KidZcity terugblik 2022

Meestal kijken we vooruit, naar wat nog komen gaat. Maar dit keer kijken we terug, een terugblik op héél 2022. Want wat hebben we veel gedaan. Wat hebben we veel gespeeld, veel gevierd en hebben we bijzondere gasten ontvangen in het KidZcity kindertheater. Het is bijna te veel om op te noemen..

Dit was 2022

Naast het vele spelen en vieren hebben we nóg meer gedaan. Er is namelijk stiekempjes in KidZcity zelf ook een hele hoop veranderd. Heb jij de verschillen gezien? Geen zorgen, we verklappen ze allemaal in dit bomvolle overzicht van 2022. Want hoewel we nog in een lockdown begonnen zijn, is de rest van het jaar misschien nog wel het beste te vergelijken met een explosie (van vreugde). Zo hard ging het af en toe. Op naar 2023 en nog zo een jaar please!

Er was weer veel te winnen

Of je ons dit jaar enkel op Facebook of Instagram hebt gezien, of toevallig op het juiste moment je plekje in KidZcity hebt gereserveerd, je kon van alles winnen. Van gratis entreekaartjes tot bioscoopkaartjes en natuurlijk hét Z-pakket. Met online en offline zoekacties (Zoek Z en win), kleurplaten en gratis entree voor zes-personen voor de leukste Google-review. En dan hebben we het nog niet gehad over de vaas met paaseieren, het gouden paasei en de gratis oranje spikkelijsjes tijdens Koningsdag. Er waren in 2022 zeker wel 75 gratis kaartjes te winnen. Je zou bijna denken dat je met een beetje geluk helemaal niet hoeft te betalen om bij ons te kunnen spelen ;). Dus ben jij een echte Guus Geluk? Dan zien we je binnenkort (weer) bij ons, hou Facebook en Instagram in de gaten voor de laatste winacties.

Dit jaar nog iets winnen? De Kerstwensactie is nog in volle gang! Bij je bezoek ontvang je een Kerstwenskaartje waarop je een wens kunt schrijven. Stop hem in de wensenbus bij de balie en wie weet komt jouw wens uit. De leukste wensen laten wij in vervulling gaan!

Wist je dat?

De meeste kinderen komen samen met hun ouders (of opa & oma) spelen in KidZcity. Maar er zijn nog veel meer redenen om naar KidZcity te komen! We laten ze je graag zien met enkele leuke weetjes. Kom jij ook een keer met een andere reden spelen in KidZcity?

  • 2730 kinderfeestjes zijn gevierd in KidZcity
  • 2901 kinderen zijn tijdens schooltijd komen spelen (met een schoolreisje naar Utrecht)
  • 9 optredens van Sinterklaas (en Pieten) zijn gevierd in het KidZcity kindertheater
  • 843 gelukkigen hebben een sinterklaas bedrijfsfeest gevierd in KidZcity
  • 8 Poppenkastshows zijn gegeven in het KidZcity kindertheater
  • Mascotte Z is wel 8.357 High Fives komen geven in 2022
  • 4 optredens en workshops zijn gegeven door Dansschool My Motion

KidZcity is dan ook veel meer dan een binnenspeeltuin. We zijn dé plek om iets te vieren met kinderen. Of het nu schoolreisjes, kinderfeestjes of uitjes voor het hele bedrijf zijn. Ook komend jaar blijven we dit doen en er kan al gereserveerd worden. Dus reserveer je plekje alvast en we vieren samen jullie feestje!

We hebben KidZcity laten testen

Het afgelopen jaar zijn we flink bezig geweest om KidZcity nóg beter te maken. We hebben ervaringsdeskundigen vanuit het hele land laten langskomen om ons precies te vertellen wat ze vonden van KidZcity. Misschien ben je de reviews zelfs wel online tegengekomen? Wat wij vooral wilden weten was; zijn we echt het leukste indoor attractiepark van de Randstad?

We durven te concluderen van wel! Want er was zo veel enthousiasme, over de leuke attracties, de bereikbaarheid en het gratis parkeren, tot de inrichting en de akoestiek. Maar wie er vooral veel complimenten kreeg? Z was het niet, juist onze vriendelijke medewerkers. En dat vinden we superleuk om te lezen! Want hoewel het in KidZcity draait om de attracties kunnen we niet zonder onze medewerkers. Zonder medewerkers is er geen begeleiding bij de attracties en loopt alles zo in de soep.
Denk je nou, hey maar ik wil ook aan de lopende band complimenten ontvangen, bekijk dan onze vacatures!

Zelf reviews lezen? Je vindt de reviews door te googelen op “review KidZcity” maar ook in ons media overzicht vind je leuke vlogs en reviews terug!

Trots op onze samenwerkingen

Naast dat we heel blij zijn met de gekregen feedback van de ervaringsdeskundigen zijn we ook trots op onze andere samenwerkingen. Vooral ook omdat ze super divers zijn. Zo kon er bij de Jumbo gespaard worden voor entreekaartjes, maar echt heel leuk wordt het als een stichting als Make-A-Wish of Uitgesteld kinderfeestje langskomt. Daar gaan ook wij nóg harder van stralen!

Zoek de verschillen in KidZcity

KidZcity is een groot zoek de verschillen spel geworden. Er is afgelopen jaar zo veel veranderd. Nadat we in 2021 zo een beetje alles nieuw in de verf hebben gezet en alle attracties waar nodig zijn opgeknapt zijn we in 2022 op dezelfde voet verder gegaan. Heb jij alle verschillen al gevonden? We sommen de makkelijkste op, zoeken jullie verder naar de rest?

We beginnen met de verschillen buiten, want deze verandering hoort goed op te vallen. We hebben namelijk een invalidenparkeerplaats op onze parkeerplaats. De verschillen gaan door naar binnen, de balie is namelijk in een nieuw jasje gestoken. Binnenkort herken je hem waarschijnlijk al helemaal niet meer terug, want dan ligt er ook nog eens een nieuwe vloer voor!

Misschien wel het makkelijkste verschil om te zien is de nieuwe bedrijfskleding van onze medewerkers. Waar je eerst moest zoeken naar rode T-shirts om een vraag te stellen kan je nu beter uitkijken naar paarse shirts. Dan is de kans namelijk iets groter dat ze ook het antwoord weten ;)

De laatste verschillen zijn wat moeilijker te vinden. Maar je kunt het wel merken. De Ballonnenmolen draait namelijk weer zoals nieuw! En dat is op zich niet zo gek, er zit namelijk een hele nieuwe kern in. Die kan dus weer jaren blijven draaien!

Ook het terras is aangepakt. Papa en Mama kunnen nu nog langer blijven, gewoon omdat het zo lekker zit.

De website staat wel nog voor een grote metamorfose, het reserveringssysteem wordt aangepakt. Dit moet het nog makkelijker maken om je bezoek bij ons te plannen. Reserveren blijft namelijk verplicht. Reserveer nog snel jouw laatste keer spelen in 2022 of plan vast je eerste speeldag in 2023.

Reserveer hier