Kinderfeestje bij slecht weer?

Nieuwsbericht

Ben je (bijna) jarig maar geeft het weerbericht alleen maar slecht weer op voor de dag van je kinderfeestje? Dat is goed balen, maar treur niet te lang want we hebben de oplossing! KidZcity is sowieso de plek voor een kinderfeestje in Utrecht en al helemaal bij slecht weer. Met 5000 m2 aan overdekt speelparadijs is er zelfs bij het aller slechtste weer niets aan de hand. Jouw kinderfeestje kan hier echt altijd doorgaan. Je kunt zelfs op het laatste moment reserveren en we kunnen soms wel tot 100 kinderfeestjes per dag vieren. Hoe gezellig is dat?! Dat zijn ook de dagen waarvoor onze mascotte Z leeft.

5000 m2 overdekt pretpark

KidZcity is het grootste overdekte pretpark van de Randstad (5000 m2) met maar liefst 12 unieke en verschillende attracties en speeltoestellen. Zo is er genoeg te doen en te ontdekken tijdens jouw kinderfeestje, ook al is het slecht weer en komt de regen met bakken uit de lucht. Kleine avonturiers kunnen losgaan in de KidZste stad van Nederland. Zo kan je met je alle feestvierders op safari of juist jullie eigen prinsen, prinsessen en ridderverhaal spelen in het KidZcity kasteel. Hiervoor moeten jullie wel eerst flink klimmen want hoe komen jullie anders een kasteel binnen?? Eenmaal boven is de weg naar buiten een stuk makkelijker, kies een van de glijbanen om te ontsnappen aan het gedonder in het kasteel.

Natuurlijk zijn er nog veel meer attracties waar jullie tijdens het kinderfeestje in kunnen. Wat te denken van de oude paardencarrousel, de botsauto’s of het klimdoolhof? Maar misschien nog leuker is het om een potje te lasergamen met al je vriendjes en vriendinnetjes. Of werk met iedereen samen in de Timekeeper, de tijdmachine van KidZcity. Help elkaar met het bevoorraden van de kanonnen en schiet samen op de draak! Hou wel de tijd in de gaten want de klok heeft ook nog een verrassing in petto.

Slecht weer tijdens je kinderfeestje? Toch spelen en taart eten met je vriendjes

Dus ook al vier je jouw kinderfeestje met slecht weer, in KidZcity wordt het een groot succes. Je kunt namelijk gewoon warm en droog spelen, klimmen en klauteren met al je vriendjes en vriendinnetjes. Je kinderfeestje kan dus gewoon doorgaan! Maar misschien nog belangrijker, jij kunt alle cadeautjes droog uitpakken en lekker taart trakteren en opeten. Kinderfeestjes krijgen tijdens het eten hun eigen feesttafel. De verjaardagstaart mogen jullie zelf meenemen. We houden de taart zelfs voor je koud en regelen met alle liefde de bordjes, vorkjes en servetjes als jullie deze vergeten zijn mee te nemen.

Niet voor niets is KidZcity de leukste plek in Utrecht om je kinderfeestje met slecht weer te vieren. Nog een kleine samenvatting:

  • Indoor attractiepark
  • 5000 m2 oppervlakte
  • Ook voor de allerkleinsten (peuters)6 dagen open
  • Mix van 12 attracties & speeltoestellen
  • Centrale ligging in Utrecht
  • Alle attracties inclusief
  • Voor €2,00 p.p. een frietje en een drankje
  • Al vanaf 6 betalende kinderen
  • Beperkt eten & drinken meenemen is toegestaan

Een compleet kinderfeestarrangement te boeken vanaf €19,- per persoon.

Reserveren

Reserveren is verplicht. Het reserveringssysteem maakt het aantal gasten en tijden van pieken inzichtelijk, waardoor wij onze personeelsbezetting hierop aan kunnen passen en wij onze gasten nóg meer service en aandacht kunnen geven. Ook voor onze restaurantplanning is het plaatsen van een reservering erg handig. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er niet 20 kinderfeestjes tegelijkertijd gaan eten. Daarnaast willen wij het voor iedereen graag gezellig houden qua drukte.

Wij zien jullie reservering heel graag tegemoet!

Reserveer je Kinderfeestje