Leuke activiteit in de voorjaarsvakantie?

Ondanks dat de scholen nog maar net begonnen zijn, kijken we toch alweer uit naar de voorjaarsvakantie! Hebben jullie ons ook zo gemist de laatste tijd?

Kom langs in de voorjaarsvakantie

Heb je je kinderfeestje niet kunnen vieren omdat alles dicht was of door slecht weer? Dat is natuurlijk super jammer, maar de voorjaarsvakantie is hét moment om dat in te halen. Het weer kan nog weleens tegenzitten in de voorjaarsvakantie, en om je huis nou om te toveren tot een indoor speeltuin, daar worden de meeste ouders niet gelukkig van. Het wordt tijd dat we weer los mogen gaan en lekker alle energie eruit kunnen gooien, want in KidZcity kun je (ook bij slecht weer) helemaal los!

Kinderfeestje of gewoon een dagje uit bij slecht weer

Kom je ook weer lekker spelen in KidZcity, met een oppervlakte van 5000m2 is er altijd wat te beleven! In ons volledig opgeknapte indoor-attractiepark hoef je je nooit te vervelen en is het bij uitstek het leukste uitje in de voorjaarsvakantie. Want ook al is het koud of regent het buiten, binnen is het altijd lekker warm. Heerlijk ravotten, klimmen en klauteren, omdat het na een lange tijd binnen zitten, wat natuurlijk ook gezellig is met een spelletje erbij of een filmpje kijken, ook weer eens tijd wordt om je lekker uit te leven in en op de vele attracties in KidZcity. Of dat nou is in het grote klimkasteel, een potje lasergamen of lekker botsen in de botsauto’s! Zin om mee te gaan in de safaritrein en misschien nog wel even paardrijden in onze mooie paardencarrousel, je kan het zo gek niet bedenken! En het mooie is dat alle attracties gewoon bij de prijs inbegrepen zijn. Je hoeft nergens apart voor te betalen en dat is wel zo fijn. Heb je de grote steile glijbaan al gezien, met een vrije val van 2 meter? Of jezelf verliezen in het grote klimdoolhof… Met alle attracties en speeltoestellen belooft het een geweldige dag of kinderfeestje te worden in het indoor speelparadijs KidZcity!

Reserveer nu

Om te komen spelen, dien je vooraf een dag en tijd te reserveren. Zo weet je dat het nooit te druk is op het moment dat je komt. Eenmaal binnen kun je je installeren aan één van de tafeltjes, die ruim zijn opgezet op 1,5 meter. Schoenen en jassen uit en spelen maar. Ook als je jouw feestje viert in KidZcity, reserveer je makkelijk online. Vanaf 6 betalende personen kun je al een kinderfeestje boeken. Want bij ons maakt het niet uit als het slecht weer buiten (-buiten) is en kan je feestje altijd doorgaan! De papa’s en mama’s of begeleiders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie uit ons restaurant en als er nog een mailtje te beantwoorden valt, is dat ook geen probleem. Want op het sterke Wifi-netwerk is makkelijk het nodige werk te verzetten. Nog leuker is natuurlijk om mee te spelen!

Voordelen Kinderfeestje vieren in KidZcity

Een lekker taartje eten samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes, dan mag je die gewoon meenemen en in de koelkast van het restaurant zetten. Wij roepen jullie op als het tijd is om van die heerlijke verjaardagstaart te smullen. Dat doen we ook als je een hapje eten hebt gereserveerd. Dat kan al vanaf 1 euro extra op de entreeprijs. Er zijn 4 pakketten waar je uit kan kiezen, variërend van een frietje met wat drinken tot een frietje, snack en een ijsje! Zelfs een uitdeelsnoepzakje aan het einde van het verjaardagsfeestje kunnen wij regelen. Dat maakt een kinderfeestje in KidZcity wel heel makkelijk en natuurlijk hebben de KidZ de tijd van hun leven! Wil je reserveren voor de voorjaarsvakantie of een ander tijdstip dat kan direct online.

KidZcity tickets reserveren