Indoor speelparadijs

Welkom in KidZcity, het grootste indoor speelparadijs van Utrecht! Met 13 afwisselende attracties en een oppervlakte van 5.000m2 zijn we met trots de kinderspeelstad van de Randstad. Bij ons is voor echt elk kind in de leeftijdscategorie t/m 11 jaar wel wat te beleven. In KidZcity kun je spelen, klimmen en klauteren tot je erbij neervalt!

Indoor Speelparadijs KidZcity ook fijn voor papa’s en mama’s

We hebben de vrolijkste, spannendste en origineelste attracties van de hele regio. Laat de kidZ maar lekker spelen, dat is pas echt goed voor de ontwikkeling. Ook aan papa’s en mama’s (of opa’s en oma’s) is natuurlijk gedacht. Papa’s en mama’s kunnen vanaf een van de vele gezellige terrasjes toekijken hoe de kids zich vermaken. De terrassen zijn zo gepositioneerd dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden. Maar laat je ook zeker niet tegenhouden om het kind in je naar boven te halen. Waag bijvoorbeeld zelf ook een afdaling op de familieglijbaan, of doe mee met de lasergame. Alles mag! Komen er toch wat zonnestralen door, dan zijn deze ideaal op te vangen vanaf het buitenterras. Maar KidZcity komt natuurlijk pas echt goed tot zijn recht bij slecht weer. Dorst, trek, of zijn de kids even moegespeeld? Bestel dan een heerlijke snack of verkoelend drankje in ons restaurant. Niet verplicht natuurlijk, want over zelf meegebrachte boterhammetjes of pakjes drinken doen we helemaal niet moeilijk. Zoals we al zeiden: alles mag (binnen onze huisregels)!

Binnenspeelparadijs vol attracties

KidZcity is een indoor speelparadijs met attracties voor jong en oud. De allerkleinsten zijn dol op de balloonride, safaritrein en paardencarrousel, terwijl de wat oudere kids zich in het klimdoolhof of op het grote kasteel wagen. Helemaal stoer zijn de botsauto’s en de spectaculaire lasergamehal. Met z’n zessen(!!) tegelijk van de familieglijbaan? Wie is er deze keer het snelst beneden? Of durf je van de vrijeval glijbaan? Met wel 14 glijbanen verspreid door heel KidZcity blijf je maar naar beneden glijden! Weet jij ze allemaal te vinden? Naast de dertien afwisselende attracties is het vrolijke KidZcity theater ook een bezoek waard. Hier geven topentertainers op drukke dagen om de haverklap een van hun feestelijke optredens. Van danscursussen tot clowns en acrobaten. Alles komt voorbij. Ben je benieuwd wat je wanneer kunt verwachten? Volg ons dan op Facebook of Instagram en je komt het als eerste te weten! Maar ook zonder een spetterend optreden in het theater durven we te wedden dat aan het einde van de dag iedereen moe en voldaan weer naar huis gaat. Komen jullie het uitproberen?

Tarieven en openingstijden

KidZcity is alle dagen geopend, behalve op maandag. Op feestdagen en in vakantieperiodes gelden soms afwijkende openingstijden of zijn we soms zelfs gesloten. In de vakantie zijn we namelijk wél op maandag open. Voor de actuele openingstijden en tarieven kun je het beste even verder surfen op onze website. We houden deze up-to-date dus je kunt ervan op aan dat de info daar altijd klopt. Alvast goed om te weten is dat er gratis geparkeerd kan worden op het hele industrieterrein waar ons indoor speelparadijs zich op bevindt. Maar ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken, we zitten op ongeveer vijf minuten lopen van het treinstation Utrecht Zuilen. Zo combineer je een uitje naar KidZcity dus ook eenvoudig met een (eerste) treinritje! Of zorg voor een goede warming up en ga op de fiets als het weer, de afstand en je gezondheid dat toelaat.

Schoolreisje of kinderfeestje in Utrecht

Indoor speelparadijs KidZcity is naast de ideale locatie voor een lekker dagje uit ook de perfecte locatie voor verjaardagsfeestjes of schoolreisjes. Naast de entree, zitten patat, snacks en drankjes bij de speciale prijs inbegrepen. Kinderfeestjes boek je al vanaf zes betalende kinderen en we vinden het ook niet erg als jullie net doen alsof er een jarige is. Wij spelen lekker mee met de extra verjaardag voor de gelukkige. Er is tenslotte altijd wel een reden voor een feestje 😊. Een schoolreisje reserveren kan vanaf 50 kinderen vanaf 3 jaar. Benieuwd hoe zo een schoolreisje in zijn werk gaat en of KidZcity ook geschikt is voor een speciaal onderwijs schoolreisje? We leggen het je graag allemaal uit onder de kop actueel. Lees hier meer over kinderfeestjes en schoolreisjes in KidZcity, of neem voor meer informatie over ons indoor speelparadijs vrijblijvend contact op.