De voordelen van een indoor pretpark

Twijfel je nog of een dagje KidZcity wel het leukste dagje uit gaat zijn voor de kinderen en jezelf? Met dit blog denken we je te overtuigen van alle voordelen die we te bieden hebben en die bijdragen aan het leukste dagje uit voor het hele gezin.

Indoor vs. outdoor pretpark voor kinderen t/m 11 jaar

Voordat we van wal steken is het goed om te weten dat ons indoor pretpark voor kids t/m 11 jaar is. Door deze leeftijdsgrens gaan de voordelen die wij bieden voor andere leeftijdsgroepen niet op. Dus wil je kids t/m 11 jaar een supertoffe dag bezorgen? Dan zit je in KidZcity goed, en dat zeggen we niet alleen zelf maar ook onze reviews. Dit is waarom indoor pretpark KidZcity het leukste dagje uit in de Randstad is.

KidZcity is een echt indoor pretpark, met echte attracties. Hoewel het geen achtbanen of wildwaterbanen zijn kunnen kinderen vanaf 4 jaar wel echt overal in. Van de Paardencarrousel tot de Balloonride, toffe draaiende attracties welke in net een andere vorm ook in de meeste outdoor pretparken terug te vinden zijn.

Maar het mooie van KidZcity is dat je geen uren in kronkelende wachtrijen hoeft te staan, niet voor losse attracties (extra) hoeft te betalen en je altijd droog staat of zit. Ons totale pretpark (5.000 m2) is namelijk helemaal overdekt. Dit maakt het direct een stuk overzichtelijker. Zeker als de kinderen al wat ouder zijn hoef je niet met ze het hele park door te lopen. Je kan als ouder (of opa & oma) lekker op een van onze gezellige terrasjes, met goed overzicht over de ruimte, gaan zitten terwijl de kinderen zich vermaken. Hoe fijn is dat!?

Ontdek alle attracties

Indoor pretpark vs. de kermis

De kermis is natuurlijk heerlijk nostalgisch, toch beleef je in KidZcity net zo veel plezier. Misschien nog wel meer! Het eerste grote voordeel is natuurlijk dat we er altijd zijn, het hele jaar door. Elke dag (behalve maandag) zijn we open van 10:00 uur tot 18:00 uur. Tijdens officiële schoolvakanties van Midden- en Noord-Nederland zijn we zelfs elke dag open! En waar je bij de kermis voor elke losse attractie moet betalen, zitten alle attracties in KidZcity bij de entreeprijs inbegrepen. Je kunt dus zo vaak in een attractie als je zelf wilt. Ben je helemaal fan van de botsauto’s, dan maakt het ons niet uit of je er 5, 10 of 20 keer in gaat. Zolang je andere kinderen ook maar de kans geeft op een ritje natuurlijk. Dat is direct een ander voordeel van KidZcity, je speelt hier enkel met je leeftijdsgenootjes. Er lopen geen oudere kinderen rond die anders met de botsauto’s of het lasergamen omgaan. De ideale veilige plek om lekker te ravotten zonder zorgen!

Indoor pretpark vs. binnenspeeltuin

En hoewel we onszelf soms ook een indoor binnenspeeltuin noemen, zijn we toch echt een indoor pretpark. Want bij welke binnenspeeltuin kan je lasergamen, in de botsauto’s of met een safaritrein door de jungle? Maar natuurlijk vind je ook in KidZcity de leukste klimtoestellen welke je in de meeste binnenspeeltuinen ziet. Je kunt naast al die toffe draaiende attracties en het lasergamen dus ook gewoon nog verdwalen in het klimdoolhof of jezelf tot prins of prinses kronen van het KidZcity kasteel. Durf jij helemaal naar boven te klimmen, terwijl het dondert en bliksemt boven het kasteel? Klim je niet alleen voor de lol maar ook voor een doel, om zo snel mogelijk weer naar beneden te glijden bijvoorbeeld? In KidZcity vind je 13 glijbanen, sommige zijn goed verstopt maar de vrije val glijbaan en de familieglijbaan ga je snel vinden.

Ben je overtuigd en wil je het liefst vandaag nog naar KidZcity komen? Kijk dan eenvoudig of er nog plek is en reserveer je plekje voor de eerstvolgende mogelijkheid. Wil je nog meer over KidZcity lezen, lees dan verder op de informatiepagina waar je ook de veelgestelde vragen terugvindt. Denk je al meteen na over een kinderfeestje? Ook dat is geen probleem, we vieren het feestje graag samen!