Attractiepark winter, lekker warm en droog spelen in KidZcity

Hou jij ook zo van spelen op je sokken? In de winter is het hartstikke koud om lekker buiten te spelen. En al helemaal om buiten zonder jas te spelen of op bloten voeten rond te rennen. Daar hebben wij de oplossing voor.

Gewoon doen alsof het zomer is

Want waarom niet gewoon doen alsof het zomer is zodat je lekker kunt klimmen, glijden, rijden, zweven en roetsjen in je T-shirt en op je sokken? In KidZcity kan dat. Wij zijn namelijk hét attractiepark in de winter voor kinderen t/m 11 jaar. De ideale winterbestemming voor een dagje uit.

Spelen in overdekt attractiepark KidZcity

Een overdekt attractiepark klinkt klein, maar in KidZcity heb je ruimte genoeg om te spelen. Met 5.000 m2 oppervlakte zijn wij een van de grootste indoor attractieparken van Nederland. Overal staan superleuke speeltoestellen en attracties op je te wachten. Zo kan je bij ons zelfs in de winter op safari of zweef je door de lucht in een luchtballon. Of je nu alleen, met je broertje(s), zusje(s), de familie of juist je beste vriendjes en vriendinnetjes komt spelen, in KidZcity hebben jullie geen winterjas, muts of handschoenen nodig. KidZcity is het winter attractiepark voor het hele gezin.

Het attractiepark in de winter

KidZcity is helemaal overdekt, bij ons merk je niets van de weersomstandigheden buiten. Of het nu sneeuwt, hagelt, regent of hard waait je hebt er geen last van in KidZcity. En we hebben alles in huis voor een heerlijke dag vol avonturen!

Zodra je de winterse omstandigheden hebt getrotseerd kunnen de winter- of regenjassen uit na binnenkomst. Gelukkig is het maar een klein stukje vanaf de auto naar de entree, want parkeren kan gratis voor de deur. KidZcity is lekker centraal gelegen in het mooie Utrecht. Niet alleen ontvangen wij gasten uit Nieuwegein, Houten, Zeist of Amersfoort, maar kinderen uit heel Nederland zijn welkom om op avontuur te gaan in ons indoor winter attractiepark.

Vier een winter kinderfeestje

Ben je jarig in de winter en wil je een kinderfeestje vieren in een indoor attractiepark? Dan ben je van harte welkom in KidZcity! Hier kom je met alle feestvierders lekker spelen, lachen, botsen, klimmen en zelfs op elkaar schieten in de lasergame. We bakken speciaal voor jullie frietjes en hebben zelfs al een cadeautje voor je klaarliggen. Jullie krijgen een speciale feesttafel met alles erop en eraan. KidZcity is de plek voor het leukste kinderfeestje in Utrecht.

Praktische tips

Nog een paar laatste praktische tips zodat je een onvergetelijke dag tegemoet gaat in winter attractiepark KidZcity.

  • Trek krijg je natuurlijk van al dat spelen, daarom mag je (beperkt) zelf iets te eten en drinken meenemen (bolletje, pakje drinken, zakje chips/snoep).
  • Spelen in KidZcity doe je op sokken, dus de schoenen gaan uit.
  • Kleed je luchtig en comfortabel aan, van al die avonturen krijg je het warm.
  • Kom je gezellig spelen in indoor attractiepark KidZcity? Neem dan minimaal 1 meerderjarige begeleider mee.
  • Kids t/m 4 jaar zijn welkom in de peuterhoek.
  • Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

Het is voor iedereen verplicht om vooraf een reservering te plaatsen. Een spetterend kinderfeestje vieren behoort gelukkig nog steeds tot de opties binnen attractiepark KidZcity, neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen!