Indoor speeltuin

Kom spelen bij de grootste binnenspeeltuin in de buurt; KidZcity! Bij ons vind je de leukste en origineelste attracties die je je maar kunt voorstellen en die zijn allemaal bij de entreeprijs inbegrepen. Denk je nou, attracties in een binnenspeeltuin? Klopt, we zijn net even anders dan de traditionele binnenspeeltuinen. Met echte attracties als de balloonride of paardencarrousel zijn we net een klein attractie- of pretpark. Of een kermis die altijd op dezelfde plek blijft staan. Zo weet je ons altijd makkelijk te vinden. En omdat we overdekt zijn hebben we ook de luxe van bijvoorbeeld gratis wifi, gebruik van verschoningsruimtes en opwarmen van flesjes. In ons restaurant zijn allerlei lekkere snacks en drankjes verkrijgbaar, maar we maken er geen punt van als je zelf iets te drinken of eten meeneemt. Op onze gezellige indoor terrassen is iedere bezoeker welkom!

Binnenspeeltuin met attracties voor alle kids

In onze grote binnenspeeltuin (5.000 m2!) kun je spelen tot je erbij neervalt. We heten niet voor niets KidZcity, we zijn zo groot als een kleine stad. Voor kinderen dan... En dat allemaal indoor, zo kan je komen spelen zelfs als het buiten pijpenstelen regent. Verspreid over KidZcity staan 13 afwisselende attracties. En we weten uit ervaring, met zoveel spannende en vrolijke attracties raak je maar niet uitgespeeld! Klimmen en klauteren in het klimdoolhof of op het grote kasteel en daarna even bijkomen met een ritje in de safaritrein. Of ga met z’n allen van de familieglijbaan of daag elkaar uit voor een spannend potje laser gamen. In de botsauto’s is het ook altijd lachen geblazen. Wie durft het hardst? Nog te klein voor deze avonturen? Er is een aparte pamperhoek voor de kleinste KidZ t/m 4 jaar. Die kunnen hier de hele dag lol maken maar neem ze ook zeker mee de balloonride of paardencarrousel in. En dan is er ook nog het grote KidZcity theater waar iedereen welkom is! Houd onze Instagram of Facebook in de gaten om te zien wanneer er op drukke dagen shows worden opgevoerd. Op de dag zelf communiceren we uiteraard ook in KidZcity de showtijden van de doldwaze optredens van onze entertainers, want die wil je niet missen!

Schoolreisjes en verjaardagsfeestjes

Hoewel je prima alleen (met papa en/of mama) kunt komen spelen of met enkel je broertje(s) of zusje(s), is een binnenspeeltuin natuurlijk nóg leuker met al je vriendjes en vriendinnetjes of zelfs met je hele klas of school! Binnenspeeltuin KidZcity is namelijk de perfecte locatie voor verjaardagsfeestjes en schoolreisjes. Hoe tof is dat; je hele feestje of schoolreisje lang spelen in de leukste attracties van Utrecht. Sommige attracties worden met zo een grote groep nog leuker. Wie is bijvoorbeeld de beste scherpschieter met laser gamen? Maar ook de Timekeeper wordt een heel avontuur samen met al je vriendjes en vriendinnetjes of klasgenootjes.

Met een schoolreisje of kinderfeestje pak je direct meer korting. Naast de entree, zitten patat, snacks en drankjes bij de speciale prijs inbegrepen. Kinderfeestjes boek je al vanaf zes betalende kinderen en een schoolreisje reserveren kan vanaf 50 kids vanaf 3 jaar. Lees hier meer over een kinderfeestje of schoolreisje in KidZcity of neem voor meer informatie over onze leuke binnenspeeltuin vrijblijvend contact op.

Tarieven en openingstijden

KidZcity is alle dagen geopend, behalve op maandag. Op feestdagen gelden soms afwijkende openingstijden en dagen. Zo zijn we tijdens de vakanties vaak wel op maandag open. Je vindt de actuele tijden en tarieven dan ook altijd op onze website onder Tijden & Tarieven.

De voordelen van indoor binnenspeeltuin KidZcity

  • Indoor attractiepark
  • 5000m2 oppervlakte
  • Ook voor de allerkleinsten
  • 6 dagen open
  • Mix van 13 attracties & speeltoestellen
  • Centrale ligging in Utrecht
  • Op drukke dagen clowns, goochelaars en andere artiesten
  • Alle attracties inclusief

Meer over indoorspeeltuin KidZcity

Wil je nog meer weten over indoor speelparadijs KidZcity? We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet op de informatiepagina. Je leest hier ook direct onze tips voor een bezoek. Van spelen op sokken tot het thuislaten van sieraden. Maar mocht je toch een vraag hebben die er niet tussen staat? Contact opnemen mag altijd!

Wil je een nog beter beeld over onze binnenspeeltuin krijgen? Bezoek dan onze mediapagina, hier vind je naast de leukste blogs geschreven door bezoekers ook een tijdlijn met video’s en vlogs opgenomen in KidZcity. Zo lees, hoor en zie je ook wat anderen van de grootste binnenspeeltuin van de Randstad vinden.

Wil je juist weten welke attracties we allemaal hebben? Je vindt alle 13 attracties terug op de attractiepagina. Hier zie je ook direct vanaf welke leeftijd ze het meest geschikt zijn en of ze actief, creatief of ontspannend zijn. Per attractie kan je nog meer informatie lezen door op de attractie te klikken. Als dat niet voor voorpret zorgt weten wij het ook niet meer. Zien we je binnenkort ook in KidZcity!? En welke attractie gaan jullie als eerste (of het vaakst) in??