Indoor kinderfeestje

Zoek je naar een leuk indoor kinderfeestje voor een jarige job of jet t/m 11 jaar? Zoek dan niet verder!

Waarom je indoor kinderfeestje vieren in KidZcity

In KidZcity vier je namelijk de leukste kinderfeestjes van Utrecht. Waarom? Omdat je in de KidZste stad van Nederland echt van alles kan doen. Van lasergamen tot klimmen in het doolhof of met zijn allen de familieglijbaan af. Neem je eigen taart mee en geniet van een lekker frietje in ons restaurant. En dat alles indoor, dus wat het weer buiten doet maakt niets uit!

Kinderfeestje met lasergamen, botsauto’s, klimmen en nog veel meer

Vind je het lastig om een leuk indoor kinderfeestje te kiezen? Bij KidZcity hoef je niet te kiezen! Alle 13 attracties zitten namelijk in de entreeprijs inbegrepen. Er hoeft niet extra betaald te worden voor attracties en je mag overal zo vaak in als je wil. Met 13 uiteenlopende attracties vind je hier de leukste kinderfeestjes onder één dak! Zo hoef je dus niet meer te kiezen uit een (indoor) pretpark of maar een paar potjes lasergamen met je feestje. In KidZcity doe je het gewoon allemaal. In het klimdoolhof en het KidZcity kasteel kun je klimmen en klauteren tot je erbij neervalt. Maar weet je ook alle 14 de glijbanen te vinden? En durven jullie van al deze 14 glijbanen af? Ook de botsauto’s zijn een grote hit bij elk feestje, je kunt hier namelijk in zonder papa of mama! Maar jullie mogen natuurlijk ook met z’n allen optreden in het KidZcity kindertheater. Er is gewoon te veel te doen…

Waarom overdekt je kinderfeestje vieren?

Het grote voordeel van een indoor kinderfeestje is natuurlijk dat het altijd door kan gaan. Geen gedoe met slecht weer en ook ideaal wanneer je in de winter jarig bent. In KidZcity kan er het hele jaar door op sokken gespeeld worden. Of het nu regent, waait, vriest of sneeuwt. Dit indoor kinderfeestje wordt niet afgezegd door het weer! KidZcity is het grootste overdekte pretpark van de Randstad (5000 m2), er is dus voldoende ruimte om je echt helemaal uit te leven met al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes. Met de pamperhoek kunnen zelfs de kleinste familieleden gezellig mee jouw kinderfeestje vieren. Niemand hoeft thuis achter te blijven ;)

De voordelen van een indoor kinderfeestje in KidZcity

Het grootste voordeel van een kinderfeestje in KidZcity is natuurlijk dat het niet thuis is. Zo houd je het huis lekker schoon en laat je de kidZ, KidZcity op stelten zetten. Ook in KidZcity maken we er namelijk een echt feestje van! Met een speciaal versierde verjaardagstafel tijdens het eetmoment zetten we de jarige helemaal in het zonnetje. Je mag zelfs je eigen verjaardagstaart en cadeautjes meenemen om hier aan te eten en uit te pakken mits de restaurantplanning dat toelaat. Hier dient van tevoren wel een tijd voor doorgegeven te worden.

We bieden vier kinderfeestjes-pakketten aan, allemaal met een lekker frietje en pakje drinken (het is ten slotte feest!). Je kunt ze uitbreiden met een snack en/of een softijsje om het nog feestelijker te maken. Uiteraard krijgen jullie (ja ook de gasten) van KidZcity nog een cadeautje, het is feest toch!?

Het leukste kinderfeestje van Utrecht

We zijn ervan overtuigd dat je in KidZcity het leukste kinderfeestje van Utrecht viert. Waar anders kan je zoveel tijdens je feestje doen dan hier? En dat allemaal indoor! Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot KidZcity. Vanaf slechts € 4,50 kunnen zij wel mee-eten tijdens het feestje. Je kunt je kinderfeestje hier reserveren vanaf zes betalende kinderen. Vieren we jouw verjaardag hier binnenkort? Tot snel!