Kinderfeestje in de winter? Vier je feestje in KidZcity

Ben jij in de winter jarig? En zoek je een leuke manier om dit te vieren? Wij zijn er voor jou! Want het vieren van je kinderfeestje in de winter kan soms best lastig zijn. De ene dag regent het, de andere dag is het heel koud en maar af en toe schijnt de zon.

Een leuk partijtje vieren

Hoe ga je dan een leuk partijtje organiseren voor al je vriendjes en vriendinnetjes? Iets buiten doen kan bijna niet, want als het slecht weer is dan valt heel je feestje in het water. Gelukkig is er een plek waar je altijd naar toe kunt komen. Of het nu regent, sneeuwt of megakoud is. Zo weet je zeker dat je het leukste winter kinderfeestje viert. Lekker spelen, klimmen en glijden. Zonder jas en op je sokken. We doen gewoon alsof het zomer is! Natuurlijk hebben we het over het leukste indoor-attractiepark van de Randstad. Want in KidZcity vier je het leukste kinderfeestje in Utrecht.

Slecht weer? Toch een mega waanzinnig kinderfeestje!

KidZcity is helemaal overdekt. Een echt indoor speelparadijs. Er is geen druppel water die hier binnenkomt. Alleen de zweetdruppels op je hoofd, want van al dat spelen ga je het warm krijgen. Geen dikke jassen, regenbroeken, mutsen en handschoenen. Gewoon lekker spelen op je sokken. In KidZcity is het namelijk elke dag een aangename temperatuur. Zo gaat jouw kinderfeestje met slecht weer ook gewoon door. Niets meer om je zorgen over te maken. Met 12 supertoffe attracties verdeeld over wel 5000m2 beleef je de leukste verjaardag ooit. KidZcity is bijna zo groot als een voetbalveld en met zo veel verschillende attracties moet je oppassen dat je elkaar niet kwijtraakt. Gelukkig vind je elkaar altijd weer terug bij jullie verjaardagstafel.

Een kinderfeestje is natuurlijk geen echt feestje zonder taart en frietjes. De taart mag je gewoon zelf meenemen. We houden hem zelfs voor je koud en regelen de bordjes, vorkjes en servetjes. Zo neem je dus je lievelingstaart mee naar KidZcity. De frietjes hebben we al voor je klaarliggen in onze vriezer. Bij het Kinderfeestarrangement zitten deze er al bij. Het enige wat jij hoeft te doen is van tevoren reserveren en minimaal 5 van je beste vriendjes uit te nodigen. Dus ook al is het slecht weer, jouw kinderfeestje wordt een groot succes!

Winter kinderfeestje in Utrecht

Of jij en al je vriendjes en vriendinnetjes nu uit Utrecht komen of juist uit de omgeving dat maakt helemaal niets uit. Want Utrecht, maar zeker KidZcity is super goed te bereiken. Helemaal als je uit IJsselstein, Houten, Nieuwegein, Maarssen of Vleuten komt. Papa’s en mama’s parkeren gratis voor de deur. Met maximaal 20 minuten sta je al bij ons op de stoep en 5 minuten later zijn jullie al aan het spelen. Ook is dé binnenspeeltuin van Utrecht bijna helemaal rolstoeltoegankelijk en ingericht voor mindervaliden. Je viert je kinderfeestje hier dus echt met iedereen! KidZcity is de leukste plek voor een kinderfeestje in de winter voor kids t/m 11 jaar. We hebben spannende, leuke en uitdagende attracties en speeltoestellen die goed aansluiten op jouw leeftijd. Voor de allerkleinsten maar ook voor hele stoere meisjes en jongens.

Komen jullie spelen in KidZcity?

Kan je ook niet wachten om te komen spelen? Neem alvast een kijkje bij de attracties, zo weet precies welke kant je op moet rennen als je binnenkomt. KidZcity heeft 12 verschillende attracties. Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Het kan allemaal tijdens jouw winter kinderfeestje! Zo kan je op safari, vliegen met een luchtballon, maar misschien nog leuker is om het gevecht aan te gaan in de lasergame arena of botsauto’s. Maar natuurlijk mag de familieglijbaan met je hele feestje ook niet ontbreken, net als het klimdoolhof.

Niet voor niets is KidZcity de leukste plek in Utrecht om je kinderfeestje in de winter te vieren. Nog een kleine samenvatting:

  • Indoor attractiepark
  • 5000m2 oppervlakte
  • Ook voor de allerkleinsten (peuters)
  • 6 dagen open
  • Mix van 12 attracties & speeltoestellen
  • Centrale ligging in Utrecht
  • Alle attracties inclusief
  • Voor €2,00 p.p. een frietje en een drankje
  • Al vanaf 6 betalende personen (volwassenen tellen mee)
  • Beperkt eten & drinken meenemen is toegestaan

Een compleet kinderfeestarrangement is (vanaf 6 betalende personen) te boeken vanaf €19,- per persoon.