Sinterklaas bedrijfsfeest vieren in KidZcity? Het kan weer!

Na 2 jaar een gesloten KidZcity in de koude maanden, mogen we dit jaar ein-de-lijk weer het leukste kinderfeest van het jaar vieren; het Sinterklaasfeest!

Sinterklaas bedrijfsfeest in KidZcity

Om een sinterklaas bedrijfsfeest op kantoor te vieren is zooo 1934. De hele afdeling moet worden verbouwd, er moet een podium opgebouwd worden, geluidsinstallatie moet werken, er moet Sinterklaasmuziek uitgezocht worden, stoelen moeten worden klaargezet, er moeten boodschappen gehaald worden, pepernoten, broodjes, drinken, je wil niet te veel kopen, maar ook zeker niet te weinig hebben. Er moeten spelletjes worden bedacht voor de kinderen, daar moeten ook nog inkopen voor worden gedaan. En dan ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt tijdens de komst van Sinterklaas. En wat denk je van de rotzooi die je daarna moet opruimen als het feest is afgelopen? Je vindt de pepernoten nog achter de verwarming.

Veeeeel leuker is het natuurlijk om een Sinterklaas bedrijfsfeest in KidZcity te vieren! Het enige wat jullie hoeven te doen is… Een gastenlijst maken, jullie wensen op papier zetten en de cadeaus en verhaaltjes die jullie van Sinterklaas hebben gekregen, meenemen. Wij regelen de rest voor jullie!

Meer informatie over onze Sinterklaaspakketten voor bedrijven vind je op onderstaande pagina.

Sinterklaaspakketten

Hoe ziet een Sinterklaas bedrijfsfeest in KidZcity er eigenlijk uit?

Als je met een groep van minimaal 50 betalende kinderen (vanaf 3 jaar) bent, kan je al kiezen voor een van de Sinterklaaspakketten.
Bij binnenkomst worden alle genodigde gasten voorzien van een bedrijfssticker en verwezen naar het terrasje dat speciaal voor jullie is gereserveerd. Fijn, zo kan je die ene collega net wat beter leren kennen onder het genot van een goede kop koffie.
De kinderen zitten binnen no-time in de botsauto’s, lasergame, ballonnenmolen. Deze attracties heb je op kantoor niet.

Na een tijdje spelen klinkt er een deuntje door de boxen heen. Het bedrijf wordt in het theater verwacht. Alle collega’s en hun kinderen lopen richting het theater waar bij de ingang wordt gecontroleerd of iedereen wel bij jullie bedrijf hoort. Er kunnen wel 100 gasten in het theater!
Het theater is nu 45 minuten exclusief voor jullie. De kinderen zitten vol verwachting en spanning te kijken naar al die cadeaus die daar uitgestald staan op het podium. En ze zien een hele grote stoel. Zal die van Sinterklaas zijn?

De Sinterklaasshow gaat van start

En het begint… We horen Piet door de speakers heen roepen “Joehoooeee, zijn jullie daar?” En daar komt Piet met nog een Piet en nog een. De muziek gaat aan en er wordt gedanst. De Pieten vragen aan de kinderen of ze samen heeeel hard gaan zingen voor Sinterklaas, zodat hij ook naar het theater komt. Sinterklaas is al een keer met de boot aangekomen in het theater, op een paard en zelfs een keer in een botsauto. Heel benieuwd naar hoe hij dit jaar aankomt.

De kinderen zingen uit volle borst en daar komt Sinterklaas aan. Iedereen wil een handje en een knuffel. De muziek gaat zachter en Sinterklaas gaat op zijn grote stoel zitten en de kindjes op hun bibs. Sinterklaas pakt zijn grote boek erbij en roept een kindje naar voren. Wat weet die man toch altijd veel te vertellen over de kindjes! Tussen de anekdotes door wordt er veel gelachen, gedanst en gezongen. Het is een groot feest. Dan krijgt Piet opeens het superleuke idee om de cadeautjes uit te delen. Alle Pieten roepen de namen van de kinderen die op de cadeaus staan en elk cadeautje wordt uitgedeeld. Pas als de laatste een cadeautje heeft, wordt er afgeteld om allemaal tegelijk de cadeaus uit pakken. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… scheuren maar!!! Al die blije koppies!

Nog een voordeel van een Sinterklaas bedrijfsfeest in KidZcity

Alle indoor attracties en speeltoestellen, die te vinden zijn in KidZcity, mogen gebruikt worden tijdens het Sinterklaas bedrijfsfeest. Op safari in de safaritrein, met z’n allen van de familieglijbaan, dwalen door het klimdoolhof of het 8 meter hoge KidZcity kasteel veroveren. De kinderen gaan nóg blijer verder spelen na de Sinterklaasshow in het theater.

Maar van al dat spelen krijg je ook wel trek. En laat jullie bedrijf nou net omgeroepen worden om te verzamelen in het restaurant. Hier staat voor iedereen een frietje en een pakje drinken klaar en zelfs nog broodjes ham, kaas en kroket. Is dat niet fijn?!

Iedereen gaat met een volle buik naar de speelzaal en de kids zijn weer gevlogen. Jullie zijn vrij om tot sluitingstijd te blijven.

Een van onze Sinterklaaspakketten boeken?

Wil jij met jouw collega’s een onbezorgd Sinterklaas bedrijfsfeest vieren? Dan ben je bij KidZcity aan het juiste adres. Op maat gemaakt, alles erop en eraan en nog de hele dag spelen ook.

Vraag gerust naar de mogelijkheden via servicebalie@kidzcity.nl. Er zijn nog een paar plekjes vrij.

Hopelijk tot dan!