KidZcity met korting?

We krijgen regelmatig de vraag of je ook met korting naar KidZcity kunt komen. Het korte antwoord is nee, we hebben over het algemeen geen langlopende kortingsacties. Maar er zijn wel manieren om goedkoper – of zelfs gratis! – te komen spelen in de leukste stad voor kinderen.

Gratis entree winnen is pas echte korting!

We bespreken alle mogelijkheden hier, zodat je zelf kunt kijken welke manier voor jou werkt. Noem het KidZcity met korting, of gewoon slim reserveren (of geluk hebben met een winactie). Dit zijn dé manieren om korting te krijgen op onze standaard entreeprijs van €17,- voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen.

De leukste manier om aan te komen in KidZcity is natuurlijk als winnaar. Als de nummer 1 van de maand bijvoorbeeld. Met onze maandelijkse kleurwedstrijd maak je elke maand kans op een te tof prijzenpakket met daarin speelgoed, snoep, leuke gadgets en 4 gratis entreekaartjes. Het enige wat je hoeft te doen is de mooiste kleurplaat van de maand op te sturen of in te leveren. Eitje toch? Maar ook niet getreurd als je niet wint, want iedereen die meedoet aan de kleurwedstrijd krijgt sowieso een brief van de burgemeester van KidZcity en een klein cadeautje voor de moeite. Je bent dus altijd een winnaar! En je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Volg onze socials voor korting
Naast de maandelijkse kleurwedstrijd hebben we ook geregeld winacties op Facebook en Instagram. Als je ons daar volgt maak je dus nóg meer kans op een korting van 100%. Bijvoorbeeld door zoek&win acties en winacties met Kerst of Pasen. Maar houd onze socials ook in de gaten voor last-minute korting acties. Zo kregen mama’s (en oma’s) 25% korting met Moederdag, papa’s (en opa’s) kregen dit natuurlijk ook, maar dan op vaderdag. En op Goede Vrijdag kreeg iedereen die de post op social media kon laten zien 20% korting!

Ons volgen geeft je dus de grootste kans op KidZcity met korting. Je bent sowieso als eerste op de hoogte van alle acties. Of je ze nu kunt winnen en gratis KidZcity in mag of dat je op sommige dagen echt korting kunt pakken (voor iedereen die geen Guus Geluk is), je weet het als eerste. Dat vergroot de kans natuurlijk al enorm ;)

Korting als je met een groep komt

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En al helemaal als je met meer zielen naar KidZcity komt. Vreugd in het kwadraat zeg maar. Met het groepspakket (vanaf 20 betalende bezoekers) krijgt iedereen 5,88% korting. Je betaalt dan €16,- per persoon. Zo neem je dus gratis 1 ¼ persoon mee ;), nog meer vreugd!
Maar ook als je groep kleiner is kan je korting krijgen op je KidZcity bezoek. Doe bijvoorbeeld gewoon alsof het een kinderfeestje is! Vanaf 6 betalende kinderen doen wij gewoon lekker mee alsof. Hoewel je iets meer betaalt (kinderfeestjes vieren we vanaf €19,- per kind) krijg je er wel een frietje met frietsaus en een pakje drinken bij. Je bespaart dus op eten, dat is ook een soort van korting toch? Oh ja en ook hier krijgt iedereen nog een klein cadeautje en de “jarige” zelfs nog een extra cadeautje (t.w.v. €5,-). Je krijgt dus nóg meer KidZcity plezier voor maar €2,- meer waar je normaal gesproken minimaal €4,50 voor betaalt. Kom je met 6 kids en 2 volwassenen? Dan krijg je op het goedkoopste pakket (pakket A) in totaal al €32,50 korting! Pakket B geeft €35,40 korting, Pakket C €40,20 en pakket D €42,60. Het is korting, maar dan omgedraaid! Al zin om je “bonus verjaardag” te komen vieren?

Zo bespaar je ook bij KidZcity

Naast al deze leuke en slimme manieren om gratis of met korting naar KidZcity te komen zijn er ook standaard voordelen van KidZcity waarmee je uiteindelijk goedkoper uit bent. Want wist je bijvoorbeeld dat parkeren bij ons gratis is? Geen lopende meter en constant naar de klok kijken dus. Gewoon lekker spelen en genieten van alle 13 attracties. Weer meteen zo een voordeel, die attracties zijn allemaal bij de entreeprijs inbegrepen. Je hoeft dus niet los te betalen voor het lasergamen of de botsauto’s. En je mag er zo vaak in als je zelf wil. Een uurtje naar de kermis is waarschijnlijk al duurder. Geen verborgen kosten dus. Je hoeft ook niet te betalen voor kinderen t/m 2 jaar. Dus ook de jongste van het gezin kunnen lekker mee, we hebben zelfs een speciale pamperhoek voor de kleintjes ingericht.
Als laatste kan je bij KidZcity ook besparen op het eten. We verplichten je namelijk niet om bij ons heerlijke restaurant te komen eten – we kunnen het je wel aanbevelen natuurlijk – maar je mag je eigen eten en drinken meenemen en opeten op het terras.

Hopelijk zijn dit genoeg mogelijkheden om korting op je KidZcity bezoek te krijgen. Heb je nu al te veel zin om (weer) langs te komen? Reserveer dan eenvoudig online en dan zien we je snel!