Leukste kinderfeestjes onder een dak

Zodra je aan de voorbereidingen begint van het organiseren van een kinderfeestje in Utrecht kan er nog weleens wat keuzestress bij komen kijken. Want hoe hou je niet alleen je eigen kind, maar ook alle vriendjes en vriendinnetjes happy?

Samen maken we een succes van je kinderfeestje!

Uiteraard draait het kinderfeestje om de jarige en als hij/zij blij is ben jij dat als ouder ook. Maar eerlijk is eerlijk: als alle kids happy zijn op het verjaardagsfeestje van je zoon of dochter dan maakt dat het tot een nog groter succes.

Wij denken een goede bijdrage te leveren aan het succes van het kinderfeestje. Want in KidZcity zijn 13 indoor attracties te vinden voor kids t/m 11 jaar. Waar de ene houdt van klimmen en glijden, de ander liever creatief bezig is en de wildebrassen los kunnen in de botsauto’s, in KidZcity vind je alles onder een dak. Dus alle kids kunnen doen wat ze leuk vinden en zijn happy. Het leukste kinderfeestje vier je dan ook in KidZcity!

Van Lasergame feestje tot pretpark kinderfeestje

Waarom kiezen voor één type feestje? In KidZcity vier je ze gewoon allemaal, tegelijkertijd! Je hoeft niet te kiezen tussen een Lasergame kinderfeestje, of een kinderfeestje in een pretpark of binnenspeeltuin. Bij ons vind je alles onder één dak. Zelfs met slecht weer gaat dit kinderfeestje altijd gewoon door. Wat je allemaal kunt doen tijdens een kinderfeestje in KidZcity? Wat denk je van de hoogste Legoblokkentoren bouwen in het theater? Het snelste van de familieglijbaan naar beneden glijden? Het vaakste raakschieten tijdens lasergame en de high score halen? Of de dikste knuffel geven aan Z, onze mascotte die regelmatig mee komt feesten. Alle feestende kidZ zullen zich geen moment vervelen. Daar zijn we zeker van. Uiteraard zit er een feestelijke KidZcitymeal bij ingegrepen zodat je ook daar geen omkijken meer naar hebt. Ook zorgen wij voor een klein cadeautje en vooral voor heel veel gezelligheid!

Meer info over de kinderfeestpakketten

Glijden, klimmen en ravotten. Gooi die energie er maar uit

Superblije kinderen kunnen ook superveel geluid produceren. Nu is dat niet erg, maar als je tijdens een kinderfeestje 10 gillende kinderen in je woonkamer hebt staan dan ben je als ouder misschien iets minder enthousiast. Springen op de bank, glijden over de vloer, deuren die worden dichtgeslagen, een gele wc-bril, als dat allemaal maar goed gaat. KidZcity is de stad voor kinderen waar alles ingericht is voor ontzettend veel speelplezier. Met 14 verschillende glijbanen kunnen de feestvierders keer op keer naar beneden sjezen. Het luchtkasteel omhoogklimmen is voor de gevorderde klauteraar nog steeds tof en tsja, gillen, lachen en geluid maken dat is in KidZcity natuurlijk geen enkel probleem. Geen buren hier die een paar uurtjes hun noise cancelling koptelefoon op hoeven te zetten. Door de goede akoestiek horen wij zéker niet in het rijtje “krijspaleis” thuis.

Creatieve kinderfeestjes in KidZcity

Het ene kind is het andere kind niet. De uitgenodigde kinderen zullen dan ook verschillende interesses hebben. De ene houdt van sporten, de ander van kleuren en knutselen of van allebei. Creatief aan de slag gaan tijdens een verjaardagsfeestje kan ook gewoon in KidZcity. Zo is de creabea attractie ViZcity! hier uitermate geschikt voor. De kids kiezen een van de zes (zee)kleurplaten en kleuren deze naar eigen smaak in. Door de kleurplaat in te scannen komt het zeedier tot leven op het grote scherm. Liever creatief op het podium zijn? In ons theater is de stage all yours!

Kortom keihard spelen en genieten tijdens een kinderfeestje

Door het kinderfeestje van jouw kind te vieren in KidZcity bespaar je jezelf een hoop gedoe. Geen rommel in huis, voorbereiding is (op de uitnodiging en het vervoer na) niet nodig en grote kans dat alle kids iets tofs vinden om te doen in KidZcity. Kortom een verjaardagsfeestje vieren in KidZcity is gewoon een goed idee. Hierbij nog een aantal feesttips:

  • Mochten de volwassenen geen gebruik willen maken van het kinderfeestpakket, dan betalen zij enkel voor de entree
  • Feest zonder taart? Dat kan natuurlijk niet. Het is daarom toegestaan om een eigen verjaardagstaart mee te brengen bij een KidZcity kinderfeestje. Als je de taart in het restaurant afgeeft, bewaren wij deze in de koeling. Wij vinden het geen probleem als je je eigen versierde bordjes en bestek meeneemt
  • Elk pakket is uit te breiden met leuke uitdeelsnoepzakjes, deze zijn €1,50 per stuk
  • In KidZcity spelen we op sokken. Dit is verplicht wegens de veiligheid en hygiëne. Trek dus je kleurrijkste feestsokken maar alvast uit de kast
  • Vier je kinderfeestje op dinsdag of donderdag. Dan is het (buiten de officiële schoolvakanties van Midden- en Noord-Nederland) lekker rustig. Bel gerust van tevoren of er een schoolreisje op de planning staat.
  • Het kinderfeestje dient bij binnenkomst in 1 keer afgerekend te worden
  • Neem de huisregels nog even door zodat je niet voor verrassingen komt te staan

Direct je kinderfeestje reserveren