Coronaproof dagje uit met gezin

We wachten met smart af tot de deuren van KidZcity weer open mogen! Want het is nu wel heel stil in het tofste indoor attractiepark van Nederland. Zodra de deuren open mogen kan je weer komen klimmen, glijden, lasergamen, op safari, in de draaimolen of de botsauto’s.

Nieuwsbericht

KidZcity is helemaal aangepast naar de voorschriften van het RIVM, zo garanderen we een coronaproof dagje uit het voor het hele gezin (KidZcity is voor kids t/m 11 jaar). Uiteraard hebben de maatregelen gevolgen op een dagje uit in KidZcity, maar die brengen ook voordelen met zich mee. Je hebt namelijk 12 supertoffe attracties verspreid over 5.000 m2 bijna voor jezelf. Je kunt echt helemaal losgaan tijdens dit dagje uit met kinderen!

Zo spelen we coronaproof in KidZcity

Normaal gesproken ontvangen we 1.000 gasten in KidZcity, daar is ons binnen attractiepark op ingericht. Door de corona maatregelen kunnen we helaas veel minder gasten ontvangen. Het grote voordeel van deze situatie is dat je heel veel speelruimte hebt voor jezelf. Je hoeft het met bijna niemand te delen. En natuurlijk verzinnen we in KidZcity nog meer gave acties die normaal niet kunnen. Zo hebben we in het donker (met alle lichten uit) in heel KidZcity gelasergamed!!! Nou dat kan anders nooit.
Spontaan naar ons toe rijden zit er hierdoor dan weer niet in. Iedereen moet vooraf online reserveren, maar als je geluk hebt kan dat ook op dezelfde dag. Bekijk snel wanneer je kunt reserveren. Juist meer lezen over hoe we nu spelen in KidZcity (en waarom dat stiekem heel kicken is!) doe je hier.

Dagje uit met gezin

We zijn het leukste uitje in Utrecht voor het hele gezin, al zeggen we het zelf. En dan specifiek voor gezinnen en kinderfeestjes met kids t/m 11 jaar. Ook aan de allerkleinsten is in KidZcity gedacht. De pamperhoek is helemaal ingericht voor peuters t/m 4 jaar. Deze speciale zone is voorzien van een ballenbak, speelhuisjes, softplay en een echt verkeersparcours met loopauto’s en loopfietsen. De oudere kinderen kunnen los in het klimdoolhof, de botsauto’s of een potje lasergamen. Maar ook met het hele gezin kan je plezier maken op bijvoorbeeld de familieglijbaan! Wil je alvast weten welke attracties je allemaal kunt bezoeken tijdens een dagje uit met het gezin? Bekijk onze 12 attracties via de interactieve plattegrond of neem de 360 graden rondleiding om KidZcity nog verder te ontdekken.

De voordelen van een dagje uit in KidZcity

KidZcity heeft hygiëne altijd hoog in het vaandel staan. Want bij intensief spelen, klauteren en plezier maken is het belangrijk dat ons overdekte attractiepark schoon en hygiënisch is. Nu met de huidige pandemie zijn we nog voorzichtiger en maken we nog meer schoon. Gelukkig is KidZcity al jaren voorzien van een ingebouwde luchtbehandelingsinstallatie waardoor de KidZste stad van het land wordt voorzien van een aangenaam klimaat en frisse lucht.
Parkeren kan gratis voor de deur maar we zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Niet alleen is KidZcity de plek voor een dagje uit met het gezin. Ook waanzinnig leuke kinderfeestjes in Utrecht vier je hier. Je mag zelfs je eigen bammetjes, wat te drinken of te snacken meenemen. Nog een paar tips voordat je gaat reserveren.

  • In KidZcity speel je met schoenen uit en sokken aan.
  • Van al dat spelen krijg je het warm. Kleed je daarom luchtig en comfortabel aan.
  • Laat sieraden, koorden van capuchons, haarversiersels en schmink wegens veiligheid en hygiëne thuis.
  • Kom je gezellig spelen in ons overdekt speelparadijs? Neem dan minimaal 1 meerderjarige begeleider mee.
  • Het meebrengen van een pakje drinken, snoepje of een klein broodje zijn geen probleem.
  • De peuterhoek is uitsluitend voor kinderen t/m 4 jaar.
  • De meest actuele Corona maatregelen lees je hier.

We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen. Tot dan!