zich vermaken. Ook zijn er attracties zoals de safaritrein, paardencarrousel en de balloonride waar je samen met papa, mama of een begeleider in mag. Of bouw een mooi huis met de XXL-Lego blokken in het theater.

Let op: door de huidige richtlijnen omtrent COVID zijn we genoodzaakt maatregelen te treffen die invloed hebben op enkele attracties. Ook dient iedereen vooraf te reserveren, zonder reservering is het niet mogelijk om in KidZcity te komen spelen.

 

Meer informatie

 

3. Doldwaze grappen en shows in het Kindertheater

Hooggeëerd publiek...…  Clowns, goochelaars en andere artiesten. Bij verwachte drukte (en in de vakanties) treden zij voor je op in het KidZcity circustheater. Even bijkomen van het spelen en lachen om de doldwaze grappen van de clowns of lekker rustig een filmpje kijken, het kan allemaal in het kindertheater.

4. Papa, mama, begeleiders en verzorgers ook blij

Jij bent op avontuur maar je papa, mama, opa, oma of begeleider wil uiteraard een oogje in het zeil houden. Daar is over nagedacht. Alle attracties en terrassen staan overzichtelijk opgesteld, waardoor toezicht in de binnenspeeltuin door begeleiders en onze medewerkers uiterst gemakkelijk is. De attracties voldoen niet alleen aan de strengste veiligheidseisen, maar ook aan de verwachting van kinderen.

Let op: het is voor iedereen die in KidZcity speelt verplicht om sokken te dragen uit hygiënische overwegingen.

5. Snack time!

Want van al dat avontuur krijg je treeeeeek en dorst. Daar doen we in de grootste binnenspeeltuin van de Randstad dan ook niet moeilijk over. Het meebrengen van een pakje drinken, snoepje of een klein broodje zijn geen probleem. Uiteraard zijn er in het restaurant ook hele lekkere snacks en frietjes te koop. Ook naar een verfrissend drankje of een ijsje hoef je niet ver te zoeken!

De binnenspeeltuin van omgeving Houten, Nieuwegein, Zeist of Amersfoort

Zoek je een binnenspeeltuin in de buurt van Houten, Nieuwegein, Zeist of Amersfoort? Kom naar KidZcity. Wij zijn de grootste binnenspeeltuin en gevestigd in Utrecht. De centrale ligging maakt onze locatie makkelijk bereikbaar. Zelfs vanuit Amsterdam is het maar een kippenstukje. Vanaf station Zuilen loop je in 5 minuten naar de ingang van KidZcity. Met 10 minuten rij je met de auto vanaf KidZcity weer naar de A2. Oh ja, parkeren kan gewoon gratis voor de deur. Zien we jullie snel?