Overdekt pretpark voor kids t/m 11 jaar

Pretparken zijn misschien wel het leukste dagje uit met het gezin. Maar in de winter is de kans wel heel groot dat je tijdens een dagje pretpark te maken krijgt met regen, sneeuw of zelfs een storm. Zeker met jonge kinderen is er dan al snel niets meer aan.

Het alternatief - KidZcity

Gelukkig is er een alternatief, een overdekt pretpark! En laat KidZcity net het leukste indoor-attractiepark van de Randstad zijn. Nu is het makkelijk om dat van jezelf te zeggen, maar we zullen je hier uitleggen waarom wij zo leuk zijn. En al helemaal waarom wij zo leuk zijn voor kids t/m 11 jaar. In KidZcity vind je attracties en speeltoestellen voor peuters, kleuters en alle stoere jongens en meisjes tot 11 jaar. En aan de papa’s en mama’s hebben we natuurlijk ook gedacht. Zo kunnen ze mee op de familieglijbaan maar kunnen ze ook lekker genieten van alle spelende kinderen vanaf het restaurant of een van de terrassen. Dit kun je verwachten als je komt spelen in het overdekte pretpark KidZcity.

Attracties voor het hele gezin

Voor gezinnen met jonge kinderen is het soms lastig om een leuk overdekt pretpark uit te zoeken. Want waar is het nou leuk voor kinderen van verschillende leeftijden? In KidZcity vermaakt het hele gezin zich. Zo zijn er speciale attracties voor de kleinste avonturiers maar ook attracties voor het hele gezin! Maak teams en kijk wie er als laatste overblijft tijdens een potje lasergamen. De jongens tegen de meisjes, de kinderen tegen de ouders, net welke wedstrijd jullie ervan willen maken. Maar ook als je minder competitief bent is er genoeg samen te doen in ons overdekt pretpark. Glijd met z’n alle van de familieglijbaan of ga samen door het klimdoolhof. Even uitrusten kan met het hele gezin in de balloonride zodat papa en mama daarna hun skills kunnen laten zien in de botsauto’s. Maar je mag zelf ook een rondje rijden als je ouder bent dan 4 jaar.

De Pamperhoek en attracties voor de kleinste (t/m 4 jaar)

Ook aan de kleinste is gedacht in KidZcity. Zo hebben we een speciale pamperhoek, deze is enkel voor kinderen onder de 5 jaar. Zo hebben de kleinsten hun eigen mini overdekte pretpark in KidZcity. Hier kunnen ze spelen in een ballenbak en speelhuisjes. Maar ook ligt er meer dan voldoende softplay en is er een echt verkeersparcours met loopauto's en loopfietsen met zelfs een tankstation, rotondes, stoplichten en een politiebureau (dus niet door rood rijden!). Maar nog leuker is het om op safari te gaan! Spring in de safaritrein en kijk welke dieren je allemaal tegenkomt, er zit van alles in de KidZcity jungle, van krokodillen, beren, apen en tijgers tot mooie roze flamingo's. Kan jij raden welke dierengeluiden je allemaal hoort als je op de knopjes drukt?

De paardencarrousel is altijd een regelrechte hit. Of het nu komt door de prachtige paarden of dat het de duizend lampjes zijn, we weten het niet zeker. Maar dat je er betoverd wordt is een ding dat we wel zeker weten. Stap als een prinses in de koets of wordt de nieuwe prins op het witte paard.

Alle attracties in KidZcity worden door vakkundige medewerkers bediend. Zo houden we het voor iedereen veilig.

Toffe attracties voor jongens en meisjes (4 t/m 11 jaar)

Naast dat er genoeg te doen is voor de allerkleinste avonturiers kent KidZcity ook heel veel toffe attracties voor de stoerste kids. Voor jongens en meisjes van 4 t/m 11 jaar is er namelijk een heleboel te beleven in de KidZste stad van Nederland. Waar je haast niet omheen kunt is het 8 meter hoge klimkasteel. Hier worden prinsen en prinsessen bevrijd door stoere ridders. Daarvoor moet er wel eerst geklommen worden. De weg uit het kasteel is wel een stuk makkelijker, neem een van de glijbanen om veilig uit de storm rond het kasteel te komen. De echte waaghalzen nemen de free-fall glijbaan waarbij je eerst een vrije val van 2 meter maakt voordat je begint met glijden.

Echt los gaat het in de Timekeeper, de tijdmachine in KidZcity waar je verzeilt raakt in een groot ballenfestijn. Ontwijk de ballen die de grote draak uitspuwt en beman de kanonnen samen met je broertje(s), zusje(s) of je vriendjes en vriendinnetjes tijdens het leukste kinderfeestje in Utrecht. Houd de klok wel in de gaten, want die heeft een verrassing voor je in petto!

Kom je spelen in overdekt pretpark KidZcity?

Naast al deze toffe attracties komt je regelmatig clowns, goochelaars en andere artiesten tegen in KidZcity. We zijn meer dan een binnenspeeltuin, KidZcity is een echt overdekt pretpark! Je hoeft je nooit te vervelen want 5000m2 ligt klaar om door jou ontdekt te worden. En niet alleen door jou, want samen spelen is natuurlijk veel leuker. Dus trommel je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, nichtjes en neefjes op om te spelen in de leukste stad van Nederland.